Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Wysypka taka jak przy odrze
Zauwazylam tylko malutką wysypkę w okolicy na brzuchu przy pampersie wiec nie wiem czy to tez nie od tego ale dziękuję bede obserwować. A ta gorączka długo u Was występowała? -
Nowastaraczka wrote:Zauwazylam tylko malutką wysypkę w okolicy na brzuchu przy pampersie wiec nie wiem czy to tez nie od tego ale dziękuję bede obserwować. A ta gorączka długo u Was występowała?BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Nowastaraczka wrote:Zauwazylam tylko malutką wysypkę w okolicy na brzuchu przy pampersie wiec nie wiem czy to tez nie od tego ale dziękuję bede obserwować. A ta gorączka długo u Was występowała?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Motylku, Twój syn to już prawdziwy kawaler! Zdrowia dla Ciebie!
Ladyo, czy nie sądzisz, że prawdziwy pilot przebija wszystkie fiszerprajsy, dumele, vtechy itp.? 😁 Matylda po schowaniu pilota zawsze robi podkówkę.
U nas szpital. Matylda od ponad doby gorączkuje, ma lekki kaszel. Mnie drapie w gardle. Obstawiam, że to po wizycie w sali zabaw 😔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2022, 08:48
Ladyo, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Zdrowia Motylku dla Was!
U nas domowy szpital sie juz dlugo ciagnie, ostatnio na tapecie bylo zapalenie spojowek od zeszlego czwartku, a potem doszedl lekki katarek i kaszel (choc w zasadzie kaszel ma juz bardzo dlugo), wg pediatry osluchowo czysto, w uszach i gardle czysto (stan na srode), no ale ja nie widze specjalnej poprawy po 1,5 tyg bez zlobkasama nie wiem. Goraczki nie bylo ani razu. Na pewno teraz jakies zeby Guciowi wychodza, moze faktycznie to przez to te objawy sie tak ciagna. Sama nie wiem. Kaszel jest tylko w nocy. Jesli dzis bedzie ok to jutro pojdzie do zlobka, jesli nie to dalej w domu…
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 u nas podobnie. Zaczynamy chyba trzeci tydzień w domu.. .
Dzisiaj mijają dwa tyg odkad mial katar..ale tylko katar nic więcej, dosyc gesty. Po kilku dniach tylko woda mu leciala juz i mial isx do zlobka a tu jakies dziwne zaostrzenie i doszedl kaszel
jutro dzwonie do lekarza zeby go osluchal bo przez te 2 tyg nie bylismy bo byl tylko katar. Goraczki czy nawet stanu podgoraczkowego brak.
Na twn moment katar, kaszel i maruda razy 500.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
U nas cała reszta była dziś na teście więc zobaczymy jakie będą mieć wyniki.
Ja czuję się ok, jedyny taki minus u mnie, to mam całe czerwone lewe oko. Nie boli mnie ani nic, po prostu całe przekrwione. No i kaszel taki dość uporczywy jak za dużo mówię. Mąż w sumie zadowolony, bo się prawie nie odzywam 🤣 cały tydzień wzięłam home office, jakoś przeżyjemy. Izolacja do 18. 03 włącznie.
Matyldzia w sumie też lepiej. Już nie lecą tak jej gile, inhalacje przynoszą ładny skutek, kaszle sporadycznie. Ropka też się uspokoiła w oczkach, więc mam nadzieję że do końca tygodnia będzie jak ta lala.
Zuzia przyjechała od mamy. Ale czuję się ok, już jej taka grypka przeszła.
Filip oprócz kaszlu w nocy - dziwne, bo w dzien nic się nie dzieje, nic mu nie dolega.
Kornelia i mój mąż super bez żadnych objawów.
Matylda w sumie 2 tydzień siedzi teraz w domu. Takze wracamy na normalne tory.
Podjęłam też decyzję, że składamy w kwietniu papiery do zlobka publicznego. Przy takiej frekwencji jaka mamy, to szkoda mi cały czas płacić po 1000 zł teraz po podwyżkach za zlobek. Tym bardziej, że do publicznego mamy pierwszeństwo, więc na luzie się dostaniemy.
Milego tygodnia dziewczyny ❤️Wik89 lubi tę wiadomość