Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja94 wrote:Dziewczyny synek ma zapalenie spojówek jedno oczko najgorzej całe w ropie byliśmy u lekarza i mamy przemywać solą i floxil krople z antybiotykiem ale jest dramat synek zaciska oko I nie idzie na siłę nawet otworzyć mu tego oka macie jakiś sposób inny ? ;(
Nam lekarz nie pozwolił wkraplac bo dziecko się zniechęci. Jak Oliwka miała zapalenie, to kazał na kropić sobie na opuszek palca ( umyć wcześniej dobrze) i po zamkniętymi oku, tam gdzie się stykają powieki, od środka do zewnątrz ( nigdy nie pamiętam kierunku). O dziwo tylko tyle i zadziałaloO ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Karo, dla tego ja na wiosnę kupię pewnie takie które T juz miał, w zasadzie jedne już ma, takie same jak nosił jesienią tylko większe, bo kupilam wtedy 2 rozmiary i koniec końców obie pary zostały bez metek, bo cos pomieszałam, ale na wiosnę te większe będą jak znalazł. Za to na myśl o sandałach juz mi słabo, w minione lato to była katorga 😒
Meggi wyslalam:)
OK, dzięki ☺️
Ja sandały pewnie kupię na amazonie. W tamtym roku 3 pary butów (typu primigi, geoxy) trafiłam za mniej niż 150 zł. A darmowy zwrot jestO ❤️
Z ❤️ -
KarolinaMaria wrote:Annia, to nawet nie kwestia dni, a godzin. Nie sądzę byśmy siedzieli pół dnia na plaży w taką pogodę. Życia jej tym nie złamię.
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, nie wiem jakie Nike macałaś ale polecam Nike revolution, one są giętkie, może nie aż tak jak Primigi ale my mieliśmy je jako pierwsze buciki, nasza fizjo je polecała:-) Nawet nie były drogie, ja płaciłam 129 zł.
KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyZulugula wrote:W temacie porodu jeszcze🤭
https://www.instagram.com/reel/ClclN8munPo/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Tak wiem, zabrnelam na koniec instagrama
Zulu znam ten filmik. Pół dnia z niego się śmiałam gdy go zobaczyłam pierwszy raz 😂😂😂Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Meggi wrzucę Ci na priv później, dam znać
Tajka ja Cię doskonale rozumiem. Niestety też mam tę przypadłość jeśli chodzi o poród, i często inne rzeczy, co by było gdyby, rozmyślanie i wałkowanie tego. Wiem że to bez sensu i nic to nie zmieni, ale to po prostu kwestia charakteru 🤷♀️ zazdroszczę innym nieposiadania tej cechy.
Tajka, mogłabym powiedzieć, żebyś nie rozpamiętywała ale to bez sensu. Natomiast mogę powiedzieć, że widzę, że Ty w tym cierpisz. Cierpisz, bo rozpamiętujesz pierwszy poród, drugi, karmienie, choroby Mai. Chciałbyś wszystko mieć zaplanowane i żeby szło zgodnie z planem. To chyba Ty opowiadałaś że mieliście idealnie zaplanowane wesele, czyli już wcześniejszych tak było. Tylko, że z dziećmi jest inaczej, bo za parę lat zaczną się buntować i oddalać od Was bo będą chciały wszystko po swojemu. Pomyśl o tym, zatanow się skad to się bierze, czego się boisz i z czym sobie nie radzisz emocjonalnie i rekompensujesz to potrzebą kontroli bo inaczej będziesz sie tak zawsze katować i to Ty będziesz cierpieć, nie ktoś inny. Oczywiście nie jestem psychologiem więc mogę się mylić. Ale to że Ty to przeżywasz nieproporcjonalne mocno naprawdę aż bije z Twoich postów. Ale tylko Ty sama Mojżesz coś z tym zrobić ❤Nadzieja94, Suszarka, Annia lubią tę wiadomość
-
Nadzieja94, ja niestety siłowo wciskałam młodemu te krople. Był krzyk, bunt, ale jeden dzień i gigantyczna poprawa. Mógł normalnie funkcjonować, ropa zeszła i już go nie bolało. No ale wiadomo, jeszcze 5 dni musiałam podawać.
Enigvaa wrote:Dziekujemy za zyczenia 🥰 wciąż nie moge uwierzyc ze ta moja babka juz skonczyla 2 latka 🥺
Jutro imprezujemy, wlasnie skonczylam robic tort, u nas oczywiscie George ze swinki peppy 🤣 -
Irysko, a który numerek nike revolution? Ja na wiosnę czaję się na nike star runner
Ale ostatnio kupilam Mai w cc z lasockiego za 50 zl z wyprzedaży botki takie z polarkiem, wiecie jaki rozmiar? 24 😲😀 tylko taki był. Maja ma dużą stopę i Gabi chyba też będzie miała, bo ma długą już 😀i na grubsza skarpetę te buciki są ok, może będzie nosila wiosna a jak nie to jesienią, a jak nie to pewnie Gabi się załapie. A jak nie to sprzedam 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2023, 21:22
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Szkoda mi tak Gabrysi jak się tak męczy.. Właśnie usypiam ją po butli na piłce i ma "ataki", skula nóżki, poplakuje ☹️ i za chwilę odpuszcza..i za minutę kolejny atak... Jak ją odkładam to samo tylko przez sen, aż wkoncu się wybudza. Chociaż wczoraj w nocy chyba spala 3h w kolysce. To rekord
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2023, 21:28
-
Ounai, w punkt. Ciągła chęć bycia "idealną", posiadania "idealnego", chęć kontroli, chęć wiedzy skąd, dlaczego, jak...
Tylko skąd to się wzięło? Może z dzieciństwa, kiedy oczekiwano ode mnie szóstek i czerwonego paska... A może po prostu taki charakter. -
Enigvaa, Najlepszego dla Malwinki 🥳🎁🎉🎂! Przede wszystkim Zdrowia, a cała reszta przyjdzie do niej sama
Dla Was też samych cudowności, jesteście wspaniałymi rodzicami ❤❤.
Enigvaa lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Tajka wrote:Irysko, a który numerek nike revolution? Ja na wiosnę czaję się na nike star runner
Ale ostatnio kupilam Mai w cc z lasockiego za 50 zl z wyprzedaży botki takie z polarkiem, wiecie jaki rozmiar? 24 😲😀 tylko taki był. Maja ma dużą stopę i Gabi chyba też będzie miała, bo ma długą już 😀i na grubsza skarpetę te buciki są ok, może będzie nosila wiosna a jak nie to jesienią, a jak nie to pewnie Gabi się załapie. A jak nie to sprzedam 😀
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️