Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak z ciekawości, ile płacicie za wizytę u ginekologa? U mnie w mieście obecnie standardowa cena to 250zł za wizytę z USG. W pierwszej ciąży płaciłam 140, ale dojeżdżałam 30km na wizytę.
Pytanie nr 2, kiedy można zrobić cytologię po porodzie?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, mi gin mówiła że cytologia pół roku po porodzie 😘
A czy miałyście robiona cytologię w ciąży? Bo ja robiłam rok temu w czerwcu no i nie zdążyłam zrobić przed kolejną ciążą 😅 -
Ounai, ja się zgadzam z Suszi, Marta musi się wyregulować, u nas po odstawieniu Matylda potrafiła wstać o 4 rano, wcześniej dosypiała na cycu, a nagle tego zabrakło, usypianie wieczorem też było koszmarem, jakoś po 4-6 tyg się to wyregulowało i mogę teraz powiedzieć, że moje dziecko wreszcie ma jakąś RUTYNĘ ;P w weekend jest w stanie pospać do 7, oczywiście czasem budzi się parę razy w nocy, ale wystarczy ja pogłaskać i idzie dalej spać. Dla mnie w porównaniu do naszego życia sprzed kilku miesięcy to cud. Nie wiem jak kiedyś funkcjonowałam...'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Nowastaraczka wrote:Dzieki! Ja chyba jeszcze chwile pociagne to kp poki sytuacja zlobkowo chorobowa się troche nie ustabilizuje i wtedy zacznę robić jakieś podejscia 🙈
Spokojnie ja tez tu jestem 😆. Ja sobie narzucilam deadline na odstawienie 31.12 🙈 do tego czasu chce odstawic. Chociaz chcialabym spróbować w wakacje. Z drugiej strony wierze ze to mleko z cycow jakos tam pomaga w chorobach żłobkowych. Moze naiwnie 😂Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Ja w ciąży płaciłam 200 zł za wizytę, ale teraz już wizyty nieciążowe kosztują 200 zł, więc w ciąży pewnie też podrożało
DMG a który masz sztyft z Musteli? spf 30 czy 50? Szukałaś gdzieś o nim opinii czy zawiera filtr chemiczny?
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Lalia, wpadam tu ostatnio "raz na ruski rok" i co ja pacze 😁😁😁 Mega mega gratulacje mamuśka ❤! Jak się czujesz? Opowiadaj tu szybko!
Tajka, Asias86, a Wy jak się czujecie?
Ależ nam się brzuszków sypnęło na forum. Która następna? 😁
Suszarka, a co u Was?
Co do odstawienia mm w nocy ( u nas w końcu się udało 🍾), to niestety nie pomogło ( póki co, bo w sumie dopiero koło 3 tygodni) na nocne pobudki. Julek nadal budzi się w nocy 2 albo 3 razy, przy czym zasypia koło 22:00, a wstaje koło 7:00🥴🥴🥴
Lalia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
kic83 wrote:Z przyjemnych rzeczy jeszcze to idziemy z dziewczynami na śniadanie/lunch w przyszłym tygodniu.🥂
Karolina Maria,
będziesz może wtedy w Warszawie?kic83, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny