Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy mam pecha , ale Michałka sandałki Lasocki Kids nie przeżyły lata , a lato jeszcze w pełni. W jednym bucie popękała podeszwa i odkleja się taka cienka wierzchnia warstewka z tej podeszwy. No wygląda to jak jakaś tania chińszczyzna a nie jak buty dla dzieci chwalące się jakimiś certyfikatami 🙄🙄12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai, 3 miesiące w jednym rozmiarze to i tak długo 😁 ja Olkowi wymieniałam buty co 1-2 miesiące 🙈 teraz rozmiar 21 nosił w końcu przez 3 😁
A jakie upolowałas w Smyku? ❤️ -
Irysko, jak będziesz reklamowała to jako żądanie zaznacz zwrot pieniędzy, bo zanim naprawią to Michaś z nich wyrośnie. Akurat CCC nie ma problemu ze zwrotem pieniędzy za autentycznie uszkodzone buty.
Buty z CCC jakoś nie leżą Matyldzi. Mierzyłyśmy trochę par i ciężko było nam dopasować rozmiar. W temacie niedawnej butowej licytacji: Matyldzia ma obecnie w użyciu kalosze i 2 pary sandałów, jedne crocsy, jedne Mrugały, jak jest chłodniej to zakładam jej skarpetki i mrugałowe sandały. Czekają na nią jeszcze półbuty z ricosty. I tyle w temacie butowym. Każda z par jest na każdą okazję, bo tak szybko z nich wyrasta, że nie ma sensu ich oszczędzać. Mało tego planuję, że mrugałowe sandały posłużą w pierwszych dniach żłobka jako zmienne, bo obawiam się, że jak pójdzie w choroby to mi wyrośnie z kapci 🙈 aaaa i mamy jeszcze klapki z decathlonu na basen. Kapci po domu brak.
Ja wiem, że wiele butów można kupić na promocji, ale ja mam lekką eko zajawkę i nie chcę by gumowe podeszwy butów mojego dziecka, które chodziło w nich miesiąc, rozkładały się następne 400 lat. Wiecie, jedni gaszą szybciej światło, inni chodzą pieszo zamiast jezdzić autem, a ja mniej kupuję. Z auta niestety nie zrezygnuję, to chociaż tyle zrobię dla planety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2022, 20:52
Ounai, Lalia, Suszarka, dmg111, Zulugula, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia wrote:Ounai, 3 miesiące w jednym rozmiarze to i tak długo 😁 ja Olkowi wymieniałam buty co 1-2 miesiące 🙈 teraz rozmiar 21 nosił w końcu przez 3 😁
A jakie upolowałas w Smyku? ❤️
W szoku jestem, że Olkowi tak szybko rośnie stopa. To wypada zmiana o 6 rozmiarów rocznie 😱 Marcie na szczęście tak szybko nie rośnie, w ciągu roku urosła jej o 3 rozmiary tylko a Tymek to już w ogóle bajka, zmiana rozmiaru raz na rok 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2022, 21:34
-
Dzis przezylam chwile zgrozy i ciarek. Malwina zabrala mame świnkę do piasku (ma figurki). Bawila sie w zakopywanie jej i mowienie ze spi 😳 creepy
Lalia, dmg111, Wik89, Zulugula, emdar, Ewa88 , MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ounai, zaczynaliśmy zimowe Ricosty 19 i wystarczyły na miesiąc, później trzewiki Ricosty 20 i starczyły na 2 miesiące, później były wiosenne buty 21 i pięknie pochodził równo trzy miesiące, a teraz wskoczyliśmy w rozmiar 22 i myślę że 2-3 miesiące obleci 👍
Teraz Olek już super biega więc też ten zapas może być większy, ale przy tych pierwszych dwóch parach jak miał 1cm zapasu to brzydko chodził 🙂 -
dmg111 wrote:U nas też zmiana od lutego dopiero o jeden rozmiar 🤭 A mam fioła na punkcie sprawdzania czy buciki nie są za małe przez te Julci paluszki 🙈 Może dziewczynkom faktycznie wolnej rośnie stópka skoro my zatrzymujemy się na 38/39, a faceci na 45/46 🤭
Lalia, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
emdar wrote:O to ja z CCC mam zupełnie inne doświadczenia z reklamacjami😒😒😒.
Karolina,moja "zaginiona siostro"😘❤.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2022, 12:09
-
Ounai wrote:Ja to samo:/ ilekroć próbowałam tam coś zwrócić to wmawiali mi, że to but był niewłaściwie użytkowany i nie przyjmą na gwarancję lub gwarancja była odrzucana. Moja mama miała takie same przejścia.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Enigvaa wrote:Trochę pośmieszkowaliśmy,że się bawi w grabarza ale straszne to było 😅
Ulaa, dmg111, KarolinaMaria, Zulugula, Enigvaa lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
KarolinaMaria wrote:Dmg, dzięki za polecajkę. Nie ukrywam, że liczę, że żłobek od września dołoży cegiełkę do rozwoju Matyldzi
Przypomnij mi, dajecie do prywatnego czy państwowego? Na ile godzin?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ouinai na co szczepiłaś Martę? Orientujesz się jak wygląda schemat bexero po 2. roku życia? Ile dawek, w jakich odstępach?
W smyku stacjonarnie widziałam te trampeczki za 25zł na promce12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo