Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, kiedyś pisalyscie o szczotkowaniu ciała. Tylko nie pamiętam kto. Chyba Anetka, Ounai? Są efekty? Jaką szczotkę polecacie?
Chyba czas zacząć się ogarniać.... -
Zulu, możesz najsłabszą maść z hydrokortyzonem o ile wchodzi w grę wycieczka do apteki.
Emdar daj mi tego ciasta 😘🤤
Dzisiaj mi się chciało śmiać w laboratorium, bo w kolejce stała pani z 10-miesięczną córeczką i rozmawiała z drugą pacjentką, taką babcią... Dziewczynka miała mieć robiony panel na alergeny, miała wysypkę, z rozmowy wynikało że jest pod opieką alergologa ale nie mogą dojść do tego co oprócz bmk ją uczula. A ta babcia poradziła mamie żeby smarowała wysypkę sudocremem, że to taki super krem co na pewno pomoże na alergię 😂emdar, Zulugula, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Co na swędzącą skórę dziecka?
Tomek bardzo drapie się po dekolcie az sobie rany porobił. On tam ma taką kaszke, nie wiem czy to nie ze śliny która leci mu litramiBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Tajka wrote:Dziewczyny, kiedyś pisalyscie o szczotkowaniu ciała. Tylko nie pamiętam kto. Chyba Anetka, Ounai? Są efekty? Jaką szczotkę polecacie?
Chyba czas zacząć się ogarniać....Tajka lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Co na swędzącą skórę dziecka?
Tomek bardzo drapie się po dekolcie az sobie rany porobił. On tam ma taką kaszke, nie wiem czy to nie ze śliny która leci mu litrami42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ounai wrote:Emdar, ale mój ziec jest fantastyczny i ma najlepszy tort na świecie. Powiedz mu ze teściowa już jedzie 🤣
A po Tobie widać bardzo utratę wagi, jeszcze raz Ci gratuluję!!!Ladyo lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Tajka wrote:Dziewczyny, kiedyś pisalyscie o szczotkowaniu ciała. Tylko nie pamiętam kto. Chyba Anetka, Ounai? Są efekty? Jaką szczotkę polecacie?
Chyba czas zacząć się ogarniać....veritaa, Tajka lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:To szybko dawaj do Wawy, bo mało co z tego tortu zostało 😁. Dzięki raz jeszcze za gratulacje spadku wagi; też dziś oglądając zdjęcia stwierdziłam,że faktycznie widać efekty 👍🥰.
Ja też dziś odczułam lekki sukcesik połączony z lekkim smuteczkiem bo jakiś czas temu kupiłam sobie dwie sukienki a'la bluza. Jedną kilka razy ubrałam a druga tak czekała. Dzisiaj ubrałam ją na urodziny babci po raz pierwszy i...jest za duża 😂
Kładę spać Martę i sprawdzam pendolino, zawsze chciałam się nim przejechać 😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2022, 19:36
emdar lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Jezu mam te szczotkę lulalove od 8 miesiecy i wyszczotkowalam sie nią cale 3 razy 😅😅
Kurcze emdar niestety nie widzę zdjęć bo na komórce nie moge otworzyc linku ale na pewno wygladasz super ❤️ gratuluje!emdar lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Hej,
Gucio nie był w żłobku już 2 tygodnie bez jednego dnia... Ruszamy w poniedziałek, ale już się boję, że zaraz będzie chory, juz mam chyba traumę
W styczniu po 2 tygodniach adaptacji sie przeziębił i od tego czasu w zasadzie z mini przerwami ciągnie mu sie jakiś dziwny kaszel, tzn czasem zakaszle. Ale jak idę do lekarza to słyszę, ze zdrowy... eh.
U nas w żłobku była ostatnio ospa, rotawirusy, potem kolejny wirus zoladkowy, a teraz prawdopodobnie covid, jutro dostaniemy pewne info... Mam dosc. Do tego my sie ciagle czymś zarazamy od Gucia. Czekam, az to pasmo chorób minie
Zdrówka dla Tomcia! :*
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Tajka ja też mam ta szczotke. Użyłam jej może z 3 lub 4 razy w ciąży 😁😁i na tym koniec. Miałam wrócić po ciąży ale coś się zebrac nie mogę. Jeszcze dla ujedrnienia bardzo polecam banki chińskie. Używałam systematycznie i efekty mega.
Emdar super wyglądacie! Ty to chyba taka wieczna optymistka ☺ A Julek będzie łamał kobiece serca!emdar lubi tę wiadomość
-
Mój mąż dzisiaj o 9 rano powiedział żebym ubierała Mele, jedzie z nią do swojej mamusi
myślałam ze wrócą za 2/3 godziny a wrócili o 15.30!!!!! Dziewczyny jak ja odpoczęłam! Wysprzatalam cały dom, byłam na zakupach z Jagodą (dla niej tez przecież ważny jest ten czas kiedy jesteśmy tylko we dwie i nie muszę myśleć ze Mela płacze, jest głodna itp). Kupiłam jej nowa prostownice na urodziny (we wtorek świętujemy 14nastke!). Zjadlysmy we 2 obiad, poprasowalam wszystko co było do prasowania i na koniec jeszcze leżałam sobie przed tv
Ale po kilku godzinach już mi się mocno tęsknilo za Amelka
Wik89, KarolinaMaria, Suszarka, Lalia, Zulugula, dmg111, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość