Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, przyszły mi te sneakersy Primigi z CCC i nie mam im nic do zarzucenia oprócz tego, że są beżowe i jakby zamszowa skóra 🙈 i jak pomyślę, jak będę wyglądać po deszczu i bieganiu gdzie popadnie, to chyba nie na moje nerwy 🙈 i jednak poszukam czegoś albo ciemniejszego, albo białe ale z takiej skóry co wystarczy przetrzeć 🙈
-
Lalia, gratuluję zdrowego dzidziusia i to właściwie jedyne co się liczy.
Kic, odeśpij teraz te prawie 2 lata!
Motylku, jesteś tu? Byłaś już z Kornelką w tym szpitalu na diagnostyce?Lalia, kic83, Wik89, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Oj tak dzieci różnej płci spowodowaly ze bylismy zmuszeni szukać wiekszego mieszkania 🙈
dmg111, KarolinaMaria, Ewa88 , Lalia, kic83, Wik89, Clover lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Czyli czeka nas ciężki, ząbkowy czas 😁 trzeba jakoś przetrwać jedynie boję się, że będę musiała dawać często przeciwbólowe bo niestety nic innego nie działa.
Jeśli chodzi o wyprzedaże, to ja obkupilam córkę w zarze. Od kilku miesięcy króluje u nas właśnie Zara. Wcześniej h&m i kappahl.
Teraz nic mi się w h&m nie podoba dla dziewczhnek ale za to widzialam, że dla chłopców mają bardzo ładne rzeczy. Chociaż czasami stacjonarnie mają większy wybór więc muszę się jakoś na dniach wybrać. -
Lalia wrote:Dziewczyny, przyszły mi te sneakersy Primigi z CCC i nie mam im nic do zarzucenia oprócz tego, że są beżowe i jakby zamszowa skóra 🙈 i jak pomyślę, jak będę wyglądać po deszczu i bieganiu gdzie popadnie, to chyba nie na moje nerwy 🙈 i jednak poszukam czegoś albo ciemniejszego, albo białe ale z takiej skóry co wystarczy przetrzeć 🙈
Malwina mi sandałki mrugaly wlasnie takie zamszowe pomalowała farbkami 🙈 nie idzie ich domyc 😬🔸28 lat
Teraz nic mi się w h&m nie podoba dla dziewczhnek ale za to widzialam, że dla chłopców mają bardzo ładne rzeczy. Chociaż czasami stacjonarnie mają większy wybór więc muszę się jakoś na dniach wybrać.
A jak wygląda rozmiarowka w zarze?O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:A jak wygląda rozmiarowka w zarze?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Temat kapci mnie dobija. Kupiłam z Decathlon kapcie, polecane niby przez fijzomommy, ale Michaś krzywi w nich jedną stopę, bo one są takie giętkie i miękkie i nie trzymają mu tej stopy.
Myślę nad Befado , żeby mu kupić na jesień , na chłodne dni, ale tu piszecie że mają sztywną podeszwę...
Masakra z tymi butami 😆😆12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Kurde u nas druga doba wysokiej temperatury z nikad... Serio zero kataru, kaszlu czy czegokolwiek a zbijam mu temperaturę 2 lekami na raz bo sam ibuprofen nie daje rady. Dopiero razem z paracetamolem działają.
Co to moze byc? Pojawilo sie tak po prostu bez żadnych symptomow. z poniedzialku na wtorek w nocy.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
Irysko ja polecam kapcie Ren but. Są bardziej miękkie niż Befado, ale dobrze trzymają stopę. Ja zamawiam na allegro że smartem, więc jest opcja bezpłatnego zwrotu. Dodatkowy bonus: tańsze niż Befado 😂😂
Ounai, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
veritaa wrote:Kurde u nas druga doba wysokiej temperatury z nikad... Serio zero kataru, kaszlu czy czegokolwiek a zbijam mu temperaturę 2 lekami na raz bo sam ibuprofen nie daje rady. Dopiero razem z paracetamolem działają.
Co to moze byc? Pojawilo sie tak po prostu bez żadnych symptomow. z poniedzialku na wtorek w nocy.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Irysko, pytałaś o rozmiarówke Primigi ostatnio.
Olek mi wyrósł z 21 i przechodzimy na 22.
Wyciągnęłam wkładkę z trampek Barefoot ze Smyka 22 i jest identyczna jak wkładka w sandałach Mrugała 22.
To co mnie mega zaskoczyło, to też jest identyczna jak wkładka Nike Star Runner 3 rozmiar 22(a byłam pewna że wypadają jak 21 innych firm).
Jeśli chodzi o Primigi, to rozmiar 22 ma pół cm dłuższą wkładkę niż w innych butach 22, natomiast rozmiar 23 o 1 cm.
Te Primigi, mimo że jasne i zamszowe, urzekły całą rodzinę i babcia powiedziała że mamy poszukać innych czarnych sneakersów, ale te Primigi też zostawić i ona je funduje 😂
Irysko, jeśli chodzi o kapcie, to sprawdź sobie kapcie z Sinsay za 29zl, Domi je ma dla Kacperka i jest zadowolona, a ja Ci polecam Kapcie Cool club ze Smyka, ja je Olkowi kupuje co prawda na podwórko, ale są naprawdę fajne:
https://www.smyk.com/p/cool-club-kapcie-chlopiece-granatowe-iCSLP1W22-CB343/i7101830?gclid=CjwKCAjw2rmWBhB4EiwAiJ0mtUkPIhQpG46Y2kXVpY5DtzBcm2_go4yoK31s9zC9wY9VwkGJIQqc_hoCLXQQAvD_BwE
Są jeszcze szareIryska lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Irysko, a opcja bez kapci?
Dziękuję Suszarko i Lalia. Popatrzę na te buty🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2022, 13:18
Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Suszarka wrote:A może badanie moczu zrobcie? Albo trzydniówka? W sumie jak Iga była chora w kwietniu to dostała kataru dopiero chyba we wtorek, a gorączkowała od nocy z soboty na niedzielę. I wtedy miała niby tylko zaczerwienione lekko gardło, potem doszedł ten brzydki katar.
Wiesz co moze sie myle ale wydaje mi sie ze jakby Takie 1,5 roczne dziecko mialo zakazenie ukladu moczowego to bylny jakikolwiek sygnal z jego strony. Synek znajomej jak mial roczek i mial zum to doslownie plakal przy sikaniu. Zobacze. Nawet nie wiem gdzie miałby sie zarazic bo cholera byl w domu od początku lipca. No zobacze postaram sie mu pobrac mocz. Jak na zlosc do soboty jestem z nim sama i nie ma mi kto pomoc.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Wiesz co moze sie myle ale wydaje mi sie ze jakby Takie 1,5 roczne dziecko mialo zakazenie ukladu moczowego to bylny jakikolwiek sygnal z jego strony. Synek znajomej jak mial roczek i mial zum to doslownie plakal przy sikaniu. Zobacze. Nawet nie wiem gdzie miałby sie zarazic bo cholera byl w domu od początku lipca. No zobacze postaram sie mu pobrac mocz. Jak na zlosc do soboty jestem z nim sama i nie ma mi kto pomoc.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022