Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai, a w poniedziałek będziesz mieć odpowiedź czy przeszłaś dalej czy od razu , że dostałaś to stanowisko?
Lalia, dlaczego kupujecie ostatecznie Cariboo Magnesium Pro dla Olka?
Dzięki dziewczyny, już wolałabym zwymiotować, a nie mogę...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, bo jakoś wcześniej przegapiłam tego Cariboo Classic 😅😅 ale pewnie przez to że to prezent a teściowa jest estetką, to i tak zdecydowalibyśmy się na Magnesium Pro, ze względu że jest w takich kolorach jak S&R i Olkowi kask pasuje do obu 🤣
-
Dzis nam przyszla dostawa książeczek. Jadzia Peteka skradła serce, przeczytalam na dobranoc „Jadzia pętelka idzie spac” to nawet nozki kazala sobie wykasować jak mama Jadzi 🤣
Zamowilam tez takie zadaniowe ksiazeczki „2latka, ja sam” i „akademia 2latka” i tez sie wydaja fajneLalia, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Jest najlżejszy i ma największą regulację siodełka i kierownicy, więc powinien wystarczyć na dłużej.
ALE po pierwsze jest zdecydowanie najdroższy, a po drugie z tego co wyczytałam to regulacja siodełka jest automatyczna i możliwa tylko na trzech poziomach: 30, 40 lub 50 cm, a moim zdaniem przeskok o 10 cm to strasznie dużo.
Cariboo
Różnica między Classic a Magnesium Pro jest tak naprawdę największa w cenie, bo w parametrach wypadają bardzo podobnie. Jedynie minimalnie lepiej wypada jednak Classic bo ma większą regulacje siodełka.
Pucky
Moim zdaniem, jego jedyną zaletą jest to, że jest najmniejszy więc jest idealny dla drobnych dzieci lub dla dzieci które bardzo wcześnie ogarniają biegówkę.
Porównując wagę, regulacje siodełka i kierownicy oraz cenę, to moim zdaniem wypada najgorzej.
Podsumowując, najbardziej obiektywnie i patrząc całościowo, to najlepiej wypada Cariboo Classic 🙂Annia, Tajka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Enigvaa trzymam kciuki za tą rozmowę z prowadzącym, daj znać w poniedziałek jak poszło. Bierzesz jakiegoś tłumacza ze sobą czy mama z tobą idzie?
Motyl, jak to EEG wyszło? Udało się zrobić? -
Meggi110818 wrote:Ja miałam proga 9 i lekarz już po tym "czuł" że może być pozamaciczna
-
Annia wrote:Enigvaa trzymam kciuki za tą rozmowę z prowadzącym, daj znać w poniedziałek jak poszło. Bierzesz jakiegoś tłumacza ze sobą czy mama z tobą idzie?
Moja siostra jezdzi z nami. Mama nie zna na tyle jezyka. Nie chce zeby to zabrzmialo zle, ale nie ufam jej w tej kwestii, w zadnej. Nie powierzyłabym jej tlumaczenia tak waznych spraw.🔸28 lat
Mi beta wyszła dopiero 2 dni po okresie, a jakieś 18 dni po owulacji i to plus ten próg dał do myślenia.
A u Ciebie kilka dni po owulacji już wynik, więc pewnie i proga już masz dużo większego 😉O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Annia tak, ostatecznie rozstrzygnięcie będzie w poniedziałek. Generalnie ja złożyłam CV w tym tyg a rekrutacja miala się zakończyć w pt więc liczę na to, że jednak poważnie biorą mnie pod uwagę, bo mogli mi odpowiedxiec, że już za późno, kandydat został wybrany.
Jak tak analizuję to nam mega mentlik. Miałam np takie pytania:
"Twój roczny budżet to 300tys, po pół roku masz już 300tys na samym złomowaniu, części są nie do odzysku, co robisz?"
"Masz obsuwę w dostawie części. Klient mówi że albo dzisiaj je wyślesz albo temat zacznie eskalować. Prototypy odmówiły Ci budowy, a poza tym budowa u nich zajmie 2 tyg, na linii produkcyjnej grożą im reklamacje i też odmówili, co robisz?"
"Kto jest wazniejszy: klient, przełożony czy podwładny"
"Jakie masz metody radzenia sobie ze stresem"
"Jak zamierzasz zmusić do zrobienia dla siebie rzeczy ludzi którzy Ci nie podlegają"
Dla mnie kosmos, mega trudno było mi wybrnąć z tych pytań i nie mam pojęcia jak wypadłam. Mam poczucie, że słabo 😂 -
Kto jest wazniejszy: klient, przełożony czy podwładny - nie mam pojęcia 😆