Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Zulu trzymaj się tam
Enigva najgorsze jest to, że trzeba w naszym cudownym kraju się diagnozować samemuTak było i w przypadku naszych forumowych starań i jest teraz w przypadku naszych dzieci
Żeby dostać się do lekarza specjalisty czy rehabilitację trzeba czekać miesiącami, a czas niestety odgrywa dużą role...
Nawet prywatnie czas oczekiwania to nawet kilka miesiecy… do neurologa 2-3msc. Na nfz 4-6. Nie wspominajac ze na nfz w moim miescie nie ma… tsn jedna babka ale ona sie zatrzymala na etapie swoich studiow ktore skonczyla z 200 lst temu bo jest taka stara 🙈Ewa88 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Enigvaa wrote:Nawet prywatnie czas oczekiwania to nawet kilka miesiecy… do neurologa 2-3msc. Na nfz 4-6. Nie wspominajac ze na nfz w moim miescie nie ma… tsn jedna babka ale ona sie zatrzymala na etapie swoich studiow ktore skonczyla z 200 lst temu bo jest taka stara 🙈
Powiem Ci jak ja robiłam, może uda się. Idź pod gabinet kiedy lekarz przyjmuje i czekaj na koniec, albo w trakcie "błagaj" o przyjęcie. Serio nie da się inaczej, ale zawsze działało. Jak nie udało się tego samego dnia, to dostałam karateczke od lekarki i z nią zapisywali mnie za tydzieńO ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Powiem Ci jak ja robiłam, może uda się. Idź pod gabinet kiedy lekarz przyjmuje i czekaj na koniec, albo w trakcie "błagaj" o przyjęcie. Serio nie da się inaczej, ale zawsze działało. Jak nie udało się tego samego dnia, to dostałam karateczke od lekarki i z nią zapisywali mnie za tydzień
Najgorsze jest to, ze moglismy juz dawno miec drugiego neurologa za soba, bo okazalo sie ze przyjmuje w moim miescie raz w tygodniu babka z uck z trojmiasta i ma spoko terminy.Ale zaden specjalista u ktorego bylismy nic nie wiedzial tylko „gdzies ktos mowil ze przyjmuje ale kto i gdzie to ja nie wiem”! A prawdopodbnie nasz problem zaczal sie juz na porodowce tylko nikt nie zwrócił na to uwagi…
Jestem zla, załamana i zrozpaczona, ze jest tak jak jest, a ja musze sie doslownie kopac i szukac informacji na wlasna reke…🔸28 lat
Enigvaa wrote:Najgorsze jest to, ze moglismy juz dawno miec drugiego neurologa za soba, bo okazalo sie ze przyjmuje w moim miescie raz w tygodniu babka z uck z trojmiasta i ma spoko terminy.Ale zaden specjalista u ktorego bylismy nic nie wiedzial tylko „gdzies ktos mowil ze przyjmuje ale kto i gdzie to ja nie wiem”! A prawdopodbnie nasz problem zaczal sie juz na porodowce tylko nikt nie zwrócił na to uwagi…
Jestem zla, załamana i zrozpaczona, ze jest tak jak jest, a ja musze sie doslownie kopac i szukac informacji na wlasna reke…
Przykro mi, ale tak jest. Samu trzeba drążyć i ufać swojej intuicji. Moja córkę widziało 4 osteopatow, 4 fizjo, ortopeda i nikt nie zwrócił uwagi że córka ma zablokowany staw szczytowo potyliczny z prawej strony. Dlayego napięcie i astymetia ciągle wracała
Dopiero fijzo manualny z Krakowa sprawdził i odblokował. Dotychczas tylko leczone były objawy, a był głębszy powód napięcia. 10% dzieci ma to okołoporodowo się robiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2022, 12:22
O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula, nie martw się na zapas, przecież ciąża z Tomkiem była zdrowa i nic się nie działo , to dlaczego przy kolejnej nie może być tak samo? W pierwszą ciążę też chyba względnie szybko zaszłas? Trzeba być dobrej myśli 😘
Trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie 😘Zulugula lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulu Ty jesteś silna babka, zdrówka dla Ciebie i kciuki! To co opisalas to nie wyrok
ja mam endometrioze, lekka ademioze, trombofilie a mam 2 zdrowych dzieci
a 5 lat temu rozpaczalam ze mamą nigdy nie bede.
Jednorożcu bardzo mi przykro
Ounai fajnie ze wróciłaś.
Enigvaa kciuki za Malwinkę. Wierzę ze znajdziecie specjalistę ktory sie Wami zajmie.Zulugula lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Zulu polexam Ci na insta profil @drjanowiec, on się specjalizuje w endomentriozie i niepłodności. Ale proponuję Ci go nie dlatego że uważam że będziesz mieć problemy, tylko on oswaja temat. Pisze fajnie i prostym językiem, uspokaja i tłumaczy, a nie straszy. Niedawno był post o tym że niekoniecznie endometrioza=niepłodność, że to zależy od wielu czynników. Nie składaj broni, bo ta diagnoza to nie jest wyrok. Zresztą, masz synka, więc Twój organizm umie w ciąże.
Cieszę się że zabieg już za Tobą. Moja koleżanka miała niedawno laparo i tez się czuła beznadziejnie po operacji, a ona jest typem twardzielki. Daj sobie spokojnie kilka dni na dojście do siebie. Na pewno z każdym dniem będzie lepiej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2022, 13:33
Zulugula lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Enigvaa wrote:Mamy skierowanie na oddzial neurologii dzieciecej, UCK Gdansk. Mam nadzieje,ze w koncu zajma sie nami powaznie i ja przebadają.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:To jest bardzo dobra wiadomość! W szpitalu zrobią Malwi wszystkie badania w kilka dni. Wiesz ile się czeka?
Pytalam to Ok.2-3 tygodni. Z wiotkoscia powinni ja szybko przyjac. We wtorek mamy jechac sie zarejestrowac i wtedy nam dadza termin przyjecia.dmg111 lubi tę wiadomość
🔸28 lat