Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Zulu, albo jeśli są tu inne krakowianki: czy któraś z Was była/zna jakieś opinie o prof. Hurasie? *nie cytujcie później usunę*
Annia lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Zulu, albo jeśli są tu inne krakowianki: czy któraś z Was była/zna jakieś opinie o prof. Hurasie? *nie cytujcie później usunę*Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ulaa wrote:Jeśli mogę Ci coś doradzić, to wybierz uck lub Redłowo.
Ostatnio o słyszałam, że położne stamtąd uciekają, bo słynny ordynator S kladzie taki nacisk na poród sn i ochronę krocza, że po prostu nie chcą tak pracować, bo nie zawsze się tak da, a są zmuszane. I mój lekarz mówił, że czesto jak tak działają i jest coś nie tak, to potem szukają winnego na drodze sądowej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2022, 13:26
-
emdar wrote:W temacie serii książkowych to fajna jest jeszcze seria Feluś i Gucio ( ale - moim zdaniem- tak od 2 - 2,5 r.ż.).
Mamy o przedszkolu i Leosiowi duzo to pomoglo sie oswoic ze zlobkiem no i piękna jest 😍Lalia lubi tę wiadomość
-
Jak patrzę na swój dolny suwak to mam przerażenie w oczach 😀😀
Zulugula, KarolinaMaria, Suszarka, emdar, Lalia, Ania81, Belie, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Pucio u nas tez nie bardzo. Tylko „pucio mowi dobranoc” strona z dźwigiem budowlanym i gaszenie swiatla na koncu 🙈
Kicie Kocie bardzo lubi, czasami czytamy jeden tytul kilka razy (polecam kicia kocia gra w pilke, jak kupilismy to okazalo sie ze w srodku jest chlopczyk na wozku inwalidzkim i sie razem bawia - takich książeczek jest malo gdzie sa osoby z niepełnosprawnością).
Podobnie jak Dmg kupilam „Jadzia czuje zlosc” bo myslalam ze pomoze nam troche ta zlosc okielznac… jadzie uwielbia, do snu czytamy kilka razy jedna ksiazke 🙈Lalia, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Dziewczyny, chciałam was ostrzec przed robieniem badań zakaźnych w komercyjnych laboratoriach (w moim przypadku była to Diagnostyka). To co przeszłam przez ostatni dzień to koszmar. Wyszły mi fałszywie dodatnie przeciwciała w ciąży w klasie IgM CMV czyli świeża infekcja, co w I trymestrze mogłoby mieć dramatyczne skutki... Teleporada z zakaźnikiem i pierwsze pytanie: gdzie Pani robiła badanie? Proszę powtórzyć w laboratorium szpitalnym... I co... Wynik ujemny, kamień z serca, ale 2 dni miałam z głowy...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
My mamy wszystkie kicie kocie, ale Maja nie bardzo lubi, muszę kupić tę z okienkami.
Z Jadzi yo mamy Jadzia wita dzidziusia i też jakoś nie bardzo jej chyba podeszło, pucio też tak średnio 😀 ogólnie to większość to tylko przerzuca po kilka kartek, rzadko udaje się coś spokojnie poczytać, bo zaraz kartki przerzucone 😀
Ale dłużej zajmują ją te książeczki przesuwane paluszkiem i te z króliczkiem, to mamy wszystkie trzy 😊 a i jeszcze lubi "Masło śpi" z okienkami 😊
Ogólnie to Maja już pozbyła się gila, ale ma kaszel ciągle. No głównie w nocy.
Mi odpuściło gardlo, ale od wczoraj kaszel i katar, właśnie czekam do lekarza 😀 gdyby nie ciąża to pewnie bym to olała, ale terwz dlugi weekend no i mozliwy poród za 2 tyg, więc muszę działać 👍 -
Anniu, co za stres! 😱 Najważniejsze, że wszystko w porządku 😘 ale domyślam się ile Cię to stresu kosztowało, bo wiem jak my przeżywaliśmy te błędne wyniki Olcia 😐
-
Annia wrote:Dziewczyny, chciałam was ostrzec przed robieniem badań zakaźnych w komercyjnych laboratoriach (w moim przypadku była to Diagnostyka). To co przeszłam przez ostatni dzień to koszmar. Wyszły mi fałszywie dodatnie przeciwciała w ciąży w klasie IgM CMV czyli świeża infekcja, co w I trymestrze mogłoby mieć dramatyczne skutki... Teleporada z zakaźnikiem i pierwsze pytanie: gdzie Pani robiła badanie? Proszę powtórzyć w laboratorium szpitalnym... I co... Wynik ujemny, kamień z serca, ale 2 dni miałam z głowy...
Ehhh takie kwiatki to miałam w luxmedzie, ale widzę że diagnostyka też już kuleje...O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Ehhh takie kwiatki to miałam w luxmedzie, ale widzę że diagnostyka też już kuleje...'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Luxmed nie ma swojego laboratorium. Podzlecają wszystko diagnostyce i to od dawna.
Pewna jesteś ze każdy? U mnie jest 5 luxmedow łącznie i w dwóch mówili żeby robić w tych lokalizacjach bo tam na miejscu jest labolatorum i wynik szybko.
A badanie beta hcg?
Luxmed ma total beta hcg, inne laby tego nie mają.O ❤️
Z ❤️