Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Potrzebuję małej porady.
Skończyłam ostatecznie karmić w poniedziałek. Od dłuższego czasu karmiłam już tylko w nocy (2-3x), a i tak od miesiąca musiałam dokarmiać w nocy. Mała jadła głównie z lewej piersi. W prawej miałam zawsze mniej pokarmu i mam wrażenie że pod koniec było tam prawie pusto...ale jednak nie. Bo o ile lewa pierś spoko zareagowała na odstawienie (nie czuję napięcia, bólu, przepełnienia, jest ok), tak prawa to dramat. Mam ze dwie zastojowe kulki, boli i jest twarda na maksa. Próbowałam oczywiście odciągać laktatorem, poleciało kilka kropli dosłownie, trochę mi ulżyło. Boję się kombinować z laktatorem jakoś długk żeby nie pogorszyć sprawy... Co robić? Mam w domu Bromergon, ale boję się to brać. Czy moje cycki zwariowały? 🙈🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2023, 21:58
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszi bierz bromergon, weź sobie na noc jak bedziwsz zasypiać, żeby nie czuć tych negatywnych skutków. On j tak nie zadziała chyba od razu, u mnie taki mega nawał wyciszał się na bromergonie 3 dni
U mnie tez jedna piers reagowała gorzej
będzie lepiej, pamiętaj ❤️
-
nick nieaktualny
-
Rozwarcie jednak nie 3cm tylko 3 palce, więc 6 cm 🤣 lekarz mnie zbadał, mały w porządku, ok.3300 g, miałam ktg i piszą się jakieś tam skurcze, ale nieregularne, czekam na dokumenty i mają mnie zaprowadzić na porodówkę do mojej położnej, tam się dowiem więcej, czy będą próbować z oksytocyną czy przebijać wody 😉
Suszarka, asias86, Enigvaa, Wik89, MoTyLeK🦋, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
A w temacie "oszalałych cycków"; dacie wiarę, że ja mam dalej mleko w piersiach?🤯🤯🤯 Nie są takie ilości jak były jeszcze trzy miesiące temu, ale nadal jest tego sporo( spokojnie myślę bym była w stanie wydobyć z nich po 100 ml). Jestem po 7 seriach chemioterapii🥴 To się serio nadaje do jakiegoś periodyku medycznego...42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2023, 01:54
KarolinaMaria, asias86, emdar, Zulugula, Suszarka, Iryska, Enigvaa, Belie, Ulaa, Annia, Ounai, kic83, Gela093, Wik89, MoTyLeK🦋, veritaa, Clover, Tajka, patrycja92, edka85, Ewa88 , Martt95, Nadzieja94, dmg111 lubią tę wiadomość
-
No i wszystkie forumowe ciotki przespały poród Kacperka 😂💙
KarolinaMaria, emdar, Zulugula, Wik89, Clover, Ewa88 , Martt95, dmg111 lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Lalia!!! Pogratuluję Ci pierwsza 🥳🥳🥳🥳🥳
Karolina, właśnie patrzę że Matylda i Kacperek nie tylko urodzili się tego samego dnia danego miesiąca, ale też z identyczną wagą 🤭💙❤️Wik89 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Karolina, właśnie patrzę że Matylda i Kacperek nie tylko urodzili się tego samego dnia danego miesiąca, ale też z identyczną wagą 🤭💙❤️
Ale z takim szybkim porodem to dajcie spokój, człowiek poszedł spać, myślał, że w stanie rano i będzie śledzić relację live, a tu już po wszystkim 😁 czekamy na relację 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2023, 05:58
Lalia, emdar, Zulugula, Suszarka, Wik89, Ladyo, Clover, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia gratulacje! Cieszę się że udało się sn, i że było szybciutko, mam nadzieję że czujecie się dobrze. 😍 Czyli Twoje środowe załamanie to był typowy zwiastun porodu 😂
Karolina, wszystkiego dobrego dla Twojej Mati, dużo zdrowia i spełnienia marzeń ❤️ a dla Ciebie dużo odpoczynku i wielu cennych kawominutek! 🥳Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Lalia gratuluję i życzę samych cudownych chwil🤗
Lalia lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"