Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A Julek ma Covida
. Zrobiłam mu test, bo coś mnie tknęło( wiecie,matczyna intuicja). Tym samym zagadka temperatury bez żadnych dodatkowych objawów się rozwiązała.
LaBellePerle lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:A Julek ma Covida
. Zrobiłam mu test, bo coś mnie tknęło( wiecie,matczyna intuicja). Tym samym zagadka temperatury bez żadnych dodatkowych objawów się rozwiązała.
Mam już dość tego covida.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Wysoko gorączkuje? Przynajmniej wiesz, że wirus i nie trzeba antybiotyku.
Mam już dość tego covida.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, niechcący polubiłam.
Ounai, piękne słowa 💜♥️ ja odkąd jestem mamą, tez mam takie podejście. Dbam o siebie, swoje zdrowie, bo wiem, że to dbanie o dzieci - muszę być w formie, by one miały dobre dzieciństwo.Ounai lubi tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:Spoko, u nas histeria na maxa po wejściu do szatni. Całe 4h płaczu, siedziała w 1 miejscu, nie podeszła do jedzenia i ciągle plakala.
Nie wiem, naprawdę nie wiem jak mam ją zostawić w pon przed 8,a mąż odebrać koło 14.30wyć mi się chce...
-
Moim zdaniem covida się już nie pozbędziemy. Wirus istnieje i zawsze znajdzie się słabsza jednostka która go złapie i niestety musimy się z nim pogodzić.
Podsumowanie 1 dnia w szkole: Tymkowi wypadła butelka wody jak wysiadał z samochodu i biedny cały dzień nic nie pił. Chciał iść do sklepiku szkolnego ale Pani mu zabroniła, bo jest za mały. Wyszedł zapłakany. Z tych emocji zapomniał zabrać worek z butami więc w poniedziałek czekają nas poszukiwania butów.
Za to Marty nie obeszła ani zmiana grupy, ani zmiana sali ani jednej z nauczycielem. -
Annia wrote:Z innej beczki: wybrałam Mikolajowi w Deichmanie półbuty skórkowe na jesień, fajne, mięciutkie... Ale nie wzięłam bo były za 250 zł. Z Elefanten!
Wika miała pierwsze buty z elefanten i śmiało mogę stwierdzić, że to były jej najlepsze buty, ale kupilismy je na wyprzedaży... 🙈 -
Annia wrote:Z innej beczki: wybrałam Mikolajowi w Deichmanie półbuty skórkowe na jesień, fajne, mięciutkie... Ale nie wzięłam bo były za 250 zł. Z Elefanten!
To strasznie drogie jak na te firmę 🙈 mi się zazwyczaj udawało od nich kupić buty do Max 200 zł . Może to skutek inflacji …Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:To strasznie drogie jak na te firmę 🙈 mi się zazwyczaj udawało od nich kupić buty do Max 200 zł . Może to skutek inflacji …
Ounai, moja teściowa jest nauczycielką w klasach 1-3. Nigdy nie pozwoliłaby dziecku siedzieć cały dzień bez picia.Przykro mi, że Tymka to spotkało.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia jak napisałaś o tym całym pudełku mozzarelli na raz to zaśmiałam sie pod nosem z myślą „skąd ja to znam „😅 moi tez dużo jedzą naprawdę… całe to wiaderko pomidorków koktajlowych z biedronki to dla nich takie jedno posiedzenie , podobnie z borówkami. My na żywność tracimy strasznie dużo ale tez ciężko odmówić …Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Ounai wrote:Może warto rozważyć kilka dni urlopu?
Postaram się po prostu urwać koło tej 12 i ja odebrać, a później popracować zdalnie.
Nie mam wyjścia -
Byłyśmy u lekarza.. obejrzała, zbadała, postawiła diagnozę: wirusowe zapalenie gardła, powinno do niedzieli być już dużo lepiej. Powiedziała też, że Iga ma afty w buzi i dlatego nie chce jeść. I że jutro może być jeszcze gorzej z jedzeniem bo na pewno ją to boli. Przed godziną zdjęłam jej skarpetki i zauważyłam wysypkę na stopach...tak więc sobie sama stawiam diagnozę 'bostonka', w tej sytuacji raczej trudno mieć wątpliwości. Trochę dziwne że lekarka widząc co się dzieje w buzi nie skojarzyła że to może byc to. Młoda jest biedna okropnie, prawie nic dziś nie zjadła. Gorączka trochę odpuściła, ale co chwilę płakała histerycznie i pokazywała na usta
masakra...a wiecie co jest najgorsze, że najpewniej zaraz sztafeta z tym syfem dojdzie do Jagody. A tego to już sobie zupełnie nie wyobrażam
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Mój syn jest wspaniały. Stwierdził, że ma przynajmniej odblokowane osiągnięcie wytrzymania bez picia cały dzień. Powiedział Pani, że chce mu się pić, ale Pani Powiedziała mu, żeby pożyczył od kogoś, ale koledzy z klasy powiedzieli mu że w ich piciu są ich bakterie i nie mogą się z nim podzielić. Jedynie kolega z przedszkola się z nim podzielił, ale Tymek nie chciał go ciągle prosić. Mam paskudne wyrzuty sumienia mimo wszystko:(
Motylek, a mąż? U nas jeśli ja nie mogę to mąż bierze takie rzeczy na klatę i wystawia urlop. Większość chorób takich 2-3 dniowych on spędzał z dziecmi w domu.
-
emdar wrote:A Julek ma Covida
-
Suszarko, zdrowia dla Igi. Bostonka to nieciekawa choroba, ale naprawdę szybko mija. Dobrze, że wiesz co jest Igusi i nie musisz się martwić, że to coś bakteryjnego. No niestety, ciepłym ubiorem byś tego nie uniknęła. A Jagoda może się uchroni dzięki kp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2022, 08:15
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm