Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:Do dziewczyn które kupowały kuchnie w Lidlu - jesteście zadowolone? Jeśli pamiętacie to napiszcie ile płaciłyście. We wtorek ta kuchnia wychodziła za 210zł, jestem zła na siebie że się nie zdecydowałam, ciekawe czy będzie jeszvze równie dobra promka. A może któraś ma kuchnię dla dziecka z Ikea?
-
Zulugula wrote:Juz dawno nie szłam tak pozno spać (w sensie po 22🤭) . Jutro moja kolej wstawania z Tomsem o 5 także pożałuję tego..
Jakie plany na długi weekend?
My jedziemy do moich rodziców, dziadki mają upiec torta, więc będzie mini imprezka i tym samym pierwsze urodzinki. Bo na 20tego torta będę piec ja i wpadną do nas teściowie. No i trzecie urodziny w żłobku 😄
Mam tematyczne balony koparki 🚚🏗
Mój plan:
Piątek - praca (niestety mam wolne tylko niemieckie święta), ale na zdalnym, więc trochę się poopierdzielam hahah
Sobota - paznokcie, lifting rzęs, zakupy i kawa u brata męża, bo miał urodziny
Niedziela - jedziemy na urodziny do mojej babci
Także w sumie... Imprezowo 🤣Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu ja to sobie w brodę pluję co mnie podkusiło z tymi wózkami 😂 Kiedyś szef zapytał kto chce iść, to się zgłosiłam. Pomyślałam "a co mi tam, dzień stracę a szkolenie uznawane w całym kraju". A tu dupa, szkolenia było 2 dni. Potem pół dnia uczyliśmy się jeździć (kto w ogóle wpadł na pomysł konstruowania pojazdu, który ma jedno koło skrętne i to z tyłu i ma 3 pedały- wsteczny, hamulec i gaz - wyobraźcie sobie co się dzieje jak naciskacie lewą nogą na ten pedały do wstecznego, no właśnie tak się z niego korzysta. Jak jie umiecie sobie wyobrazić to Wam powiem- nagle popierdziela Wam wozek z ogromną prędkością do tyłu, bo w tej nodze nikt nie ma wyczucia). No ale to nie koniec, bo jeat jeszcze egzamin na ktory przyjeżdża egzaminator. A tam są pytania typu "o ile % mogą się wytrzec widły w wózku ". Albo trzeba powiedzieć o ile stopni może być odchylona jedna widla od drugiej. Mówię Wam, niby taki se tam wózeczek a tu się okazuje, że ja weekend spędzę na nauce. Serio, nie wiem co mnie podkusiło 🙈
Motylek, właśnie taki domek Marta dostanie od Mikołaja w tym roku
Zulu, mam kody zniżkowe do outletu więc pewnie wyciągnę rodzinkę. No i będę się uczyć do tego egzaminu 😂😂😂 a poza tym wyspać się i odpocząć, taki jest planZulugula, emdar, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
My w sumie planów nie mamy, jutro chyba będzie dzień wewnnetrzny tzn. ogarniemy sprzątanie, zmianę pościeli, jakieś prasowanie itd. W sobotę mąż pojedzie zmienić opony na zimowe i powymieniac filtry i olej w samochodzie, ja z dziewczynami zostanę w domu i liczę że przyjedzie moja siostra z dziećmi. A w niedzielę przeczuwam obiad u teściowej 🤭Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja właśnie skonczylam sprzatanie lazienki 🙈 tak a propos ostatniej rozmowy tutaj na temat sprzatania 😅 😬
Moj syn powiedzial mi dzis jak jechalam z nim samochodem, że nie kocha mamy, nie kocha taty, nie kocha babci… itp (powymienial wszystkich z bliskiej rodziny), bo on kocha tylko wujka. Jak sie dopytywalam, czy moze jednak mnie kocha, bo ja go tak, to z cala moca zaprzeczal. A jak dojechalismy i zaczelam go wyjmowac z fotelika to spojrzal na mnie taki wesolutki i powiedzial „Kocham Cię”. Ale fajnie, ze jednak zmienil zdanie 😀😍
Co do staran: moj maz wyjezdza w dni plodne, wiec kolejny cykl najpewniej na straty
Zulugula, Suszarka, Ania81, emdar, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
dmg111 wrote:Muszę zerknąć na Ali za ubrankami dla babyborn, bo póki co Julki babyborn nosi ciuszki po mojej (miałam 6 lat jak ją dostałam i sikalam z radości), mama na strychu mi przechowała 🤣🤣🤣
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Co do planów na weekend to my chcąc nie chcąc musimy iść na jakieś obchody dnia niepodległości bo Ania wczoraj przyszła z przedszkola i nam oznajmiła ze jest dzień niepodległości i trzeba świętować i iść na rynek 😂😂
Na sobotę i niedziele nie mamy planów ale to jest po raz pierwszy weekend od naprawdę dawna kiedy nie mamy gości lub w gości nie jedziemy. Bardzo potrzebuje takiego weekendu wiec cieszy mnie on niezmiernie.
Zulugula, emdar, dmg111, KarolinaMaria, Wik89 lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Plany na weekend: dość spontaniczny wypad z przyjaciółkami ( bez dziecka rzecz jasna!!!) do SPA🍷🍸❤! Udanego czasu dla wszystkich 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2022, 09:33
Zulugula, Iryska, dmg111, MoTyLeK🦋, Annia, Tajka, Suszarka, Lalia, KarolinaMaria, Ounai, veritaa, Ewa88 , Nowastaraczka, madziulix3, Wik89 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙