Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
edka85 wrote:Kto jest wazniejszy: klient, przełożony czy podwładny - nie mam pojęcia 😆
edka85 lubi tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Ounai jezu jakie pytania 🤡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2022, 13:10
-
Annia wrote:Ounai a czy przy takim nielimitowanym czasie pracy dostajesz wypłatę za nadgodziny?
-
Ounai wrote:Przy tej umowie już nie. Miałabym zgodnie z kodeksem pracy nienormowany czas pracy, czyli nie ma nadgodzin ale.. mogę wziąć wolne w zamian za nadgodziny. Oczywiście jeśli bedxie taka możliwość, ale u nas raczej idzie się dogadać. Już teraz pracuję w podobym systemie, tzn mogę wyjść o której chcę i przyjść o której chcę tylko z ho jest problem. Na nowym stanowisku miałabym większą dowolność. Powiem szczerze, że nawet nie dopytałam za bardzo jak dokładnie by to wyglądało 😬
Zamówiłam w końcu Cruzee. We wtorek powinien być.Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Brzmi nieźle, mam znajomych właśnie co odbierają nadgodziny i mają dzięki temu masę urlopu.
Zamówiłam w końcu Cruzee. We wtorek powinien być.Annia lubi tę wiadomość
-
Jest dzidziuś 1,1 cm, serce bije 151 ud, przesunięcie o tydzień, ale wszystko się zgadza z datą owu 😁
Co do proga, to powiedział, że najnowsze wytyczne są takie, żeby go w ogóle nie badać z betą, bo nie jest on wyznacznikiem dobrostanu ciąży. Zarówno przy dużym progu można poronić, jak i przy małym dotrwać do końca. Niemniej jednak przypisał mi lutke doustna.Annia, Inga28, Zulugula, Tajka, Lalia, Wik89, dmg111, Suszarka, Belie, Ania81, emdar, Nowastaraczka, Ounai, asias86, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Edka super wiadomości:)
Annia Ty juz 10tdz 🙉 robisz nifty niedlugo?
Właśnie ciągle się waham. Chciałam robić i pytałam się prowadzącego, a on powiedział, że nie ma sensu robić przed prenatalnymi tymi z USG i PAPPA, bo to dzisiaj jest bardzo dokładne, że on doradza NIFTY jak wyjdzie coś wątpliwego w tych badaniach i sama już nie wiem...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny, w związku z oszczędzaniem pozbywam się kilku ciuchów
wzięłam się na poważnie, każdy dodatkowy grosz chce odkładać do kasetki, więc może komuś z Was coś wpadnie w oko
wszystko mam wystawione też na Vinted jak coś
-kurteczka wiosenna dziewczynka 86
- kurteczka wiosenno/jesienna dziewczynka 92
- sukieneczka 92
- sukieneczka 110
- t-shirty chłopiec 134
- czapeczka i komin (46) dziewczynka
- sukienka damska sylwestrowa rozm. 38
- długa suknia rozm. 40/42
https://www.vinted.pl/member/90505748-mot1909
A jeśli macie swoje profile na Vinted, to też dajcie znać, chętnie poobserwujeKarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Może zmieniły się rekomendacje przez te prawie 3lata. Jestem ciekawa co zdecydujesz.
Moje wyniki po pierwszych prenatalnych nie wyszły jakies super ale nie robilam mimo tego tych badań ale wtedy sobie powiedziałam, że przy kolejnej ciąży na pewno robię, bo jednak trochę stresu mnie to kosztowalo. A dziś też już sama nie wiem co bym zdecydowala.Cały czas się zastanawiam co robić. Też przed ciążą uważałam, że tym razem na pewno zrobię, a gin trochę zbił mnie z tropu. Mąż oczywiście nie pomaga w podjęciu decyzji.
Moti ja nie mam vinted i bardzo żałuję tego co sprzedałam na Olx czy grupach na fejsbuku, bo poszło za małe pieniądze, a teraz i tak będę potrzebować dla drugiego bobo.Ale wtedy Mikołaj nie spał w nocy i nie sądziłam, że szybko zdecydujemy się na kolejne.
Inga, jesteś? Powiedz mi, ty Gucia od razu karmiłaś MM? Jak to było?MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia ja wszystkie maleńkie rzeczy też już posprzedawalam. Zresztą po każdym dziecku takt obilam. Nie trzymałam tego, bo jakoś tak i tak chciałam mieć dla dzieciaków coś nowego.
Teraz z kolei pozbywam się już na bieżąco, Matylda wchodzi w 98, więc pomału wystawiam 92. Kornelia wchodzi w 116, więc będę się pozbywać 110. No a Fifi wchodzi w 140, więc pozbywam się pomału 134. Zuzia z kolei wchodzi w 146, więc tez Zara będę sprzedawac po niej 140.
Ale to wiecie, jak się sprzeda to fajnie. Jak nie, to nie