Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, zrobiliśmy sobie jednodniową wycieczkę 😘
Ja mam do Krakowa 1,5h pociągiem więc może na wakacjach się spikniemy 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2022, 22:06
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Suszarko chciałaś kiedyś żebym dodała przed i po z mojego makijażu permanentnego
wstawiam wreszcie zdjęcie sprzed, zaraz po zabiegu, po dopigmentowaniu i po całkowitym wygojeniu, bo moja kosmetyczka dodała właśnie takie podsumowanie
Żałuje ze zdecydowałam się na to tak późno
mega wygoda! Na końcu jeszcze zdjęcie w trakcie permanentnej kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2022, 10:08
MoTyLeK🦋, Nowastaraczka, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulu, z tymi bucikami to była grubsza akcja, bo jeden zgubiliśmy 😅 Najpierw Oluś trochę sobie chodził, a później już jechał w wózku i zdjął but i wyrzucił, musieliśmy kawałek wracać i szukać bo nie zauważyliśmy od razu 😂 No a później to już Olek zdejmował cały czas buty i skarpetki, więc stwierdziłam, że nie ma sensu mu zakładać skoro i tak jedzie w wózku. Ale jak pokazywałam mojej mamie zdjęcia, to właśnie pierwsze co powiedziała, to "czemu on ma bose stópki?" 😂
Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Witamy mamusie w słoneczna niedzielę ☀️
Alusia i Asieńka ❤️
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2022, 05:05
Ladyo, Lalia, Iryska, asias86, Ounai, MoTyLeK🦋, Zulugula, KarolinaMaria, Suszarka, emdar, Nowastaraczka, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Clover usta moje własne
z pomadka tym razem lovely, chociaż praktycznie używam tylko pomadek z inglota, ale ta jedna się fajna z lovely trafiła
Mart piękne dziewczynki!!! Alis słodziutka a Asia jak urosła!!!
Clover lubi tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Mart piękne dziewczynki!!! Alis słodziutka a Asia jak urosła!!!
Na zdjęciu wydaje się być duza. Ale tak naprawdę jest jeszcze maleńka😍
Kto ją zobaczy na żywo to mówi że na zdjęciach wydaje się być większa. Podobnie jak Alicja. Jest jedną z niższych dzieci w swojej grupie w przedszkolu. Cały czas nosimy 98 🤭😄Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Cześć.
Ostatnio jakoś nie mam weny nic tu pisać, ta jelitówka strasznie nas dojechała i w tym tygodniu powoli się odkuwamy.
Wróciłam do pracy, fajnie jest pogadać z kimś dorosłym, ploteczki, kawusia w biurze, mi się to podoba, szczególnie że mamy pracę hybrydową i 2 dni w tygodniu mam być w biurzeaktualnie nie mam co robić więc w biurze dwa dni spędziłam na nic nie robieniu a w domu to wiadomo, na robieniu wszystkiego domowego
Polcia znowu ma katar i kaszel (miała nim wróciła do żłobka) więc jutro robimy jej wolne.
Do żłobka nadal mam pewne uwagi, ostatnio od koleżanki dowiedziałam się, że stosują karne krzesełko dla dzieci które np uderzyły inne - dla mnie nie do pomyślenia.
Dodatkowo ostatnio były w żłobku alpaki i Pola była na początku aby je pogłaskać, wtedy była całkiem zadowolona, ale później na reszcie zdjęć dzieci widziałam ją wsadzoną w krzesełko do karmienia i cały czas płaczącą.
Sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, z jednej strony żłobek ma bardzo dużo dobrych opinii a z drugiej strony moje dziecko nie może się tam zaadoptować i wychodzą takie kwiatki.
Polcia rajdowiec pozdrawia
emdar, Nowastaraczka, Ladyo, Zulugula, KarolinaMaria, Ewa88 , Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anetka, Polcia super rajdowiec 😍
Karolina, gratulacje dla Matyldy 💪KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Lalia, jak samopoczucie ?
Zulu, jak u Ciebie po operacji? Szwy zdjętę?
Suszi, jak to jest być mom of 2?
Tajka, Asia jak u Was? Jakieś dolegliwości męczą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2022, 15:00
Lalia lubi tę wiadomość
-
Zulu, żłobek jest 1,2 km od naszego domu, więc blisko. W miarę po drodze do pracy, moja mama ma tam bezpośrednio tramwaj, więc to też plus! Nie wierzyłam, że się uda, zgłosiłam ją na listę 10 lutego....2021 🤣
Zulugula lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Anet.kaa wrote:Lalia, jak samopoczucie ?
Zulu, jak u Ciebie po operacji? Szwy zdjętę?
Suszi, jak to jest być mom of 2?
Tajka, Asia jak u Was? Jakieś dolegliwości męczą?
A tak ok, na razie siedzimy w domu bo Kubus ma zapalenie ucha.Anet.kaa lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022