Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:Warg i podniebienia
Glownie podniebienia, bo to w tej pozycji znajduje sie jezyk mowiac L.
Mozna przyklejac papier jadalny do podniebienia, zeby probowac sciagnac jezykiem
To ćwiczymy z tym papierem ale Oliwka nie chve na otwartej buzi tego zrobić, zamyka i sonie ściąga wtedy, więc za bardzo nie pracuje język wtedyO ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:To ćwiczymy z tym papierem ale Oliwka nie chve na otwartej buzi tego zrobić, zamyka i sonie ściąga wtedy, więc za bardzo nie pracuje język wtedy
U nas jest faza „ja sama” i w ogole nie chce wspolpracowac, wszystko musi byc po jej zamyśle… generalnie nam logo mowila ze to takie wspomagające cwiczenia a nie przymus bo na to jeszcze czas,mimo słabych miesni Malwina nie potrzebuje stalej terapii logopedycznej, ewentualnie jak bedziemy dluzej to mozemy zrobic elektrostymulację zeby te miesnie pobudzić, wiec jak nie chce to odpuszczamy.
Jesli bardzo Cie to martwi to wybierz sie do logo. Bedziesz spokojna, ze skonsultowałas i wiesz na pewno ze wszystko Ok🔸28 lat
O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Oo dzięki, obejrzę po pracy.
Ja od 2tyg jestem na diecie pod hashi, narazie nieźle mi idzie, i jakos lepiej się też czuję, lżej. Wczesniej bylam często śpiąca juz wczesnym wieczorem a teraz spokojnie jestdm w stanie "przetrwać"
Tam jest tylko część, pewnie będzie wrzucał jakiś nowe. Ale mówi o dobrych badanich na nietolerancję pokarmową, że niea diety jednej dla każdego, że jakby ladypod siebie musi dobrać co mu szkodzi itp.O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Meggi właśnie obejrzałam. Ale nonszalancki Banderasik ten Twój lekarz 😄 uśmiałam się też trochę z tym że nie jest przyczyną ciąż 😂
Będę śledzić jego karierę youtubera
https://www.medexpress.pl/tagi/marek-derkacz
Tutaj ma kilka różnych publikacji, może coś Ci wpadnie pod siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2023, 15:00
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:A ja dzisiaj miałam mieć drożność, ale do niej nie doszło, bo przy badaniu były resztki brudzenia. W pon kolejne podejście. Z dobrych wiadomości, to wyhodowałam 3 pęcherzyki po 10-11mm🙈Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Oo dzięki, obejrzę po pracy.
Ja od 2tyg jestem na diecie pod hashi, narazie nieźle mi idzie, i jakos lepiej się też czuję, lżej. Wczesniej bylam często śpiąca juz wczesnym wieczorem a teraz spokojnie jestdm w stanie "przetrwać"
Zulu
a co to za dieta? Ciekawa jestem bo mam niedoczynność i Hashimoto.
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mamuśki, pozdrawiam z Izby Przyjęć 😁
Miałam wieczorem wizytę u ginekologa, stwierdził rozwarcie na 3 cm i że bez sensu czekać i ryzykować infekcję, więc kazał wrócić do domu po walizkę i jechać do szpitala pod kroplówkę 🤭 dzwoniłam do mojej położonej, akurat ma dyżur 💪 Kacpi na USG wyszedł dzisiaj 3200-3300 więc super ❤️
A tak w ogóle to jadąc na wizytę zostawiliśmy Olka u teściów pierwszy raz na noc, nie spodziewaliśmy się że tej samej nocy pojadę rodzić 🤣
Jestem na IP i czekam na ktg, na skierowaniu w ogóle mam wpisane 3 palce rozwarcia, więc że niby 6cm a nie 3 cm? 🙈
Poproszę o kciuki!!emdar, asias86, Enigvaa, Suszarka, Belie, KarolinaMaria, dmg111, Meggi110818, Zulugula, MoTyLeK🦋, Ewa88 lubią tę wiadomość