Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia, ale Miki się zmienił 😍 ale go wyciągnęło! ❤️ I te włosy 💙
Annia lubi tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny za rady
powoli dojrzewa we mnie myśl żeby odstawić Mele. W dzień ma tylko jedno karmienie, za to w nocy tak jak pisze Ania- milion! Najgorsze jest jak wyciąga sobie sama cyca np o 5 rano i ciągnie go przez 2 godziny. Budzę się wtedy taka najeżona, przebodzcowana itp… za tydzień Mela śpi u babci jedna noc, może to będzie okazja? Tajka drożdżówki z marmolada
ale właśnie zrobiłam tez z serem, wiec do wyboru do koloru
kocham thermomix za to! Aniu jaki słodki blondasek!!! Jak wyrósł!!!! ❤️ Moti czyli te problemu z cukrem to u Was rodzinne pewnie
trzymam kciuki żeby szybko udało się opanować sytuacje!
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Annia - Mikus cudny! Jaki już duży chłopak 💋
Okulista z poradni zeza, po tym jak rehab 4 tyg nie przyniosła rezultatu, powiedział, ze trzeba szukać przyczyny tj. Zrobić badania na tarczycę, cukrzycę i wizyta u neurologa. Tarczyca wyszła ok, z hlukozy na czczo 2x hipoglikemia potwierdzona no i po neurologi mamy skierowanie na szpital na lipiec 2022, żeby zrobić rezonans głowy i eeg. Pediatra po spojrzeniu w wyniki dała skierowanie do diabetologa, bo stwierdziła, że hipoglikemia jest częstemu objawem cukrzycy. Zwłaszcza, że u nas dużo objawów pasuje do Kornelii - m. In. Nerwoesc, czasem agresja, wilczy glod, brak tycia, wzmożone pragnienie (nawet w przedszkolu mi Pani zwróciła uwagę), no i oczy również tu się wliczają. Więc do wizyty zaczęłam jej mierzyc cukier w domu na własną rękę no i jak byk cały czas ponad 100 na czczo. Obawiam się, że diabetolog (za tydzień) też nas położy na oddział i dopiero będą ja badać i diagnozować. A czytałam że tam kładą na ok. 2 tygodnie 🤦♀️ także wesoło... -
Annia, jak na matczyne ostre cięcie to efekt super 😎
Zulu, Olek najeczki ma 22 bo tam jest jakaś dziwna rozmiarówka 😵 ale jesteśmy z nich baaaardzo zadowoleni 👌Zulugula lubi tę wiadomość
-
Witam was 🙂
Ostanie dwa tygodnie były dość trudne ale pomału układam sobie życie bez mamy. Zaczynam się przyzwyczajać że jej nie ma, trzeba iść do przodu.
Po pierwsze pozbyłam się wszystkich rzeczy po mamie bo przygnębiające to było jak je widziałam.
Większość poszło na pck sobie coś tam zostawiłam i trochę rozdałam po rodzinie.
Wracam do starań o dziecko zamówiłam sobie lubrykant na płodność bo jakoś ostatnio z tym gorzej i do tego zioła ojca sroki. Z Jasiem zaszłam w ciążę w drugim cyklu ich picia.
A i w piątek odbieram swojego szczeniaka. Już wszytko na nią czeka. Mamy mini spine na imię ja chcę Bella a moi faceci Skye bo ktoś tu jest fanem psiego patroluDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ladyo, nie bój się ostrego cięcia kp. Jeśli odstawisz dzienne karmienia, to potem najlepiej nocki z tatą i będzie dobrze. Ufff, aż się dziwię, że tak łatwo to piszę. Ja bardzo bałam się odstawienia, początek był bardzo ciężki, ale z perspektywy czasu uważam, że to cięcie było dobrym posunięciem, jakbym miała ograniczać po kolei pojedyncze karmienia nocne to w życiu bym jej nie odstawiła. Doskonale rozumiem Twoje przebodźcowanie, mnie to strasznie męczyło.
Ladyo lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
No to zaczynamy 6 tc 🤭
Trzymajcie proszę kciuki, bo czasami łapią mnie jakieś stresy 😘
W poniedziałek wizyta ✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2022, 22:17
MoTyLeK🦋, Zulugula, kic83, Suszarka, Dzudi, Nowastaraczka, Annia, Ladyo, Wik89, dmg111, Clover, Ounai, kiniusia270, asias86, emdar, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Ulaa, Suszarka, Ewa88 , Iryska, KarolinaMaria, Dzudi, Nowastaraczka, veritaa, MoTyLeK🦋, Lalia, Zulugula, Annia, Ladyo, Belie, dmg111, Clover, Ounai, Enigvaa, kiniusia270, asias86, emdar, Angie1985 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
MoTyLeK🦋 wrote:Lalia - życzę nudnej i spokojnej ciąży 💜
P. S. Czy ja tam widzę jakiś kaloryfer???? 🤪
Zarys 🤭😁MoTyLeK🦋, Clover, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Dziewczyny extra! 🌟🌟🌟
A jak weekend Kic&DMG? Też prosimy o foteczki !
Nasz wspólny weekend za tydzień! Będą będą 😚Lalia, MoTyLeK🦋, Ewa88 , Suszarka, dmg111, kiniusia270, emdar lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia,
cudny brzuszek, a w nim mały Kropek!😘Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność