Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Belie wrote:Poznaje taka druga brodę Felek ma tak samo🤣
Zawsze mówiłam że lubię pulchne dzieci to mam 😁
Kurde ale Felek będzie jeszcze grubszy na 3 miesiące skoro teraz ma 6600🤣🤣🤣 no i nosi raczej 62 teraz.
Belie, może Felek jest dłuższy 👌 i mimo wagi u niego to się inaczej rozkłada 😁
Olek był malutki, on się urodził z wagą 3500g ale miał tylko 53 cm 🤭 i baaaardzo długo, wszystkie spodnie były na niego za długie i za ciasne w pasie 😂 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Belie, może Felek jest dłuższy 👌 i mimo wagi u niego to się inaczej rozkłada 😁
Olek był malutki, on się urodził z wagą 3500g ale miał tylko 53 cm 🤭 i baaaardzo długo, wszystkie spodnie były na niego za długie i za ciasne w pasie 😂Lalia lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Jula ma takie często jak zje coś na co ma alergię - np. na niektóre passaty tak reaguje (a część może jeść i nic jej nie jest 😀). Ja wtedy daje contrahist 1.2ml i na następny dzień już nie ma 😉
Właśnie contrahist mamy przepisany raz dziennie 2ml.
Strasznie mi ciężko wyłapać co ja może uczulac. Chyba bym musiała zacząć jej wszytsko podawać pojedynczo i czekać na reakcje ale ciężko mi to sobie wyobrazić.
Wyskakują ja czerwone plamy w okolicy brwi. Nawet rano jak jeszcze nic nie zje więc tym bardziej nie mam tropu co to może być.
Po nocy wysypka jest już na całych plecach 😮Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2022, 08:24
-
Ounai wrote:Dziewczyny, co na dosłownie ranę w pupie spowodowaną odparzeniem? Smaruję, zaczyna się podgajać, młoda zrobi kupę albo siku i rana otwiera się na nowo
U Poli najbardziej sprawdza się tormentalium na zmianę z bepanthenem ale nigdy nie miała rany. -
Ounai wrote:Dziewczyny, co na dosłownie ranę w pupie spowodowaną odparzeniem? Smaruję, zaczyna się podgajać, młoda zrobi kupę albo siku i rana otwiera się na nowo
Olek jest świeżo po dość mocnym odparzeniu, jak tylko pojawiają się ranki to smarujemy fioletem gencjany żeby je zabezpieczyć, przy każdej zmianie pieluszki smarujemy tormantelum lub bepanthenem, każdego wieczora kąpiel w krochmalu. Po takiej ", kuracji" po tygodniu pupa się zagoiła 🙂Ladyo lubi tę wiadomość
-
-
Hejka hejka. My z Matylda po wymazie. Czekamy na wyniki.
A dzis są 6 urodziny mojego Filipka 🎂
Szczerze? Dopiero co się urodził!!! Aż mi się płakać chce, że mam takie dorosłe dziecko 😪
Matyldzia nadal kiepsko oddycha. Wczoraj lekarz na dyżurze powiedziała że ma zapalenie krtani. Dostaliśmy inhalacje z nebbud, jakiś spspikacz do buzi, nadal krople na oczy dicortineff czy coś takiego no i syrop solvetusan. Póki co poprawy nie ma
Milego weekendu dla wszystkich!
Ladyo, Ounai, Lalia, Clover, emdar, Zulugula, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Wik89, dmg111, Suszarka, Tajka lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko się dziś jakiegoś szaleju najadło, od godziny próbuje ja położyć spać a ona trze oczy i równocześnie się śmieje w niebogłosy 😂 Byłyśmy rano na długim spacerze, piękna pogoda. Przyszła nam ostatnio wkładka z beztroski i jest prześliczna
Moti Sto lat dla Figiego! Duży chłopak! Co do Matyldzi to bardzo to niepokojąco brzmi co opisujesz, jak się jej złe oddycha to już poważna sprawa
Clover załapałam się na zdjęcie Olka, ale przystojniak!!! Ounai piękne buciki, masz jakiegoś linka do nich? Zulu bardzo się cieszę ze tak szybko udało się zorganizować termin, trzymam kciuki zeby ta sprawa była za Tobą jak najszybciej!
Clover, MoTyLeK🦋, Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Nasza mała wariatka pozdrawia ciocie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2022, 11:09
Ounai, Lalia, Clover, Enigvaa, emdar, MoTyLeK🦋, Ulaa, Zulugula, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Wik89, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Lalia, muszę męża wysłać do apteki po fiolet.
Motylku, biedni jesteście. Filip to mega przystojniak. Daj znać jak wynik wymazu.
Ladyo, ale Melcie wyciągnęło ostatnio. Gdzie ten puciek mały?
Buty kupowałam w tym sklepie tylko stacjonarnie i to są te z linku. Kokardki można zdjąć.
https://obuwiedzieciece.eu/pl/p/EMEL-ES-1077E-3-TRZEWIK-POLBUT-SZARY-KOKARDKA-R-22/17568
Mojemu mężowi się zupełnie inne podobały, ale wymarudziłam te 🤣MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Ounai, buty śliczne! Mąż się nie zna 😂
My mieliśmy pimafucort ale średnio pomagał, fiolet+tormantelum (nie tormentiol)+krochmal i żadnych chusteczek tylko woda i waciki i pomogło 👍
Ladyo, Amelcia wygląda jak z sesji zdjęciowej 😍
Motylku, najlepszego dla synka 💙
My byliśmy dzisiaj kupić płytki do łazienki i panele do przedpokoju bo na wakacjach czeka nas remont 😁 muszę orzyznacy, że o dziwo do rozwodu nie doszło, a co więcej stwierdziliśmy że to był świetny czas we dwoje 😂 czy to już starość? 🤣Ladyo, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Ounai, piękne butki wybrałaś ( mężowie się nie znają w tej materii 😉).
Motyl, Najlepszego dla Filipka ❤ A jak babcia?
Ladyo, Melcia jaka duża już 🤯❤
Ladyo, MoTyLeK🦋, Ounai lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Ounai, piękne butki wybrałaś ( mężowie się nie znają w tej materii 😉).
Motyl, Najlepszego dla Filipka ❤ A jak babcia?
Ladyo, Melcia jaka duża już 🤯❤dzięki za pamięć! Nadal kaszle, ale jest dobzre ❤️
Ounai, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość