Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne nasze roczkowe dziewczynki!!!! Ślicznotki!!! Zulu trzymam kciuki za pierwszy dzień po powrocie do pracy!!! Będzie dobrze ❤️ Co do trzydniówki to u nas pytanie bardzo na czasie
w niedziele pierwszy dzień gorączki, w środę wysypka na plecach i brzuszku, trochę na twarzy. W piątek już nie było śladu
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Mamyginekolog specjalnie nie bronię ale nie powiedziałabym ze to jej opinie
bo to nie są opinie tylko fakty. Opinie to ja mogę mieć ze cheeseburger z maka jest niedobry a faktem jest to ze jest niezdrowy. Laska tyle lat się uczyła, studia, praca w zawodzie, staż, specjalizacja. Nagle nie zdała egzaminu i już nie może się wypowiadać na tematy medyczne? A czy my zdawaliśmy wszystkie egzaminy w pierwszym terminie
? Trochę zrozumienia i życzliwości dla drugiego człowieka
Annia, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ❤ za pochwały dla chłopa też
Annia, wszystko sie udało, jedzenie z cateringu super, Mati się fajnie bawiła. Tylko ja jestem dziś zmęczona jakbym miała kaca, a jutro do pracy... I taka melancholia, że to już rok.
Dmg, nie mam pojęcia co to za zwierz. Chyba faktycznie sarenka z newbie 🙈 byłam zaskoczona, że dała sobie to założyć, bo tak to zawsze bojkot opasek. Balony z polecanego sklepu, super obsługa
Zulu, masz już obmyśloną stylizację na jutro? Jak wracałam do pracy to miałam zaplanowane na 5 dninadal trzymam się tego, żeby nie chodzić codziennie w spodniach, tylko wykorzystywać kiecki z szafy.
Iryska, Annia, dmg111, Suszarka, Lalia, Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Enigva,
Malwi bardzo podobna do Ciebie! Obie przepiękne! spóźnione 100 lat dla Roszpunki :*
Tort wygląda rewelacyjnie
KarolinMaria,
też dawno.Was nie widziałam na zdjęciu i nie pamiętałam nooo a jesteście przepiękni! Cała trójka ! A stylizacja Malwi rewelacyjna
Motylku,
dawaj znać jak tam test i dużo zdrówka dla Was.
Zulu,
Powodzenia jutro, będzie dobrze
Odnośnie stylizacji to jak ostatnio napisałaś że nie można wrócić w tym samym po takim czasie to stałam się królową wyprzedaży(co tam że wrócę głównie ma HO 🤣).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2022, 20:15
Enigvaa, MoTyLeK🦋, Suszarka, KarolinaMaria, Lalia, Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Babeczki które mają TM lub Lidlomixa polecam sernik creme brulee na cookido. Sztos nas sztosy! Moi goście dziś byli zachwyceni 😍
Annia, Ladyo, dmg111, Tajka, veritaa, KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
-
Zulu kciuki za jutro! 💪
Enigvaa, spóźnione 100lat dla Malwinki! 🥳
KarolinaMaria a jak Wasze noce? Jest jakaś poprawa?
Motylku a co hematolog Ci powiedział na wizycie prywatnej?
Enigvaa, Zulugula lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
U nas dziś w nocy wymioty od l godz 3 do 5 x5. Taka sama historia jak ostatnio. Pola wymiotowała, nawet nie płakała, rano w pełni sił ale jakieś 37,7 miała.
Idą jej też górne dwójki więc zbiłam ibiprofenem (wczoraj na noc dostała paracetamol i zastanawiałam się czy to nie po nim wymioty).
Apetyt bardzo śreďni, zobaczymy czy coś więcej będzie się działo. -
Anet.kaa wrote:U nas dziś w nocy wymioty od l godz 3 do 5 x5. Taka sama historia jak ostatnio. Pola wymiotowała, nawet nie płakała, rano w pełni sił ale jakieś 37,7 miała.
Idą jej też górne dwójki więc zbiłam ibiprofenem (wczoraj na noc dostała paracetamol i zastanawiałam się czy to nie po nim wymioty).
Apetyt bardzo śreďni, zobaczymy czy coś więcej będzie się działo.
U Nas po pedicetamolu były wymioty, jednorazowe ale były. Teraz albo czopek albo nurofen forte.O ❤️
Z ❤️ -
Annia wrote:Zulu kciuki za jutro! 💪
Enigvaa, spóźnione 100lat dla Malwinki! 🥳
KarolinaMaria a jak Wasze noce? Jest jakaś poprawa?
Motylku a co hematolog Ci powiedział na wizycie prywatnej? -
Pięknie wyglądacie wszyscy 🤩😘
Zulu, powodzeni w pracy!
Motylku, zdrowia dla was 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2022, 20:49
MoTyLeK🦋, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Babeczki które mają TM lub Lidlomixa polecam sernik creme brulee na cookido. Sztos nas sztosy! Moi goście dziś byli zachwyceni 😍
-
MoTyLeK🦋 wrote:Nie ma jeszcze powodów do nerwów. Troszkę się składa u mnie w całość, w sensie śledziona, małopłytkowość, anemia i jeszcze kilka innych rzeczy. Ale ostatecznie za 2 mce mam powtórzyć badania krwi i usg brzucha, wtedy porównamy wszystko i będziemy myśleć co dalej. W każdym razie czuje się fatalnie być może właśnie z tych wszystkich objawów razem wziętych
-
Zulu powodzenia w pracy
Anetka ile zębów ma obecnie Pola?
Na ostatniej wizycie u neurologopedy z ciekawości poprosiłam o sprawdzenie mojego wędzidełka...i co....typ 2babka była zdziwiona, że nie mam żadnych problemów i dolegliwości z tym związanych...
Pytałam też, ile czasu przewiduje na terapię córki...niestety odpowiedzieć mi nie umiała, ale napewno kilka miesięcy. Niestety, po samym podcięciu, buzia może się jeszcze nie domknąć i będzie potrzebna dalsza terapia...zdołowało mnie to trochę
Zulugula lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Tajka wrote:A właśnie mam mega ochotę na sernik od kilku dni ❤️ może zrobię na weekend 😊 kusi mnie też ten z żurawiną 😊
Tajka lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Zulu powodzenia w pracy
Anetka ile zębów ma obecnie Pola?
Na ostatniej wizycie u neurologopedy z ciekawości poprosiłam o sprawdzenie mojego wędzidełka...i co....typ 2babka była zdziwiona, że nie mam żadnych problemów i dolegliwości z tym związanych...
Pytałam też, ile czasu przewiduje na terapię córki...niestety odpowiedzieć mi nie umiała, ale napewno kilka miesięcy. Niestety, po samym podcięciu, buzia może się jeszcze nie domknąć i będzie potrzebna dalsza terapia...zdołowało mnie to trochę
Ewa podcięcie to tylko wierzchołek góry lodowej. My zarówno przed jak i po przez 3 miesięce ostro z fizjo, osteopata i neurlogopeda. I nie wykluczone że w terapii będzie aż nie zacznie ładnie mówić.O ❤️
Z ❤️ -
Annia, nocki są bardzo różne, od takich, że zasypia ok. 23, budzi się w nocy, ale przysypia na cycu, i jakoś dajemy radę do rana (to są dobre noce), do takich kiedy zasypia ciut wcześniej ale robi sobie przerwy w spaniu od 1 do 3-4. W czasie przerw w spaniu ciumkanie-ciumkanie-ciumknanie 🙄 w ogóle coś się porobiło z drzemkami w dzień, schodziła już prawie do jednej drzemki, a od nowego roku znów musi mieć tę drugą i co najgorsze zaczyna się domagać ode mnie cyca przed drzemką 🥴 było już fajnie, od listopada usypiałam ją w dzień tylko w wózku, a teraz nie ma szans, bym ją tak uśpiła. Tata, babcia - bardzo proszę, ja - nigdy w życiu, historia, płacz, lament na cały blok. Złamałam się już parę razy i ją nakarmiłam do drzemki 😔 to jest kolejny mit macierzyństwa, że z każdym kolejnym miesiącem jest łatwiej. Guzik prawda, przyjdzie jakiś skok rozwojowy lub kolejne zęby i plan dnia szlag trafia. Gdyby nie to forum, to bym myślała, że tylko moje dziecko tak ma. U nas jedynym wyjściem jest zejście z kp i to takie ostre. Od dziś jestem 12 dni sama, więc to nie jest dobry czas na odstawienie, jeszcze chwilę wyrzymam, ale tylko chwilę 😔
A jak u Was? Jak nauka zasypiania?'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm