Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Beta 163 😊
Meggi110818, Ladyo, Ounai, Ulaa, madziulix3, KarolinaMaria, Lalia, Annia, Tajka, Zulugula, kic83, Ania81, Belie, Enigvaa, dmg111, emdar, Ewa88 , edka85, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋, Wik89, asias86, Suszarka, Nadzieja94, patrycja92, Clover lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale wieści! Inga gratuluje 😘❤️
Asia zdrówka dla Ciebie i maluszka ❤️
I ja dziewczyny od następnego cyklu wracam do gry 🙈 w domu temat dziecka kolejnego jest cały czas, a ze mąż jest bardzo na taaak i ja tez chciałabym wiec nie będziemy odciągać tej decyzji 🙈
I teraz zagwostka, mamusie które maja córeczki - bzyki przed owu? 😁 mąż chce bardzo córcię i chce mu te szanse zmaksymalizować😃Lalia, asias86, Zulugula lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
patrycja92 wrote:Ale wieści! Inga gratuluje 😘❤️
Asia zdrówka dla Ciebie i maluszka ❤️
I ja dziewczyny od następnego cyklu wracam do gry 🙈 w domu temat dziecka kolejnego jest cały czas, a ze mąż jest bardzo na taaak i ja tez chciałabym wiec nie będziemy odciągać tej decyzji 🙈
I teraz zagwostka, mamusie które maja córeczki - bzyki przed owu? 😁 mąż chce bardzo córcię i chce mu te szanse zmaksymalizować😃
U nas córka z takiej jakby wpadki, ale bzyki przed owu na pewno, bo ostatnie były jakoś w 11/12 dc