Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, my mamy tą serię o króliczku od dłuższego czasu, ale Olek jakoś nie pałał miłością. W tej części co króliczek idzie spać to przewracał od razu na koniec, "klikał" wyłącznik światła i sprawdzał na ostatniej stronie czy jest ciemno 🤣
Ale mamy też chyba "Nie płacz, króliczku" i tam króliczek się przewraca i obija łokieć i trzeba mu przykleić plasterek (udawać że się palcem przesuwa), ale ja matka pedagog (😎) wymyśliłam taki bajer, że na ten plaster w książeczce nakleilam prawdziwy plaster, który odklejamy i naklejamy na łokieć króliczka 😂 i teraz ta książeczka jest najchętniej wybierana i od razu szuka strony z plasterkiem 🤣Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za słowa wsparcia.
A tak wogole to się zapomniałam przez to wszystko pochwalić. Jak pisałam na początku roku prosząc o kciuki w związku z naszymi planami. Staraliśmy się wyjechać do Kanady. Na drodze stanęło kilka trudności, udało się je rozwiązać. W międzyczasie czasie dostał awans i okazało się że teraz zarabia lepiej niż mógłby na tym samym stanowisku w Kanadzie. Ja również zmieniłam pracę na nową. No i stwierdziliśmy że zamiast wyjeżdżać do Kanady to zostajemy. Postanowiliśmy kupić większy dom. Nasz obecny sprzedaliśmy, i kupiliśmy nowy. Jeszcze się buduje, ale już w grudniu bedzie gotowy. Cieszę się z tego, bo kuchnia będzie dokładnie w takim kolorze jaki chciałam, plus dużo więcej miejsca dla nas jako rodziny.Lalia, Zulugula, dmg111, Ounai, Iryska, Tajka, KarolinaMaria, MoTyLeK🦋, Suszarka, patrycja92, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ufff pęcherzyk w macicy ❤️ Spadł mi kamień z serca, bo strasznie się bałam ciąży pozamacicznej
Zulugula, dmg111, Lalia, Annia, Iryska, Ania81, Belie, Tajka, Enigvaa, KarolinaMaria, Wik89, emdar, MoTyLeK🦋, Suszarka, edka85, patrycja92, madziulix3 lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Ufff pęcherzyk w macicy ❤️ Spadł mi kamień z serca, bo strasznie się bałam ciąży pozamacicznej
Przy takim wysokim progesteronie nie było nawet szansy 😉
Ja miałam proga 9 i lekarz już po tym "czuł" że może być pozamacicznaO ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Przy takim wysokim progesteronie nie było nawet szansy 😉
Ja miałam proga 9 i lekarz już po tym "czuł" że może być pozamaciczna
Właśnie czytałam różne forma i były dziewczyny co miały proga około 20 a była ciąża pozamaciczna. Ale nie wiem właśnie czy nie brały leków i dlatego miały taki wynik.
Ale przez ten plamienia jednak strach jakiś był -
nick nieaktualny
-
Inga28 wrote:Ufff pęcherzyk w macicy ❤️ Spadł mi kamień z serca, bo strasznie się bałam ciąży pozamacicznej
Moje gratulacje!Inga28 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Inga gratuluję.
Dziewczyny nie mam siły pisać, mam turbo nasilenie mdłoscio-odruchów wymiotnych.Ledwo żyję.
Anniu, współczuję i doskonale rozumiem.
Jedyne co mogę Ci doradzić, to powtarzaj sobie że to minie, że przejdzie, że będzie lepiej. I mów to sobie dzień po dniu, codziennie. -
nick nieaktualny
-
Ania pamietam jak pisalas ze wyszla taka propozycja i dokladnie takiej sytuacji sie obawiałaś
ze utrzymanie i opłacenie studiow spadnie na Wasza glowe.
Mega gratuluje domu! 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2022, 17:44
🔸28 lat