Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Ewa, po co, mamy Laile 😀
Laila, dzieki, fajne te butki, moze tez skorzystam
Co do spacerowek, to valco snap mi sie wydaje dosc duza, dla mnie np za duzo miejsca zajmuje
Szukam tez czegos malego teraz, mamy maclarena i jest super zwrotna i lekka i mala, ale kupilam w zeszlym roku mocno uzywana i juz po prostu chcialabym cos ladniejszego, nowszego
Jak macie jakas taką mini do polecenia to dajcie znac
Wik 😂💙Wik89, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Wlasnie wracam z pracy po 9h pracy mimo że mam 7-miogodzinny dzien pracy. Praca pełna wyzwań jest swietna dopóki się nie ma malutkich dzieci:(
-
MoTyLeK🦋 wrote:Ja teraz doceniam Home Office, czas na kawke nawet jest 🤣 ale tak serio, i tak 100x bardziej wolę iść do biura...
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
U nas dalej katar nie wiadomo z czego. W pracy tez dużo sie dzieje.
Niedawno wróciliśmy z podcięcia wedzidelka. Mam nadzieję że da sie masować. Ma moze któraś z was opisane jakieś masaże po podcięciu?Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
madziulix3 wrote:Hej Suszarko 😘
Wpadam zapytać jak się czujesz? ♥️Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Madzia ❤️ dziękuję, czuję się dobrze, 100x lepiej niż w identycznym czasie w pierwszej ciąży. W środę mam wizytę, pewnie poznam konkrety co do rozwiązania 😎 bardzo bym chciała, żeby było już po 😑
Ja jestem prawie 3 miesiące po a nadal mi się tęskni za brzuszkiem 🤭 -
madziulix3 wrote:A rodzisz naturalnie? 🥰
Ja jestem prawie 3 miesiące po a nadal mi się tęskni za brzuszkiem 🤭Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
asias86 wrote:Hej dziewczyny
U nas dalej katar nie wiadomo z czego. W pracy tez dużo sie dzieje.
Niedawno wróciliśmy z podcięcia wedzidelka. Mam nadzieję że da sie masować. Ma moze któraś z was opisane jakieś masaże po podcięciu?
Zazwyczaj specjalista, który podcina to pokazuje jak masować. Tak było w naszym wypadku.Ulaa, Clover, asias86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuszarka wrote:Nie, będę mieć planowe CC. Iga się urodziła przez CC i odstęp między porodami jest za krótki żeby chociaż myśleć o vbac, poza tym moja blizna jest w kiepskim stanie. Mnie CC pasuje, na ten moment mój największy strach to pozostawienie Igi na te kilka dni (chociaż pewnie ja to zniosę gorzej niż ona), i odzywajaca się trauma z pierwszego porodu. Jeszcze miesiąc i będzie po wszystkim 😊
Jakie imię wybraliście? -
madziulix3 wrote:W takim razie trzymam kciuki! Na pewno będzie wszystko super kochana 😘
Jakie imię wybraliście?Lalia, Ounai, madziulix3, Clover, Nowastaraczka, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Madziulix jak tam u Was w nowej rzeczywistości? 😊
Suszarko doskonale Cię rozumiem, mimo że Tomus jest starszy od Igi to nie wyobrazam sobie jak to będzie jak będę w szpitalu. Choć pewnie będzie tak jak mówisz, że to my po prostu gorzej to zniesiemy niż dzieciaczki
Śpimy cała noc, od 22 do 6:30, później od 7 do 9:30 🤭 Wysypiam się lepiej niż od 30 tygodnia ciąży! 😂
W ogóle prawie nie płacze tylko jak jest głodny, zje, przebiore go, chwile się pośmiejemy i dalej śpi 😂Ounai, Clover, Zulugula, Ewa88 , Nowastaraczka, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Moim zdaniem sam pobyt w szpitalu nie jest tak trudny jak powrót z noworodkiem do domu. Owszem, mama tęskni, ale po powrocie nagle okazuje się że chciałybyśmy poświęcić czas starszemu a tu nie dość że wszystko boli, to młodsze ciągle nas potrzebuje, a do tego starsze zaczyna być zazdrosne. Dla mnie to było najtrudniejsze. I pamiętam jak zaraz po powrocie, w 2 dobie, zszyta po nacięciu musiałam zacisnąć zęby z bólu, usiąść z Tymkiem na dywanie i bawić się z nim mimo, że wszystko oddałabym wszystko za 30 min odpoczynku.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Moim zdaniem sam pobyt w szpitalu nie jest tak trudny jak powrót z noworodkiem do domu. Owszem, mama tęskni, ale po powrocie nagle okazuje się że chciałybyśmy poświęcić czas starszemu a tu nie dość że wszystko boli, to młodsze ciągle nas potrzebuje, a do tego starsze zaczyna być zazdrosne. Dla mnie to było najtrudniejsze. I pamiętam jak zaraz po powrocie, w 2 dobie, zszyta po nacięciu musiałam zacisnąć zęby z bólu, usiąść z Tymkiem na dywanie i bawić się z nim mimo, że wszystko oddałabym wszystko za 30 min odpoczynku.
Zgadzam się w zupełności!
Miałam dokładnie tak samo jak urodziłam Feliksa.starszy synek (2latek) czekał na mnie w domu, gotowy do zabawy, stęskniony, a ja z cycoholikiem, obolała non stop z wyrzutami sumienia, że powinnam dać więcej czasu Olkowi, bo to dla niego bardzo dużo się zmieniło -
Cześć mamusie ❤️
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu drugą dawką przeciwko ospie. Pediatra nas bardzo pochwaliła, że super idziemy tymi szczepieniami, bo na ten rok zostało nam tylko 6w1 oraz dawka przypominająca Bexsero 👍
Olek ma równo 80cm i waży 9,95kg, coś nie możemy dobić do tych 10😂Zulugula, Suszarka, Clover, Ewa88 , Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Czy któraś z Was ma elektryczną szczoteczkę, którą polecała fizjomommy? Anetko Ty czasem jej nie masz? Jaki to był model ?
Seysso może?
https://www.ceneo.pl/58895624
Jest fajna, w zestawie są dwie szczoteczki mniejsza i większa.Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Czy któraś z Was ma elektryczną szczoteczkę, którą polecała.!0b00⁰ fizjomommy? Anetko Ty czasem jej nie masz? Jaki to był model ?
Seysso może?
https://www.ceneo.pl/58895624
Jest fajna, w zestawie są dwie szczoteczki mniejsza i większa.Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość