Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik, ja mam teraz brzuch porównywalny jak przed porodem Mikołaja, może minimalnie większy. I nie jest to tłuszcz tylko taki ciążowy, twardy brzuch. 🫣 W pierwszej ciąży też miałaś nudności? Mnie w obu gdzieś do końca 4 miesiąca męczyło... A który to tydzień u Ciebie już?
Wik89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia ja ogólnie mam małe brzuchy w ciąży, teraz to już w ogóle najmniejszy ze wszystkich czterech 🙈
Co do suszarki to zależy w sumie od marki ciuchów, niektóre nieco się kurczą, a niektóre nie. Bardzo mocno kurczą się z pepco, jak kupuję coś Julkowi stamtąd to zawsze rozmiar większe żeby po suszeniu był rozmiar taki jak powinien być 😂 -
Anniu mnie sie nie zdarzylo aby cokolwiek sie skurczyło, ale duzo zalezy od suszarki. Ja mam nowsza suszarke z electrolux a moja mama jakas starsza i wysuszone pranie jest tak gorace ze trzeba chwile poczekac az ostygnie, a z mojej przyjemnie cieple.
i jej czesto kurczą sie ubrania, ostatnio skarpetki brata z rozmiaru 44 na Malwinowa stope 🤣
🔸28 lat
Annia, ale super 😚. A z imieniem to na luzaku, macie jeszcze trochę czasu:). A do kiedy planujesz pracować?
Ja czuję się całkiem nieźle( zważywszy na to że jestem po 10 chemiach), ale nie ukrywam,że czekam już na koniec ( jak nie będzie żadnych obsuw to 04.04 mam ostatnią chemię). Ale chyba najbardziej to czekam na wiosnę....Już tak mam dosyć tej szarzyzna,że masakra🥴🥴🥴. Julek ewidentnie poszedł we mnie z miłością do słońca, bo jak tylko robi się ciemno to mówi " ble, nie lubię ciemno"🤣.Wik89, Annia, Lalia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia wrote:Emdar a po chemii jeszcze operacja czy niewiadomo?
Od dzisiaj przeszłam na L4, już po 8 godzinach w robocie brzuch mi się ostatnio spinał więc myślę, ze to był odpowiedni moment.
Super, że już jesteś na L4. Nie muszę Ci chyba mówić,że masz odpoczywać ile się da:) Macie dalej opiekunkę do Mikołaja czy rezygnujecie?
Motylku, kciuki za dzisiejszą wizytę u lekarza✊🙏. Daj znać co i jak.
Ja pozdrawiam ze szpitala, czekając na wyniki krwi do dzisiejszej chemii ( trzymajcie kciuki żeby były ok ✊)😚.MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Motylek, trzymam ✊ za wizytę. Daj znać później!
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Irysko, bo go usunęłam 😅
Po pierwsze były tam zdjęcia, a po drugie fragment o mojej teściowej, pisałam to wieczorem na szybcika i jak później przeczytałam na spokojnie to brzmiało jakby moja teściowa demoralizowala mi dziecko i znęcała się nad psem 🤦 a to kompletnie nie o to chodziło 🙈 -
Anniu, super 💙 A imię pewnie samo się pojawi w odpowiednim czasie 😁 Ale rozumiem Cię doskonale, my gdybyśmy mieli teraz wybierać imię dla drugiego syna to mielibyśmy nie lada zagwozdkę 😅
Emdar, kciuki za wyniki oraz za chemię (bo wierzę, że wyniki będą w porządku). Oby wszystko udało się według planu. Często myślę o Tobie i o tym, jak silną jesteś osobą ❤️
Motylku, trzymam kciuki za Filipka 💙🍀emdar, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Za mną intensywny weekend, w niedzielę robiliśmy imprezkę urodzinową Olka a dzisiaj świętuje w żłobku (urodziny miał wczoraj, ale postanowiłam że dzisiaj zawieziemy tort, bo nie miałam już siły ogarniać tego w niedzielę po imprezie). W domu imprezka była super, Oluś zachwycony. Szczególnie mu się podobało dmuchanie świeczki i teraz wciąż o tym opowiada 😁
A ja nie mogę uwierzyć, że mój malutki synek ma już dwa lata 🥲 Wydaje mi się, że dopiero się urodził, a już jest taki duży i coraz bardziej samodzielny. Strasznie szybko to zleciało. Ostatnio mamy fazę na "co to jest?" (wypowiedziane mega słodkim głosikiem) i tak mnie to rozczula, że masakra. Jeszcze niedawno takie pogaduszki były dla mnie totalną abstrakcją, a teraz Olek potrafi już przekazać wszystko, co chce 😅 Fajnie patrzeć, jak szybko się rozwija taki mały człowiek 💙emdar, Lalia, KarolinaMaria, Wik89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Irysko, bo go usunęłam 😅
Po pierwsze były tam zdjęcia, a po drugie fragment o mojej teściowej, pisałam to wieczorem na szybcika i jak później przeczytałam na spokojnie to brzmiało jakby moja teściowa demoralizowala mi dziecko i znęcała się nad psem 🤦 a to kompletnie nie o to chodziło 🙈12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️