Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka, absolutnie nie masz co tego Cybexa żałować. Całe szczęście,że on jeszcze w miarę ładny jest ( chociaż nasz to wygląda jakby wychowało się na nim nie jedno, a z troje dzieci😂), bo inaczej to bym go dawno odstawiła i kupiła coś praktyczniejszego. A teraz to już nam się nie opłaca.
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Suszarka, kciuki za usypianie Igi przez tatę ✊U nas z zasypianiem nie ma dramatu,bo trwa to dosłownie 3 minuty( poza porą, bo ostatnio Julek zasypia 21:30 -22:00) za to musi być mama i koniec kropka 🥴🥴🥴
Edit: dziś zasnął o 20:00, aż się boję czy coś się z tego nie rozkręci typu katar czy gorączka 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2022, 20:31
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Clover wrote:Zgadzam się z Herbatką, że różne są zalecenia... Nam neurologopeda pokazywała, że ma to być masaż po ranie, przesuwanie palcem od tego miejsca pod językiem w górę języka i z powrotem. Nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć, bo ona po prostu pokazała na mnie (przy okazji powiedziała, że ja to mam dopiero krótkie wędzidełko i że bardzo konsekwentnie przekazuję geny 🤪). I mamy zalecenie masażu już po 6h po podcięciu żeby się nie zrosło, bo rany w ustach się bardzo szybko zabliźniają. A lekarz który Kubie podcinał nie pokazał Wam jak masować?
Btw. My tniemy jutro 🙈 Wczoraj zaczęłam dzwonić, a już dzisiaj się zwolnił termin na jutro. Trochę się cykam, ale z drugiej strony cieszę się, że się nam udało dostać i że wreszcie ta sprawa będzie już załatwiona 😏
Kuba się zryczal noc byla ciężka ale juz szaleje i dzis babci dał popalićKuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
emdar wrote:Co do wózkow, to ja NIE polecam Cybex Balios S. Ten wózek to (jak dla mnie) jakaś pomyłka.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulu, mamy lux. Tak, te wszystkie zalety co wymieniłaś to prawda( łatwo się składa, duży kosz, dobrze się jeździ), ale jego wady ( zepsuły nam się koła bardzo szybko, cały drga, lata wręcz, na większe dzieci jest mało wygodny) przeważają( jak dla mnie) niestety.42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
MoTyLeK🦋 wrote:Hej hej,
Clover - kciuki za jutro 💙
Lalia - z ręką na sercu, nie wierzę, że dzueci słuchają co im się czyta przynajmniej do 2,5-3r.z. Mam wręcz wrażenie że około 3-4 r. Z. To czytanie ma sens.
Teraz wieczorami siadam z dziecmi i po prostu czytam im jakiś rozdział na dobranoc. Ale to już starsze dzieci i non stop wałkujemy masze i niedźwiedzia 🤣
U nas w sumie lepiej. Matylda sporadycznie kaszle, katar znika, także idziemy ku lepszemu ❤️
U mnie też tylko kaszel został i wrażenie suchego gardła 🤣no ale radzę sobie. Ten tydzień w pracy nie jest ode mnie zbyt wymagający. Takze luzik.
Muszę też syna umówić na bilans i szczepienie (6 latek). I wziąć teleporade i skierowanie dla mojej Kornelii na glukoze i testy tarczycowe (okulista nam kazala).
Wszystkim chorowitkom zdrowia, a Wam życzę dużo uśmiechu! Od razu piękniej się żyje jak słoneczko za oknem świeci
Motylek, na jakie szczepienie chcesz umawiać Filipa? Nam powiedzieli rok temu że nastepne szczepienia jak bedzie miał 10 lat 🤔BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:No właśnie pamietam, że kilka dziewczyn tu mówiło o tym lataniu wózka, przyznam szczerze, że u nas tego nie ma 🤔42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziewczyny nie było mnie długo na forum i raczej tak zostanie na razie - odszedł od nas mój tata.
Wciąż nie mogę uwierzyć, że już go nie ma z nami.... To takie nierealne? Trzymajcie się ciepło i dużo zdrowia dla Was i Waszych Rodzin.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023