Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Warszawianki, przesadziłyście! Siedzę sobie w pracy, wchodzę na chwilę na forum, a tu taki chill 🥂 zazdroszczę spotkania!
Lalia, hot mamuśka! Ladyo, czas na 🚒kic83, Lalia, dmg111, Zulugula, Nowastaraczka, Ewa88 , Clover, kiniusia270, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:
Lalia, hot mamuśka! Ladyo, czas na 🚒Suszarka, Lalia, KarolinaMaria, dmg111, Zulugula, Nowastaraczka, Ewa88 , Clover, kiniusia270, emdar lubią tę wiadomość
-
Po dłuuugiej nieobecności wchodzę a tu taki news 😍 Lalia gratulacje ❤️❤️❤️! Nic się ostatnio nie pochwaliłaś na insta jak pisałyśmy 🙈
Mam nadzieje, że uda mi się częściej wpadać i ogarniać regularnie forum ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2022, 22:28
Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
kiniusia270 wrote:Po dłuuugiej nieobecności wchodzę a tu taki news 😍 Lalia gratulacje ❤️❤️❤️! Nic się ostatnio nie pochwaliłaś na insta jak pisałyśmy 🙈
Mam nadzieje, że uda mi się częściej wpadać i ogarniać regularnie forum ☺️
Bo pisałyśmy tego dnia co zrobiłam pierwszy test i sama w to nie wierzyłam 🤭kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
Lalia, nie załapałam się na fotkę,ale wierzę na słowo żeś hot mama na całego ❤. Kciuki już dziś za wizytę!
Jednorożec, przepraszam Cię, ale umknęło mi gdzieś,że Twoja mama odeszła. Przykro mi bardzo:( Dużo siły dla Ciebie ❤.Lalia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
KarolinaMaria wrote:Kiniusia, co u Ciebie? Co u mojego zięcia? Mam nadzieję, że nie znalazł sobie innej w żłobku 😒
U Nas wszystko po staremu 😅 Powrót do pracy dobrze mi zrobił, nawet po 3 miesiącach zrobili mnie kierownikiem 🙈 Teraz odliczamy do urlopu, za tydzień lecimy do Turcji 🌴🏝☀️😎
Stanley jest niemożliwy, wszędzie go pełno i niestety wszedł w okres buntu 🤦♀️😈 nic matki nie słucha i ciagle są jakieś dramaty 🙈
KarolinaMaria ponoć zamykał się w domku z jakąś Laura ale kilka tygodni temu ciągnął ja za włosy, po czym ta go ugryzła i chyba związek się skończył 😂 Także chyba nadal Matylda jest synowa ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2022, 13:52
Suszarka, Ladyo, Iryska, KarolinaMaria, Lalia, Ewa88 , emdar, Zulugula, Ounai, Clover, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Stasiu pszczolka to hit ❤️😍
Mamasity starszaków - czy 1.5roczniaki tez mialy mega mamozę? Nie wiem czy to po chorobach czy taki czas ze leos nie moze zyc bez matki nawet godzinka z tatą musi byc okraszona pytaniami co chwile o mamę 🙈kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
Mamasito, Matylda 16 miesięcy, ogólna mamoza od zawsze, ale potęguje się po weekendzie, gdy jesteśmy ciągle razem, albo po tym jak nie ma mnie wieczorem (co zdarzyło się może z 3 razy), np. wczoraj byłam z koleżanką na kawie, tata kładł ją spać i dziś od rana jest moim cieniem. Po tym jak mieliśmy w marcu covid i wszyscy siedzieliśmy razem w domu ponad tydzień, też była tragedia, płakała jak wychodziłam do pracy, a ona zostawała z dobrze znaną babcią. Teraz tylko się to potęguje, ona już coraz więcej rozumie, wkurza się jak Lucek mnie przytula, ściąga jego rękę ze mnie, płacze... wiem, że to kiedyś minie, ale jest mi jej zwyczajnie szkoda, że tak bardzo wszystko przeżywa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2022, 10:21
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Nowastaraczka wrote:Stasiu pszczolka to hit ❤️😍
Mamasity starszaków - czy 1.5roczniaki tez mialy mega mamozę? Nie wiem czy to po chorobach czy taki czas ze leos nie moze zyc bez matki nawet godzinka z tatą musi byc okraszona pytaniami co chwile o mamę 🙈Nowastaraczka, emdar lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Amelcia jest młodsza ale tez ma straszna mamoze ostatnio! Jak mam ja na rękach i chce np dac tacie czy Jagodzie to się wczepia we mnie jak leming i nie ma opcji żeby poszła do kogoś innego! Ciekawe kiedy jej to minie… ale jest przesłodka! No i najważniejsze- dziś podjęłam decyzje ze się odstawiamy od piersi. Nie było ostatniego uroczystego karmienia. Rano sobie sama wyciągnęła cycusia i zjadła a na drzemkę już kładł ja tatuś. Teraz idziemy na komunie to zaśnie pewnie w wózku. Najgorszy będzie wieczór… trzymajcie za mnie kciuki. Wzięłam bromergon, bo moja endo mi kazała od razu jak będę odstawiać (mam hiperprolaktynemie od dawna). Chyba jeszcze skocze po szałwię.
Lalia, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Suszarka, emdar lubią tę wiadomość
-
Olek z kolei ostatnio strasznie przeżywa brak taty. Mój mąż od zeszłego weekendu chodzi na nadgodziny, pracuje od 7 do 19 dzisiaj już ósmy dzień. Kiedy wyjeżdża rano do pracy Olek jeszcze śpi, a kiedy wraca to widzą się tylko przez chwilę, bo zaraz przychodzi czas na kąpiel i sen. No i widzę ogromną zmianę w jego zachowaniu w ciągu dnia, często wspomina tatę, jest smutny, rozdrażniony. Mój mąż tak "normalnie" to pracuje na zmiany, więc jednak zawsze był w domu, jak nie rano to po południu i spędzali z Olkiem sporo czasu razem. Na szczęście jeszcze tylko dzisiaj i jutro są te nadgodziny, więc na szczęście już prawie koniec. Wczoraj to Olek już tak marudził, że niczym się go nie dało zająć, ani w domu ani na dworze. Miałam już ochotę sobie włożyć stopery do uszu 🙄
A tak w ogóle to nie pisałam Wam, ale jutro idziemy (ja i Olek) na chrzciny córki mojej szwagierki. Dowiedzieliśmy się w zeszłą środę 😏 Męża nie będzie z nami, bo na początku maja się zadeklarował że będzie chodził na te nadgodziny i nie może sobie teraz nagle powiedzieć, że nie przyjdzie, bo ma pod sobą grupę której pracę koordynuje. Mogli wcześniej mówić o tych chrzcinach, a nie tydzień przed 🤷♀️ -
Ladyo, trzymam kciuki za odstawienie! 😊
Mamity, w Smyku rabaty na rowerki, hulajnogi i inne pojazdy 😁 Ja chcę zamówić dla Olusia Scoot and Ride na dzień dziecka (15% rabatu), ale nie mogę się zdecydować, jaki kolor wybrać 😂KarolinaMaria lubi tę wiadomość