Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ula, serio nie wiem skąd s8e tyle uzbierało, ale naprawdę nie szalałam. 600zl na dwóch, czyli po 300zł na jednego razem z plecakami, workami na buty, ubraniem na wf itd? Jak???????? Bo mnie się wydaje ta kwota aż nierealna. My za sam plecak daliśmy 160zlSYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Dziewczyny mam pytanko do mam które latały samolotem z dzieckiem 😊
Mianowicie jak to jest z wózkami? Bardzo tymi wózkami rzucają jako bagaż? Kupić używkę parasolkę czy zabrac swój wózek spacerowy? Zulu i Anetka chyba latalyscie ale nie pamietam czy coś takiego pisalyscie? Możecie coś podpowiedzieć?starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
patrycja92 wrote:Dziewczyny mam pytanko do mam które latały samolotem z dzieckiem 😊
Mianowicie jak to jest z wózkami? Bardzo tymi wózkami rzucają jako bagaż? Kupić używkę parasolkę czy zabrac swój wózek spacerowy? Zulu i Anetka chyba latalyscie ale nie pamietam czy coś takiego pisalyscie? Możecie coś podpowiedzieć?
My lecieliśmy kilka razy i kupiliśmy po prostu pokrowiec na wózek i jest wszystko okej 😊 Ale wiadomo, że jak ze wszystkim zawsze się może coś stać niestety
-
Ja na 2 wydałam jakieś 500. Ale... Zuzia ma plecak z zeszłego roku (kupujemy raz na 2 lata). A Fifkowi kupiła w prezencie moja mama za prawie 200 zł.Ounai wrote:Ula, serio nie wiem skąd s8e tyle uzbierało, ale naprawdę nie szalałam. 600zl na dwóch, czyli po 300zł na jednego razem z plecakami, workami na buty, ubraniem na wf itd? Jak???????? Bo mnie się wydaje ta kwota aż nierealna. My za sam plecak daliśmy 160zl
-
Ounai wrote:Ula, serio nie wiem skąd s8e tyle uzbierało, ale naprawdę nie szalałam. 600zl na dwóch, czyli po 300zł na jednego razem z plecakami, workami na buty, ubraniem na wf itd? Jak???????? Bo mnie się wydaje ta kwota aż nierealna. My za sam plecak daliśmy 160zl
Plecak kupowałam tylko Felkowi, bo w zeszłym roku kupiłam Olkowi i w tym roku jest jak nówka (plus kupowania droższych plecaków). Plecak Felka kosztował 150zl (zamawiałam na allegro, bo taniej, wcześniej przymierzyliśmy stacjonarnie żeby wiedzieć jaki kupić online).
Koszulki i spodenki na wf po dwie sztuki na chłopaka kupowałam w Auchan i była promka koszulki za 6,5 zl, spodenki za 13 zł. Buty do szkoły z białą podeszwą kupowałam też w internecie na eobuwie z kodem zniżkowym więc wyszło w sumie 200 zł dla dwóch.
No i już wiem z doświadczenia dokładnie ile przyborów plastycznych i nie tylko potrzeba, że to co szkoła podaje to znacznie za dużo, kupowałam wszystko w Auchan, tak samo worki na buty. Piórniki na allegro po 28 zł wyszły. Śniadaniówki i bidony z filtrem też na allegro.
Łącznie wyszło mi ponad 600 zł na dwóch 😃
A też wybierałam przybory nie z najniższej półki.
Ladyo lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Uaua! Dostałam zielone🚦światło na 🐝👶
uaua! 💃
Ten cykl jeszcze sobie daruje żeby nie chycić bliźniaków po anty 😂😂 ale od września 💃💃
Meggi gotowa? 😄
Ja byłam wczoraj u gina, też dostałam zielone światło. A dzisiaj 1 dzien cyklu, a że mam owulacje szybkie to za 12 dni mogę już być w ciąży xD
Ale.... Rozważam poczekanie do kolejnego cyklu, z uwagi że malo Supli brałam, chcoiaz lekarz mówi że badania są ok, to chyba przesadziłam z folianem bo wysoki kwas foliowy mi wyszedł, ale będę znowu sprawdzała w weekend poziom i może po odstawieniu już spadłO ❤️
Z ❤️ -
Annia, Ladyo, Enigvaa, Tajka, Iryska, Belie, KarolinaMaria, Zulugula, emdar, MoTyLeK🦋, calanthe, Lalia, Inga28, Ewa88 , Ounai, LaBellePerle, Clover, Suszarka, Ania81, Anet.kaa, asias86, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Uaua! Dostałam zielone🚦światło na 🐝👶
uaua! 💃
Ten cykl jeszcze sobie daruje żeby nie chycić bliźniaków po anty 😂😂 ale od września 💃💃
Meggi gotowa? 😄
Trzymamy za Ciebie mocno kciuki Zulu!
Dajesz! 💥🔥🚒🧯
Zulugula, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Co roku latamy z wozkiem. Mamy pokrowiec, raz nam zniszczyli wózek plastiki były poprzecierane i potargali pokrowiec, to akurat w Katowicach. W Grecji porysowali lekko stelaż bo źle ułożyli wózek na taśmie i nie zmieścił się do roentgena. W Turcji za to nigdy nic złego się nie stało. Z mojego doświadczenia, nie super wielkiego najgorzej na lotnisku w Plpatrycja92 wrote:Dziewczyny mam pytanko do mam które latały samolotem z dzieckiem 😊
Mianowicie jak to jest z wózkami? Bardzo tymi wózkami rzucają jako bagaż? Kupić używkę parasolkę czy zabrac swój wózek spacerowy? Zulu i Anetka chyba latalyscie ale nie pamietam czy coś takiego pisalyscie? Możecie coś podpowiedzieć?
patrycja92 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu