Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle dziewczyny, ja już zdążyłam się dodać na całą taką grupę na fejsbuku i tam były dziewczyny, które miały mieć jakieś badania inwazyjne w stylu biopsja kosmówki, amniopunkcja już na patologiach ciąży i jeszcze powtarzali te badania w szpitalnych labach przed samym zabiegiem i wychodziło, że ujemne i cała diagnostyka, pobyt w szpitalu był bez sensu. To nie jest odosobniona historia, uważam, że coś takiego jest karygodne. Jak nie mają odpowiedniego sprzętu to nie powinni podejmować się oznaczania takich badań. 🤬Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Meggi110818 wrote:Pewna jesteś ze każdy? U mnie jest 5 luxmedow łącznie i w dwóch mówili żeby robić w tych lokalizacjach bo tam na miejscu jest labolatorum i wynik szybko.
A badanie beta hcg?
Luxmed ma total beta hcg, inne laby tego nie mają.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Enigvaa wrote:Anniu, mojej znajomej w obu ciazach drugi test na HIV wyszedl pozytywny (ten w 3 trymestrze). Dokladnie tak samo miala , diagnostyka w szpitalu i w szpitalnym labo juz badanie Ok. 🤨Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu bardzo Ci współczuje stresu, najważniejsze ze wynik jest ujemny i wszystko dobrze się skończyło.
Ja nie znoszę kołchozów w stylu diagnostyka , synevo czy alab. Badania zawsze robię w laboratorium szpitalnym… niektóre szpitale tez obsługuje diagnostyka bo to potężna firma . Wiem trochę od znajomych co tam się dzieje…
Kiedy tylko macie wybór zawsze wybierajcie szpitalne laby.KarolinaMaria, Annia lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
O kurde Ania jaka akcja. Współczuję stresu ☹️ tak nie powinno być 🤦♀️
Ja zawsze robię w alabie,bo akurat mam pod nosem i w sumie jeszcze nigdy mnie nie zawiodło, a i jest w moim pakiecie z pracy, więc mam wszystko za darmo. -
Annia wrote:A w ogóle miałyście zlecane badanie na CMV w ciąży? Mi poprzedni gin w ciąży z Mikiem nie zlecał. 🧐
Jest to badanie zalecane ale nie wymaganeAnnia lubi tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
Annia wrote:A w ogóle miałyście zlecane badanie na CMV w ciąży? Mi poprzedni gin w ciąży z Mikiem nie zlecał. 🧐
Czyli cytomegalia?
Ja się uczyłam o tym na studiach więc potem w ciąży z Olciem o to "upomniałam" -
Do dziewczyn które kupowały kuchnie w Lidlu - jesteście zadowolone? Jeśli pamiętacie to napiszcie ile płaciłyście. We wtorek ta kuchnia wychodziła za 210zł, jestem zła na siebie że się nie zdecydowałam, ciekawe czy będzie jeszvze równie dobra promka. A może któraś ma kuchnię dla dziecka z Ikea?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko ja mam z Ikei odkupioną używaną. Jakość wykonania porządna.
Edit: kuchnia z Lidla wydaje się mieć więcej opcji, pokręteł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2022, 19:40
Suszarka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Suszarka wrote:Do dziewczyn które kupowały kuchnie w Lidlu - jesteście zadowolone? Jeśli pamiętacie to napiszcie ile płaciłyście. We wtorek ta kuchnia wychodziła za 210zł, jestem zła na siebie że się nie zdecydowałam, ciekawe czy będzie jeszvze równie dobra promka. A może któraś ma kuchnię dla dziecka z Ikea?
My ja mamy 2 lata i jest niezniszczalna. Porządna. Kupiona wtedy za 149 zł. Dzieciaki są zadowolone.Suszarka lubi tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
Suszi, ja jestem zadowolona, mamy ją 11 miesięcy, jakościowo nie jest idealna, wiadomo, że coś się obiło, coś się źle spasowało, ale mimo wszystko polecam z uwagi na całokształt i wyposażenie (fartuszek, rękawica, ściereczka, garnek, patelka, pokrywki, szpatułki do mieszania, szumiący okap l, podświetlane palniki itd.). Matylda dostała kuchnię na mikołajki, bo chciałam jej kupić zabawkę na lata. Sprawdza się świetnie. Obok ma stolik z latt z Ikei. Niekoniecznie tam gotuje, ale bawi się w układanie w szafkach, przekładanie, wieszanie szpatułek na haczykach, sięganiem na paluszkach do mikrofalowki itd. Ta kuchnia stoi w naszym salonie, nie zajmuje dużo miejsca, chowam do niej nasze nieliczne zabawki kretki, ciastolinę. Kupiłabym ją nawet w cenie regularnej. Teraz kosztuje 299, w zeszłym roku kosztowała 259 lub 269, ja ją kupiłam za 230. Nie przejmuj się, wydaje mi się, że przed mikołajkami będzie jeszcze promocja.
Suszarka lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Annia wrote:A w ogóle miałyście zlecane badanie na CMV w ciąży? Mi poprzedni gin w ciąży z Mikiem nie zlecał. 🧐Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022