Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, Julek od początku jeździł naprzemiennie, ale on szybko ogarnia ruchowe tematy. Wyrósł z tej opcji jeździk bardzo szybko ( w sumie to z pół roku na nim jeździł maks) I teraz popyla już na hulajnodze tak jakby jeździł na niej od urodzenia 😂🤣
Zulugula lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zazdro zębów 😁😁
U nas ida jak krew z nosa, chyba do 18 nastki będą jej wychodziły 🙈🙈
Póki co mamy tylko 5 zębów. W tym jedna dwójka, która wygląda jakby miała lada dzień już wyjść a mija już 3m i jak jej nie było tak nie ma. A serio kazdego dnia mowie no dzis to już na bank się przebije 😁
Lekko jestem przerażona, że ten proces ząbkowania idzie u nas tak mozolnie bo jednak taka meczarnia ciągnie się i ciągnie. -
Herbatko u nas hurtowo wychodzily. Najpierw dolne jedynki, jedna po drugiej. Gorne jedynki wyszly od razu z dwójkami górnymi i dolnymi, nie wielka roznica czasu, a potem 6msc przerwy i kolejny rzut to 4 i 3, to trwa od maja.. 🙈 No i zstana tylko te 5 niedlugo i spokoj 😅
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Z ❤️ -
Jakie macie z polecenia (juz macie i są ok) biegówki dla maluch dzieci? Oliwka ma 82 cm i nie wiem jaki jej kupić, wiem że temat już był. Ale nie zapisalam sobie i chce już coś wybrać z waszych doświadczeń.
Wiem że Martusia ma jakiś mały? Tak? Jaki?O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Jakie macie z polecenia (juz macie i są ok) biegówki dla maluch dzieci? Oliwka ma 82 cm i nie wiem jaki jej kupić, wiem że temat już był. Ale nie zapisalam sobie i chce już coś wybrać z waszych doświadczeń.
Wiem że Martusia ma jakiś mały? Tak? Jaki?Meggi110818 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Zulugula wrote:Wspieramy cały czas😀 ale dobry pomysl, myslalam że na jesien mu kupimy dopiero biegawke , trochę przyspieszymy ten zakup:)SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Ounai wrote:Marta ma 83 i mamy Puky LR (ten mniejszy). Mieliśmy Kidwell ale on beznadziejny jest. Ja polecam. Moim zdaniem to jeden z najlepszych. Dla dziecka jego waga nie ma znaczenia, ewentualnie dla rodzica jak dziecko w trakcie spaceru stwierdzi że już dalej nie chce jechać 😂
Właśnie waga rowerka ma znaczenie głównie dla dziecka 😅
veritaa lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam że u nas scoot to totalny niewypał, młoda ma wywalone na niego. Zastanawiam się czy biegówka by nie była lepsza. No ale w tym roku na pewno nie kupujemy, moze na urodziny jej kupimy to będzie na następną wiosnę.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Enigvaa wrote:Macie juz zeby 5? 🙂 powiedzcie ze jest dluzszy odstęp i bedzie chwila spokoju 🙈
Nam wychodzą właśnie równocześnie cztery 5ki, także jest wesoło 😂 to już będą ostatnie żeby mleczne MaksaLalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nowastaraczka wrote:Offtopic wracajac do dawnej bostonki - jak dlugo schodziła skora Waszym bąbelkom bo Leosiowi dalej się łuszczą stopki
U nas do miesiącaCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność