Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:Ale jak go olśniło. 🙈 normalnie prawie widzialam ta zapalająca sie żaróweczki nad glowa 🤣
Hahaha 😂❤️ -
Dziewczyny, co oznacza żelazo w normie a ferrytyna poniżej normy?? Konieczność suplementacji?
-
Lalia wrote:Dziewczyny, co oznacza żelazo w normie a ferrytyna poniżej normy?? Konieczność suplementacji?
Edit a dużo poniżej normy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2022, 17:30
Lalia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Skorzystałam z waszych postów i zamówiłam zakupy przez Frisco. Nie wiem czemu do tej pory na to nie wpadłam 😳 wszystko fajnie spakowane, wniesione do domu, ceny przystępne. Koniec z marnowaniem weekendów na duże zakupy.
Lalia, Ounai, Zulugula, veritaa, Clover lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria wrote:Skorzystałam z waszych postów i zamówiłam zakupy przez Frisco. Nie wiem czemu do tej pory na to nie wpadłam 😳 wszystko fajnie spakowane, wniesione do domu, ceny przystępne. Koniec z marnowaniem weekendów na duże zakupy.
Btw, ciekawe czy zgadniecie (mój mąż nie wiedział)
Tymek mial zajęcia o Polsce i różnych miastach. Pytam go do którego miasta chciałby jechać, a on mówi że do tego w którym jest w wieży nóż. Pytanie brzmi o które miasto chodzi;)BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Lalia wrote:Dziewczyny, co oznacza żelazo w normie a ferrytyna poniżej normy?? Konieczność suplementacji?
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Karolina, Suszarka dziękuję za odpowiedź 😘
Złapałam trochę smuteczek jak zobaczyłam te niedobory żelaza i Wit D, ale już ogarnęłam że przecież dobrze, że to sprawdziliśmy, bo damy suple i za parę miesięcy będzie ok 😘 -
Ewa88 wrote:Lalia a duży niedobór ma Olek?
Duży 🙈
Ferrytyna 11 a norma 22-270
Wit D 19 norma 30-100 -
Laila spokojnie bedziecie suplementowac i bedzie dobrze
fakt jest taki ze na przełomie lutego /marca jest najnizszy poziom witaminy D w organizmie, totalny dol i spadek wiec swietnie trafiliscie z czasem.
Jak ja corce robilam badania to mimo suplementacji naprawdę regularnej tez miala jakos wit D 18... Nie wiem od czego to zalezy. A brala 2 krople vigantolu w zasadzie od urodzenia. A badania jakos miala na roczek tez.
Musze im teraz sprawdzić ale jakos sie cykam 😅Lalia lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Ewa, reszta wyników ok 👌
Glukoza 74 NORMA: 60-100
TSH 1,5 NORMA: 0,7-4,7
Crp <0,1 NORMA: <0,5
Żelazo 92 NORMA: 16-128
Hemoglobina 11,7. NORMA: 10,1-12,7
Hematokryt 35% NORMA: 30-37%
Płytki krwi 300. NORMA: 140-460
Dziękuję za dobre słowo dziewczyny 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2022, 21:59
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Ladyo, cudowności dla J.!💙
Ależ na tym zdjęciu jest podobna do Amelki 🤭Ladyo lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Też kocham tą oszczędność czasu!!!
Btw, ciekawe czy zgadniecie (mój mąż nie wiedział)
Tymek mial zajęcia o Polsce i różnych miastach. Pytam go do którego miasta chciałby jechać, a on mówi że do tego w którym jest w wieży nóż. Pytanie brzmi o które miasto chodzi;)
Może Kraków? Kojarzy mi się legenda o budowaniu przez dwóch braci wież kościoła Mariackiego i się pokłócili w końcu i zabił jeden drugiego 😃
Ale nie wiem czy dobrze myślę 🤭
Zresztą tam chyba do tej pory wisi nóż?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 07:25
-
Ulaa wrote:Może Kraków? Kojarzy mi się legenda o budowaniu przez dwóch braci wież kościoła Mariackiego i się pokłócili w końcu i zabił jeden drugiego 😃
Ale nie wiem czy dobrze myślę 🤭
Zresztą tam chyba do tej pory wisi nóż?Ulaa, dmg111 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔