Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
emdar wrote:Ogarnięty pediatra ogarnie uszy. Tylko naprawdę ogarnięty, a jak wiemy nie jest to takie oczywiste:/
Nasz nie jest zbyt ogarniety. Juz wole do laryngologa isc
no nic bede musiala sie z nim zdecydowanie przejśćCorka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Martt95 wrote:U nas przy zapaleniu jest zawsze wysoka goraczka. I chwilowy ból uszu. Ale taki bardzo silny ból ze krzyczy i placze ze boli. Na następny dzień już slabo słyszy. Po ostatnim zapaleniu miala taki ubytek słuchu ze byliśmy z mężem w szoku... teraz niby lepiej. Mam nadzieje ze sterydy pomagly i drenaż nie będzie konieczny 🙈
Tak to zazwyczaj niestery przebiega przynajmniej z tego co opisywal mi laryngolog. ZE BOL jest mega silny ale chwilowy A jak pęknie blona to juz przestaje bolec.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
emdar wrote:Mart, a przypomnij mi proszę ile lat ma Alicja? Od kiedy choruje na uszy?
Alicja teraz w maju skończyła 3,5 roku. Jak zaczela chodzić do żłobka zaczęły się choroby. Na początku na tapecie była angina. Dwa razy przechodziła zapalenie płuc. Kilka razy miala zapalenie krtani. Problemy z uszami zaczęły się w listopadzie 2021. Pierwsze zapalenie i wyciek do uszu= niedosłuch. Nie chodziła do lutego do przedszkola. Wrocila po tygodniu drugie zapalenie uszu znowu wyciek i niedosłuch i w marcu następne zapalenie i tym razem już podobno wyciek miala na tyle duży ze laryngolog nie daje dużych szans by ten plyn całkowicie zniknął. Nie chodzimy do przedszkola od czasu trzeciego wycieku. Alicja bardzo tęskni za dziećmi. Ogólnie mamy bardzo fajne przedszkole ze az zal ze tam nie chodzi. Liczę na to że nowy rok przedszolny będzie dla Nas i te choroby nie będą nam az tak dawać w kość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2022, 20:07
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
My też mamy taki olejek do uszu, który rozpuszcza woskowine. I jest po nim zdecydowanie lepiej.
Kurczę teraz dalyscie mi do myślenia z tym zapaleniem uszu. Stwierdzonego nigdy nie było. Niedługo mamy laryngologa więc zobaczymy co on powie i co z tym trzecim migdalem.
Bo właśnie słyszałam, że on często się łączy z zapalaniami uszu i niby alergiami. -
Verita, tak, przepraszam, bylam pewna, ze czytam wpis Zulu 🙈😅
Ja nie uzywam zadnego olejku, pediatra nigdy nic nie mowila na ten temat
Ale powiem Wam tak, juz troche na marginesie tematu uszu, ze jak teraz moj syn nie chodzil do zlobka przez prawie miesiac to nie mial zadnego kataru, zadnego kaszlu. Pochodzil pare dni i juz kararek i kaszel lekki
Wkurzajace to jest, serio 🙄II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
My jutro dość spontanicznie wybieramy się do zoo do Krakowa 🤭😍
W takim razie Zulu, gdzie Cię znajdę żeby dostać autograf? 😎dmg111, Suszarka, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a co sądzicie o BRONCHO-VAXOM dla dzieci?
Ogolnie ja wiem ze ten lek nie sprawia że dziecko nje choruje ale szybciej i łatwiej choroby przechodzi. W przedszkolu mam kilka mam które dawały ta szczepionkę doustna i one cały czas chodzą do przedszkola. Jak coś łapią to mały katar i po 3 dniach już przechodzi. Alicji tez podawałam i niby wydawało mi się zr rzeczywiście jest lepiej kilka razy obylo sie bez antybiotyku. Ale zaczęły się problemu z uszami a to już niestety wina trzeciego migdałka.Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Zulu, chyba chciałaś napisać 'na ściankę', a nie 'na działkę' 😎📸
Kic, Dmg, życzę Wam super spotkania 🥂
Lalia, udanej wizyty w zoo
Ja idę dziś do przyjaciółki na urodziny, sama, bez auta ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2022, 11:21
Zulugula, Suszarka, Clover, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Dziewczyny czy taka kropkowa wysypka moze byc od jedzenia?
Myslalam że Toms się drapie po szyi i rękach od słońca ale pleców nie miał wystawionych..
Ostatnio zjadł trochę sera żółtego, masła i jogurtu naturalnego. Tylko do tej pory odczyn to były suche plamy azs a teraz takie cos. A raczej nic nowego nie jadłWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2022, 13:11
-
Ja znowu wpadam jak bomba 🤣 Ale ostatnio jakoś w ogóle nie mam czasu w ciągu dnia, a wieczorem padam na twarz - skończyły się na razie moje problemy z zasypianiem, bo wcześniej przecież potrafiłam przez dwie godziny przewracać się z boku na bok. Właściwie to teraz ciągle jestem senna, ale to leki na alergię i astmę mnie tak przytępiają. Niestety w tym roku bardzo mi się pogorszyło, miałam trochę spokoju w ciąży i po ciąży a teraz wróciły mi dość częste duszności, kaszel i katar, a oczy ciągle mam czerwone i ogólnie czuję się słabo. Czekam na deszcz żeby trochę ograniczył ilość pyłków w powietrzu 🤪
-
To my na wtorkowej wycieczce do zoo. Olusia najbardziej fascynowały ryby i inne zwierzęta wodne 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2022, 14:46
Zulugula, Suszarka, Lalia, dmg111, MoTyLeK🦋, Nowastaraczka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość