Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie z wami slonecznie.
Wszystkim roczniaczkom zycze wszystkiego naj.
Witam nowe mamy.
My mamy pierwszego zabka 😀😍, coraz czesciej sie puszcza mebli albo scian i proboje zrobic pierwsze kroczki, udalo mu sie zrobic 2 najwiecej.
Haris chyba czuje ze wracam do pracy. Zrobil sie bardzo przytulasny, I tylko mama mu w glowie.
Dzis ide zobaczyc zlobek dla malego. Mam nadzieje, ze bedzie fajny. Ciezko tutaj u nas z miejscami. Mam tez w razie czego nianie, ale jakos nie jestem jej pewna.
Prace zaczynam za tydzien takze czasu nie mam wiele by wszystko ulozyc jakos.
Zycze wam wszystkim super dnia.
Lalia, Zulugula, Wik89, emdar, asias86, dmg111 lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Też myję zęby na siłę. Na dniach będę umawiać Mati do dentysty, niech pokaże swoje cztery zębole.
Wrzask jest niemiłosierny ale co zrobię. Staram się chociaż raz.dziennie na wieczór tak umyć.
Sama szczoteczką elektryczną ciągle chce myć no ale przecież sama to spbie nie umyje.
Ja czekam na kolejne zęby (dziś zobaczyłam że idą 4) i wtedy umówię wizytę. -
MoTyLeK🦋 wrote:U nas też nadal tylko 4 ząbki. Czekamy na więcej 🤩❤️
U nas narazie 6 i myślałam, że to jakoś bardzo mało... Ale w rankingu i tak chyba jesteśmy dalekooo za podium 😁MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, u nas narazie temp 38,2 i dostała czopek bo pedicetamol wypluła 😒
Aniu a byłaś z Mikim już 2 razy bo coś się działo czy tylko na przeglądzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 13:51
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Meggi110818 wrote:Motylku My całą rodziną bierzemy devikap w kroplach
Tylko ze devikap jest na receptę
My bierzemy we 4 vigantolWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 14:05
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
U nas tez nie jest latwo z myciem zebow, tzn sam to ciagle by chcial sobie myc, ale bardziej ssie szczoteczke, niz myje
rano i wieczorem staram sie na pare/parenascie sekund go wyreczyc i porzadniej umyc, ale ciezko jest, zaraz chce odwracac glowe, zamyka buzie, itp
😅II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Motylku, zdrowia dla Matyldy
Ja siedze w domu z Guciem, jest chory i do konca tygodnia żłobek odpada. Szkoda, bo tak fajnie juz byl zaadaptowany, ciekawe jak bedzie po tygodniowej przerwie. Ale podejrzewalam, ze tak bedzie, ze pochodzi dwa tygodnie i choroba
Zulu, jak Tomek?
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
A próbowalyscie tych szczoteczek? Może tymi dzieciaki sobie będą bardziej pozwalać myć, a jak nie, to im będzie to bardziej "dokladnie" wychodzic🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 15:20
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"