Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ula, serio nie wiem skąd s8e tyle uzbierało, ale naprawdę nie szalałam. 600zl na dwóch, czyli po 300zł na jednego razem z plecakami, workami na buty, ubraniem na wf itd? Jak???????? Bo mnie się wydaje ta kwota aż nierealna. My za sam plecak daliśmy 160zl
-
Dziewczyny mam pytanko do mam które latały samolotem z dzieckiem 😊
Mianowicie jak to jest z wózkami? Bardzo tymi wózkami rzucają jako bagaż? Kupić używkę parasolkę czy zabrac swój wózek spacerowy? Zulu i Anetka chyba latalyscie ale nie pamietam czy coś takiego pisalyscie? Możecie coś podpowiedzieć?starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2022, 13:34
Iryska, patrycja92, Annia, MoTyLeK🦋, emdar, Ulaa, Suszarka, KarolinaMaria, kic83, Ladyo, Tajka, Ounai, Ewa88 , Lalia, LaBellePerle, Clover, Anet.kaa lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
patrycja92 wrote:Dziewczyny mam pytanko do mam które latały samolotem z dzieckiem 😊
Mianowicie jak to jest z wózkami? Bardzo tymi wózkami rzucają jako bagaż? Kupić używkę parasolkę czy zabrac swój wózek spacerowy? Zulu i Anetka chyba latalyscie ale nie pamietam czy coś takiego pisalyscie? Możecie coś podpowiedzieć?
My lecieliśmy kilka razy i kupiliśmy po prostu pokrowiec na wózek i jest wszystko okej 😊 Ale wiadomo, że jak ze wszystkim zawsze się może coś stać niestety -
Ounai wrote:Ula, serio nie wiem skąd s8e tyle uzbierało, ale naprawdę nie szalałam. 600zl na dwóch, czyli po 300zł na jednego razem z plecakami, workami na buty, ubraniem na wf itd? Jak???????? Bo mnie się wydaje ta kwota aż nierealna. My za sam plecak daliśmy 160zl
-
Ounai wrote:Ula, serio nie wiem skąd s8e tyle uzbierało, ale naprawdę nie szalałam. 600zl na dwóch, czyli po 300zł na jednego razem z plecakami, workami na buty, ubraniem na wf itd? Jak???????? Bo mnie się wydaje ta kwota aż nierealna. My za sam plecak daliśmy 160zl
Plecak kupowałam tylko Felkowi, bo w zeszłym roku kupiłam Olkowi i w tym roku jest jak nówka (plus kupowania droższych plecaków). Plecak Felka kosztował 150zl (zamawiałam na allegro, bo taniej, wcześniej przymierzyliśmy stacjonarnie żeby wiedzieć jaki kupić online).
Koszulki i spodenki na wf po dwie sztuki na chłopaka kupowałam w Auchan i była promka koszulki za 6,5 zl, spodenki za 13 zł. Buty do szkoły z białą podeszwą kupowałam też w internecie na eobuwie z kodem zniżkowym więc wyszło w sumie 200 zł dla dwóch.
No i już wiem z doświadczenia dokładnie ile przyborów plastycznych i nie tylko potrzeba, że to co szkoła podaje to znacznie za dużo, kupowałam wszystko w Auchan, tak samo worki na buty. Piórniki na allegro po 28 zł wyszły. Śniadaniówki i bidony z filtrem też na allegro.
Łącznie wyszło mi ponad 600 zł na dwóch 😃
A też wybierałam przybory nie z najniższej półki.Ladyo lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Uaua! Dostałam zielone🚦światło na 🐝👶
uaua! 💃
Ten cykl jeszcze sobie daruje żeby nie chycić bliźniaków po anty 😂😂 ale od września 💃💃
Meggi gotowa? 😄
Ja byłam wczoraj u gina, też dostałam zielone światło. A dzisiaj 1 dzien cyklu, a że mam owulacje szybkie to za 12 dni mogę już być w ciąży xD
Ale.... Rozważam poczekanie do kolejnego cyklu, z uwagi że malo Supli brałam, chcoiaz lekarz mówi że badania są ok, to chyba przesadziłam z folianem bo wysoki kwas foliowy mi wyszedł, ale będę znowu sprawdzała w weekend poziom i może po odstawieniu już spadłO ❤️
Z ❤️ -
Annia, Ladyo, Enigvaa, Tajka, Iryska, Belie, KarolinaMaria, Zulugula, emdar, MoTyLeK🦋, calanthe, Lalia, Inga28, Ewa88 , Ounai, LaBellePerle, Clover, Suszarka, Ania81, Anet.kaa, asias86, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Uaua! Dostałam zielone🚦światło na 🐝👶
uaua! 💃
Ten cykl jeszcze sobie daruje żeby nie chycić bliźniaków po anty 😂😂 ale od września 💃💃
Meggi gotowa? 😄
Trzymamy za Ciebie mocno kciuki Zulu!
Dajesz! 💥🔥🚒🧯Zulugula, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
patrycja92 wrote:Dziewczyny mam pytanko do mam które latały samolotem z dzieckiem 😊
Mianowicie jak to jest z wózkami? Bardzo tymi wózkami rzucają jako bagaż? Kupić używkę parasolkę czy zabrac swój wózek spacerowy? Zulu i Anetka chyba latalyscie ale nie pamietam czy coś takiego pisalyscie? Możecie coś podpowiedzieć?patrycja92 lubi tę wiadomość