Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tutaj trzeba uważać na każde słowo, irysko, Aniu i Ounai. Nie będę sobie zdrowia marnowała i się tłumaczyła. Nie dziwnie się że Motylek potrzebowa odpocząć o tego. Ja też sie wyłączam, a pozostałym dzięki i mimo tego co się dzieje na świecie życzę wszystkiego dobrego.
Post bez odbioru, darujcie sobie już komentarze.MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Iryska wrote:Dla mnie to jest takie nakręcanie się odnośnie lekarzy. Meggi napisała że bez kamerki nie da się ocenić migdałka i teraz któraś z nas pójdzie z dzieckiem do laryngologa , który tej kamerki nie ma i będzie potem przekonana, że poszła niepotrzebnie bo pewnie dziecko zostało źle zbadane.
Słyszałyscie , że jest wojna na Ukrainie? Myślicie, że będzie coś więcej z tego? Ja szczerze mówiąc boje się☹️
A co do wojny- wszystko zależy od zachodu, czy będą chcieli to zamieść pod dywan. Być może stwierdzą, że lepiej oddać Putinowi Ukrainę i uniknąć wojny światowej. Zwłaszcza, że ta już będzie z użyciem atomówek.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Co do wojny. Mieszkam blisko granicy z Białorusią. Codziennie latają helikoptery i to dosłownie tuż nad domami. Nie wiem, co oni patrolują/co sprawdzają. Ale w ludziach wzbudza to duży niepokój. Wojsko na ulicach już nikogo nie dziwi. W promieniu 30 km wszystkie hotele,domy pielgrzyma etc są zajęte przez wojsko lub policję, która została ściągnięta z dalszych rejonów Polski do pomocy straży granicznej. Codziennie wśród sąsiadów, znajomych, mieszkańców przewija się jeden temat - temat wojny. Tutaj ludzie są naprawdę mocno zaniepokojeni. Mimo iż do granicy z Ukrainą mamy kawałek...
-
Edyciak, oilatum średnie jest żeby nie powiedzieć, że słabe. Ja go używałam 15 lat temu bo nic innego wtedy nie było. A szukałaś jakiegoś alergenu? Może seler? On też jest silnym alergenem. Co do wózka to moja Marta odrzuciła go ponad pół roku temu. Jak ja wsadzamy to robi awanturę na maksa że starzy ją zniewolili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2022, 11:07
edyciak. lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
edyciak. wrote:Co do wojny. Mieszkam blisko granicy z Białorusią. Codziennie latają helikoptery i to dosłownie tuż nad domami. Nie wiem, co oni patrolują/co sprawdzają. Ale w ludziach wzbudza to duży niepokój. Wojsko na ulicach już nikogo nie dziwi. W promieniu 30 km wszystkie hotele,domy pielgrzyma etc są zajęte przez wojsko lub policję, która została ściągnięta z dalszych rejonów Polski do pomocy straży granicznej. Codziennie wśród sąsiadów, znajomych, mieszkańców przewija się jeden temat - temat wojny. Tutaj ludzie są naprawdę mocno zaniepokojeni. Mimo iż do granicy z Ukrainą mamy kawałek...BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
dmg111 wrote:Dziewczyny, my tu na forum mamy same specjalistki z tego co widzę. Jedna wyprzedza drugą i kompletnie nie ma w tym nic złego.
Myślę, że "megi-ekspertka" nikomu w głowie nie namiesza, bo to mama z forum, a nie lekarka. Za to może rozjaśnić obraz na lekarzy i pokazać jak istotna jest intuicja. Megi czuła, że coś jest nie tak i wybrała się po kolejną i jeszcze kolejna opinie, aż faktycznie wyszło, że jest to problem z migdalkiem. Co teraz zrobię? Podziękuję za doświadczenie i pójdę do lekarza który ma odpowiedni sprzęt, bo po co mam marnować czas i pieniądze i stres dziecka na diagnozę, która może nie być słuszna. Pewnie, że doświadczenie lekarza jest wazne, ale jest to rzecz która zawodzi. A sprzęt powoduje, że nie ma szans na zła diagnozę.
Tak więc Megi bądź dalej ekspertka, bo zaoszczędziłam dzieki Tobie 250zl, godzinę i utratę słuchu z wrzasków Julki ❤️Ounai, emdar lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Bardzo sie boje tego co sie dzieje. Moj mąż jest z podkarpacia i 80 % jego rodziny mieszka niedaleko granicy. Wszyscy sa przerazeni.
Ja zastanawiam sie jaka przyszłość czeka moje dzieci i na ile racjonalne bylo posiadanie ich. Niestety wygral tutaj moj/nasz egoizm o checi ich posiadania.
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Bardzo sie boje tego co sie dzieje. Moj mąż jest z podkarpacia i 80 % jego rodziny mieszka niedaleko granicy. Wszyscy sa przerazeni.
Ja zastanawiam sie jaka przyszłość czeka moje dzieci i na ile racjonalne bylo posiadanie ich. Niestety wygral tutaj moj/nasz egoizm o checi ich posiadania.
Veritaa,że zapytam... czemu uważasz,że chec posiadania dzieci to egoizm w dzisiejszych czasach? Niestety,ale wojny były są i będą...Tak samo jak choroby, pożary czy powodzie....oczywiście na te drugie człowiek nie ma wpływu,ale też wie,że mamy taki klimat i wszystko się może zdazyc, więc też powinien zrezygnować z dziecka bo może będzie powódź? Oczywiście to co się dzieje na Ukrainie to coś strasznego,ale są też inne kraje dotknięte wojnami czy bieda i wtedy nikt nie myślał ,że posiadanie dziecka jest nie racjonalne...
Równie dobrze coś się może stać w drodze do szkoły, na placu zabaw czy w domu i nie jesteśmy w stanie uchronić siebie ani naszych dzieci, niestety takie jest życie i nie da sie nic przewidzieć. Jeżeli człowiek czegoś pragnie to powinien dążyć do tego i się tym cieszyć a nie myśleć co moze być jutro,inaczej byśmy zwariowali wszyscy.
Oczywiście to Twoje zdanie i tylko mnie ciekawi czemu tak uważasz.Suszarka, emdar, Clover lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Wiesz co no ja posiadaniem dzieci zaspokoilam swoje indywidualne pobudki ze chce je miec.
Czysto egoistycznie. I mowie o tym wprost. Wiec tak uwazam ze to jest egoizm.
Boje sie jaka przyszłość je czeka, po prostu mam wrazenie ze swiat zmierza w kierunku dla mnie ciezkim do zaakceptowania.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
dmg111 wrote:A może po prostu wszystko można przekazać w miły i taktowny sposób, skoro się nie znamy? 😉
Megi, zostań z nami. Też czasem robię sobie odwyk, albo czytam, gotuje się, chce odpowiedzieć, a potem myślę, że czasem nie warto i zamykam ovu 😉 Za dużo bab, by każda się lubiła 😉emdar, Suszarka, veritaa, Iryska, Ounai, Wik89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
A kiedy ten świat był do zaakceptowania? Za dynastii Piastów, za czasów Gierka i komuny, za czasów Bin Ladena I Al kaidy? Nie ma idealnego czasu...myślę,że nie potrzebnie sobie zarzucasz egoizm w sprawie posiadania dziecka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2022, 20:47
Annia, emdar, Suszarka lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Hej, hej, "wracam" do Was, skończyłam robotę dla męża,mama wróciła do domu, czas wracać do życia:)
Zulu, gratuluję awansu 👍🥳👏!
Tajka, załapałam się wczoraj na kitkę Waszą❤
Przejrzałam parę postów, co to za"aferka" nowa na forum. I podpisuję się pod tym co napisała dmg111, " za dużo bab, by każda się lubiła". I tak, zgadzam się z tym,że opinia na dany temat, jak du... tzn " każdy ma swoją", i że można ją przekazać w empatyczny sposób. Ale zgadzam się też z tym co pisze Annia ,że forum to nie tylko miejsce do przytakiwania sobie ale też do wymiany poglądów, opinii, ocen itd...I najważniejsze ( moim zdaniem): naprawdę nie ma żadnego obowiązku odnoszenia się do każdego postu, każdego tematu czy wątku. Z tą myślą zostawiam Was w ten Tłusty Czwartek ❤🍩.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2022, 13:18
dmg111, Clover, Wik89, KarolinaMaria, Zulugula, kic83, Ewa88 , Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
A co do wojny, to niestety można się było takiego scenariusza spodziewać 😒. Putin ( jak dla mnie) nie jest żadnym wybitnym strategiem ( tzn. na pewno jest, ale nie myślę o nim w tym kontekście) ,ale jest po prostu zaburzonym człowiekiem. A wszyscy wiemy,że opcja chorych ludzi u władzy, to nie jest coś co kończy się dobrze. Polsce myślę realnie nic nie grozi, chociaż kto wie, historia widziała już tysiące nierealnych scenariuszy😌.42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Nie miej takich myśli a tym bardziej nie wypowiaaj na głos 😃 ja w czwartek pomyslalam, ze Toms konczy drugi tydz w żłobku i chyba znow pochidzi 3tyg ciągiem, bo nic mu nie jest a od piątku wieczór gil i siedzimy w domu🤪🤪
Wik89, Zulugula lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
veritaa wrote:Bardzo sie boje tego co sie dzieje. Moj mąż jest z podkarpacia i 80 % jego rodziny mieszka niedaleko granicy. Wszyscy sa przerazeni.
Ja zastanawiam sie jaka przyszłość czeka moje dzieci i na ile racjonalne bylo posiadanie ich. Niestety wygral tutaj moj/nasz egoizm o checi ich posiadania.Annia lubi tę wiadomość