Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia, ale jaja 😘😘 gratulacje Mamuśka 🤩
Ja czekam na wizytę😊 to jakoś 11tc chyba już.ale teraz jakoś tego aż tak nie liczę, czasem spojrze w apke 😀Ulaa, Lalia lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria, Ounai, Ladyo, Ania81, Lalia, Enigvaa, Clover, Zulugula, Ewa88 , Ulaa, dmg111, Nowastaraczka, asias86, kic83, Suszarka, MoTyLeK🦋, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suszarko, domyślam się jak Ci ciężko z usypianiem dziewczynek 😔 ja usypiam Matyldę ok. 30-45 minut, leżymy, ona się kręci, przytula, ogląda wszystko, łącznie z suwakiem w poduszce. Czasem można wyjść z siebie, ale i tak przy wcześniejszym usypianiu przy piersi to jest raj. Zazwyczaj jak już zaśnie to mi też się chce spać i już nic nie robię. A Ty masz jeszcze Jagodziankę na pokładzie. Oby Iga szybko wróciła do dawnych zwyczajów i zasypiała szybciej.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Nowastaraczka wrote:Ja w dzień tez staram się nie karmić chyba ze gdzieś dorwie czy jak był mega chory . Mamy umowe ze po kapieli i w nocy moze 😁 ale i tak czasem probuje czy sie zlamie 😄
Ja też karmię i wciąż nie umiem tego zakończyć 🤦😂Nowastaraczka, KarolinaMaria, Enigvaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Cześć Mamuśki ❤️
Nie pisałam nic wcześniej, bo najpierw byłam w szoku, a później chciałam być całkowicie pewna 🙂
Napisałam Wam wczoraj, że robię badania krwi, morfologię, badania tarczycy, glukozę i inne, a wśród nich...bete i progesteron, ponieważ w niedzielę zobaczyłam na teście dwie kreski 🤭
To jest całkowicie planowane, ale zupełnie nie wystarane, może dlatego targają nami na zmianę szok i ogromne szczęście😍
OLUŚ BĘDZIE STARSZYM BRATEM 💙💙💙
Doszły mnie słuchy o rodzeństwie Olka!
Lalia,
moje wielkie gratulacje!!!! Wiedziałam, że Wam szybko pójdzie! Tak się cieszę Waszym szczęściem 😚
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Tajka już 5cm? 🙉 Ale te dzieci szybko rosną! Kiedy pierwsze prenatalne?
-
asias86 wrote:Laila gratulacje ❤️
Tajka duże twoje bobo🥰 na kiedy masz termin?