Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim, nie wiem czy to pytanie powinno być zadane tutaj, jeśli nie to z góry przepraszam ☺. Jak to jest z tym plamieniem implantacyjnym? W większości dziewczyny piszą, że są to kropelki krwi, prawie niezauważalne. Znalazłam może z dwa komentarze, gdzie dziewczyny pisały, że było to obfite krwawienie, jednak nie odczuwały bólu. Dodam, że moje miesiączki są baardzo bolesne. Nie ma mowy o normalnym funkcjonowaniu bez tony kroplówek i zatrzyków 😶. Wczoraj zauważyłam jasnoróżowy sluź, potem brązowe plamienie, jednak pomyślałam, że pewnie się rozkręci, no i fakt, dziś krew czerwona, jednak jakaś rzadsza, ale właśnie bez bólu, co daje mi trochę do myślenia. Czuję lekki dyskomfort, jednak bólem nazwać tego nie mogę. Jak było u was, czy jest jeszcze jakaś nadzieja ? 😔
-
Zosia ja bym zrobiła test, jeśli plamisz od wczoraj to czuły test wyłapie betę jeśli to jest to. Trzymam kciuki! Ja plamienia nie miałam, ale ból brzucha w pierwszej ciąży tak, dzień pozniej były dwie kreski.
Zosia9716 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyAsia, Tajka, Laila mimo ze zadko tu zagladam to bardzo wam kibicuje ❤️❤️❤️i ciesze sie z waszych ciaz jakby to byla moja wlasna.
Jestescie super mamuski.
U nas ostatnio bardzo duzo sie dzieje, prosze was o pozytywne mysli i trzymanie kciukow by nam sie udalo.Lalia, Suszarka, Ewa88 , Tajka, KarolinaMaria, emdar lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Jaki polecacie krem na słońce z filtrem UV dla dzieci? 🙂
Ale szukam czegoś do ciała. Najlepiej w sprayu i widzialam, że właśnie takie coś ma też Dermedic.Iryska lubi tę wiadomość
-
Tajka u mnie chyba gorączka jedene wieczór.
Ja dzis bylam na prenatalnych ale w lux medzie więc bez szału. Dzis wyszlo 11+2 czyli trzy dni do tylu. Mierzy 4,55 cm NT wyszla 1,55. Usg bylo przez brzuch więc i zdjęcia nie zbyt widoczne.
Na takie z prawdziwego zdarzenia ide 23 maja.
Z Kuba w tym samym prawie czasie bylo 4 cm.
Pani doktor powiedziała ze na razie wszystko dobrze. Serduszko 176Lalia, Tajka, Ewa88 , Suszarka, Belie lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Dziewczyny,
żyję, wracam do pracy za dwa tygodnie, stresuje się.
Praca pół na pół, trochę zdalnie, trochę z biura.
Wynegocjowałam na wstępie podwyżkę.
Przed powrotem umówiony fryzjer, paznokcie, wypad po nowe kiecki do galerii handlowej
4-5.06 mamy wesele w innym mieście, zostawiam dzieci z rodzicami 🍾💃
Na nowym mieszka nam się fantastycznie!
Ściskam Was mocno 😚Tajka, Lalia, Ewa88 , KarolinaMaria, Suszarka, Wik89, asias86, Ania81, Nowastaraczka, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
ZielonaHerbata wrote:Irysko my mamy do buzi Dermedic baby sunbrella spf 50 i jest spoko.
Ale szukam czegoś do ciała. Najlepiej w sprayu i widzialam, że właśnie takie coś ma też Dermedic.
Mocno bieli ten krem?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Lalia, gratulacje!
Tajka, ale duża dzidzia!!!
Kic, powodzenia. My też idziemy na wesele ale w czerwcu a dzieci zostaną z moją siostrą.
Ja polecam sunbrella spray. Latwo się rozsmarowuje i w ogóle nie bieli. Przy azs się sprawdza.
Melduję, że Marta odstawiona. Poszło sprawniej niż myślałamSuszarka, Iryska, Lalia, veritaa, Ewa88 , KarolinaMaria, Ania81, Nowastaraczka, emdar lubią tę wiadomość
-
Aniu, powodzenia, też myślę że chodzi o Kanadę ❤️🥰 tęsknimy za Tobą!
Asia, już prenatalne? Ale czas zasuwa 😱 masz przeczucia co do płci? Do kiedy będziesz pracować? 🤗
Ounai, polubiłam za odstawienie, dzielne babeczki z Was 💪🏅
Tajka, u nas była najpierw gorączka po pneumokokach (zaczęła się dzień po szczepieniu i trwała dzień czy dwa). Po 10 dniach gorączka po MMR - wysoka, rekord to 39.1, trzymało ponad dwie doby. W 14 dobie jeszcze lekka wysypka była.Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022