Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Ja polecam jeszcze różnego rodzaju puzzle jako drobny prezent.
Annia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
veritaa wrote:Emdar u nas jest to samo a Ania skończyła 4 lata… i to nie tak ze się mąż nie angażował bo się angażował i angażuje zawsE. Nawet jak mnie nie ma bo cos tam to potrafi za mną czekać tak długo aż nie wroce42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
A nasza pediatra mówi, że ciągła stymulacja organizmu probiotykami nie jest dobra. Podobno nie ma rzetelnych naukowych badań, które by potwierdzały skuteczność długofalowej suplementacji probiotykami. Ja dawałam tylko w czasie i po antybiotykoterapii.
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:U nas na wszystkie puzzle jest totalna olewka. Ostatnio oddałam sąsiadce z 10 opakowań.
emdar lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Belie wrote:Suszi ja miałam poród SN bez nacięcia ani żadnego pęknięcia 🙂
Ja też, ale już nie pisałam, bo Suszarka napisała, że nie zna żadnej takiej osoby, a my się nie znamy 😂Belie, Suszarka lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:A nasza pediatra mówi, że ciągła stymulacja organizmu probiotykami nie jest dobra. Podobno nie ma rzetelnych naukowych badań, które by potwierdzały skuteczność długofalowej suplementacji probiotykami. Ja dawałam tylko w czasie i po antybiotykoterapii.
-
Zulugula wrote:Wiecie, że się zorientowałam dopiero, że nie dostaje juz 4msc 500+🙈 nie przedłużyłam w maju, jakos wydawalo mi się rok temu, że coś mówili, że nie trzeba będzie przedłużać co roku a tu jednak trzeba. Piszę, bo może któraś też taka gapa jak 🤪
Zulugula lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Nie ma tego złego, jak dostaniesz za parę miesięcy wyrównanie to będziesz mieć solidniejszy zastrzyk gotówki:)'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Wiecie, że się zorientowałam dopiero, że nie dostaje juz 4msc 500+🙈 nie przedłużyłam w maju, jakos wydawalo mi się rok temu, że coś mówili, że nie trzeba będzie przedłużać co roku a tu jednak trzeba. Piszę, bo może któraś też taka gapa jak 🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2022, 11:58
Zulugula, Annia, emdar, Lalia, Suszarka, dmg111, Enigvaa, Clover, Ewa88 , MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:A nie jest tak, że dostaje się od miesiąca, w którym się złożyło? Jak się prześpi to chyba nie wyrównują 🥴
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziewczyny a czy któraś miała dla dziecka kubek reflo?
U nas głównie bbox z przycieta słomka. Do posilkow pije z normalnego kubka. Ale ona pije baaaardzo dużo wody w ciągu dnia i jednak nie chce aby non stop piła z bboxa i niby ten kubek jest dobra alternatywa bo się nie rozlewa.
A taki zwykły kubek z woda postawiony w losowym miejscu w domu to oznacza ciągle kałuze wody i przebieranie 😁 -
Annia wrote:U nas tak samo. Ale my wszystkie dostaliśmy, na szczęście nic nie kupiliśmy. Mąż przyniósł z pracy kiedyś dwa wory puzzli po córeczkach koleżanki... może dziewczynki lubią puzzle po prostu.
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny a czy któraś miała dla dziecka kubek reflo?
U nas głównie bbox z przycieta słomka. Do posilkow pije z normalnego kubka. Ale ona pije baaaardzo dużo wody w ciągu dnia i jednak nie chce aby non stop piła z bboxa i niby ten kubek jest dobra alternatywa bo się nie rozlewa.
A taki zwykły kubek z woda postawiony w losowym miejscu w domu to oznacza ciągle kałuze wody i przebieranie 😁Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny a czy któraś miała dla dziecka kubek reflo?
A taki zwykły kubek z woda postawiony w losowym miejscu w domu to oznacza ciągle kałuze wody i przebieranie 😁Suszarka lubi tę wiadomość