Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Duży 🙈
Ferrytyna 11 a norma 22-270
Wit D 19 norma 30-100
U nas jakoeś pół roku temu było właśnie tak jak pisałaś ostatnio że ja dawałam wid D nieregularnie a Pola miała przy górnej granicy normy.Lalia lubi tę wiadomość
-
My w końcu badania zrobimy za jakieś 1,5 tyg aby odczekać trochę po MMR - czytalam aby odczekać minimum 2 tygodnie.
Mam wrażenie że Pola sama się odstawia z nocych karmień. Już którąś noc od 24 do 7 ewentualnie 6 nic nie je i śpi cały czas.
W dzień już tydzień bez KP, na noc jeszcze KP i jak się przebudza koło 23-24 to ją karmię.
Natomiast jak budzi się o tej 23-24 to ma problem z zaśnięciem, bardzo wtedy mnie potrzebuje, kładzie się na mnie i wisi na piersi, a ja nie mogę wyjść nawet z sypialni bo jest wrzask. -
Zulugula wrote:Dziewczyny dostalam awans i duuużą podwyżkę 🥂 takze zdrówko! Tak to ja moge wracać do pracy 😄
Nie dość że celebrytka to jeszcze jak się umie ustawić, zazdro i gratulacje! 🎇dmg111, Zulugula, Suszarka, Clover, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziękuję Anetka 😘
Zulu, gratulacje 🦄🦄🦄
My właśnie wróciliśmy z przychodni, mieliśmy pneumokoki i Nimenrix. Odnośnie niedoborów dostaliśmy zalecenie 2tys.jednostek przez pół roku oraz profilaktycznie Innofer Baby ale zaczynamy od minimalnej dawki 0,5ml i będziemy stopniowo zwiększać jeśli nic się nie będzie działo.
15 marca mamy drugą dawkę ospy 🙂Zulugula, Ladyo, Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękujemy za życzenia ❤️ Czekałyśmy do północy a o północy wypiłyśmy piccolo, wyciągnęłam duże balony z cyframi 14 i ogólnie było fajnie
Zulu pięknie! Powrót do pracy z celebryckim przytupem!
dmg111, Zulugula, Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
-
Emdar, chyba dołączę do Twojego teamu matek nieśpiących dzieci....dzusiaj 4h przerwy... Kto da więcej? 😀😭😭😭
Przerwa od 22.30 do ok 3.30, 4 h lulania na piłce, usypiania w łóżeczku, w łóżku na mniw, w łóżku obok nas.. Każda próba odłożenia kończyła się wstaniem od razu lub po 5 minutach i zadowoleniem z życia...w końcu zasnęła na 2h że mną w łóżku, potem wstała, znowu lulanie i przysnęła jeszcze na 1.5h wstała o 7....spala może z 7 h dzisiaj... A ja 2 🤦♀️😱😱😱
Jeść nie chciała, pić też nie, camilia nie pomaga, ibum nie pomaga 😩 chyba wezmę egzorcystę 😀 nie wiem jak jej pomóc... Czy to zęby czy co.... W dzień też mało je, mleka w ogóle.... Mam wrażenie, że to nigdy nie minie 😭😭
Moze wczoraj za długo spala bo 2h i 1.5h...🤔🤔
Jak u was wyglądają noce przy ząbkowaniu, też tak źle 🦷?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 11:23
-
A ja pisze ze szpitala. Zaczął mnie brzuch boleć, poszłam betę kontrolnie sprawdzić, a tutaj wynik wyższy niż tydzień temu, a już ku 0 powinna się zbliżać po poronieniu. Na razie badają w betę, 2usg za mną, podadzą coś na "zakończenie", podejrzenie ciąży pozamacicznej. W sumie sami chyba nie widzą co ze mną 🤦O ❤️
Z ❤️ -
Zulu gratulacje
Ladyo wszystkiego najlepszego dla Jagódki 🎉
Tajka a próbowałaś dać nurofen czy coś innego przeciwbólowego? Gdyby to były ząbki, to by chyba przeszło...Zulugula, Ladyo, Suszarka lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Meggi, dużo zdrówka! Trzymam kciuki żeby szybko się wyjaśniło, żeby to nie było nic poważnego i żebyś mogła wrócić do domu 😘
Tajka, u nas przy zębach noce nie były tragiczne, ale jak już było źle to Nurofen pomagał 👌
-
Ewa88 wrote:Zulu gratulacje
Ladyo wszystkiego najlepszego dla Jagódki 🎉
Tajka a próbowałaś dać nurofen czy coś innego przeciwbólowego? Gdyby to były ząbki, to by chyba przeszło...
Tak, daje ibum forte. Na noc daje, a po 2-3h się budzi z płaczem. Sama już nie wiem czy to coś pomaga. Tam jest takie dawkowanie tzn przedział dla dzieci do roku (tym samym 10kg) jest 1.5ml a od roku (od 10 do 15kg) jest już 2.5ml. Maja waży ok 10kg, daje 2ml, ale nie wiem czy nie za mało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 11:45
-
Tajka skoro Maja zadowolona z życia w nocy to chyba nie bolą ja zęby? Miała nocne party 😁 gdyby ja bolało to pewnie bardziej byłby płacz ale ja się nie znam na zębach🙈🙈
Ladyo samych cudowności dla Jagodki! 🎂🎂🌸🌸
Meggi ale się porobiło, trzymam kciuki za szybkie wyjście!
Laila my też braliśmy innofer baby🙂uważaj bo strasznie brudzi na czarno 😁Lalia, Ladyo lubią tę wiadomość