Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Kic, ja mam cargo, takie na 40 cm szerokości i głębokość lodówki. W środku są tylko cztery półki więc wygodnie jest wszystko wyciągać.
Uważam że bardzo fajna opcja 👌
Maminka, Olek bardzo dłuuuugo jadł książki, teraz Paluszkiem Grzebuszkiem ogląda strona po stronie 👍
Lalia
A pokażesz taką 40 cm jaką masz u siebie?Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Suszarka wrote:Nasza druga córka będzie chyba mieć na imię Liliana
ostateczna walka rozegrała się między Lilką a Jagódką (z tego miejsca przesyłam pozdrowienia dla Ladyo 🤩).
Clover, gratulacje dla Olka!
Dzisiaj Michalek pobił swój rekord życiowy w spaniu, spał ciągiem bez pobudki na jedzenie od 21 do 8:30. Chyba to wina omleta, którego zjadl w dużej ilości na kolację 🙊
Karolina odpisała Ci coś logopeda?Suszarka, Wik89, Lalia, dmg111, Clover, Zulugula, Annia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulu, dzięki, właśnie dobrze! mimo moich obaw o 12 zasnął na drzemkę razem z innymi dziećmi i spał 1 h 20 min - wg pań to naprawdę długo, szczególnie jak na pierwszą drzemkę w żłobku (w domu śpi zazwyczaj ok 2 h ostatnimi czasy, wiec dzisiaj po tej krótszej drzemce juz od 18 był śpiący i marudny), potem zjadł bardzo dużo na obiad i jak go odebrałam, to w sumie był zadowolony, uśmiechał się do cioci, która z nim wyszła
Także oby tak dalej:)
A jak u Was dziś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 21:16
Clover, Zulugula lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Iryska wrote:Piękne imię! Jak kiedyś mojemu mężowi uda się mnie namówić na drugie i będzie dziewczynka to celuję właśnie w to imię 😁
Clover, gratulacje dla Olka!
Dzisiaj Michalek pobił swój rekord życiowy w spaniu, spał ciągiem bez pobudki na jedzenie od 21 do 8:30. Chyba to wina omleta, którego zjadl w dużej ilości na kolację 🙊
Karolina odpisała Ci coś logopeda?
Iryska, jak ja zazdroszczę i marzę o tym, że kiedyś takiej nocy uświadczę!
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
KarolinaMaria wrote:Herbata, my mamy kołdrę obciążeniową z allegro, ale jeszcze jej za dużo nie testowałam. Mati byla chora przez długi weekend, wymiotowała i nie chciałam jej dokładać wrażeń. Jakościowo szału nie robi, ale to miłe uczucie czuć takie dociążenie.
Właśnie też się nad nią zastanawiam. Bo cenowo wychodzi niecałe 200zl więc całkiem ok.
Także chyba zaraz klikne i będzie z głowy. -
Ewa88 wrote:Herbata a pytałaś coś więcej kiedy się diagnozuje zaburzenia SI itp?
Ale tak jak dziewczyny wcześniej pisały, dziecko może mieć po prostu potrzebę dostymulowania czucia głębokiego i między innymi taka kołderka może w tym pomóc plus są szanse, że poprawi jakość snu.Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Irysko, tak, wymieniłyśmy parę wiadomości. Dopytała, czy Matylda w ogóle nie pokazuje nic ręką (nie pokazuje 😔), zasugerowała badanie słuchu (akurat jestem pewna, że słyszy dobrze, bo reaguje na najdrobniejsze szmery), zaleciła ćwiczyć pokazywanie paluszkiem, a jak dalej nie będzie postępów to dopiero wizyta. Za to ją cenię, że na siłę nie naciąga na wizytę. Poczekam do skończonego 14 mż i wtedy pomyślimy co dalej.
Lalia, Suszarka, Iryska, Clover lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina widzialam ze ostatnio mnie przywołałaś 😁 specjalnie dla Ciebie, moja duza dziewczynka 🥺 nie moge uwierzyc ze za 2 dni mija rok odkad odmieniła nasze zycie i wywróciła do gory nogami. Mimo zmeczenia to to jest taka moja gwiazdka usmiechnieta, zawsze mi humor poprawi. Jest niesamowita! Kocham ja nad zycie 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 11:41
kic83, dmg111, KarolinaMaria, Maminka89, Meggi110818, Lalia, Nowastaraczka, Ladyo, Clover, Ounai, Tajka, Ewa88 , Zulugula, Annia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
-
Enigva, Szwarckopy i inne Loreale już się biją o angaż Malwi do reklamy 😍
Ja mam filmik z wieczora 12.01.2021, na którym Mati robi meksykańską falę w moim brzuchu, a na drugi dzień była już na świecie 😭Lalia, Suszarka, MoTyLeK🦋, Nowastaraczka, Clover, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Odnośnie cargo, pokażecie jak macie je zagospodarowane?
My mamy ale stoi tam olej, oliwa i wrzucam chleb bo nie mam na niego innego pomysłu. Szkoda mi trochę tego miejsca bo ewidentnie szafka nie jest zagospodarowana.