Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, jestem po usg. Guza...nie ma🙏🤯. Są jakieś mgliste pasma; zdaniem lekarki czerwona chemia całkowicie go wytłucze. Jej zdaniem taka świetna odpowiedź organizmu to zasługa tego,że tak szybko dostałam leczenie. Popłakałam się tam jak głupia, nie byłam w stanie zejść z tej kozetki 🥺😉. Dziękuję Wam za ogrom dobrych myśli. Jesteście cudowne❤.
Enigvaa, Inga28, Annia, Zulugula, patrycja92, KarolinaMaria, Belie, Iryska, Ounai, edka85, Suszarka, Anet.kaa, Maniaaa., Ladyo, MoTyLeK🦋, Ulaa, asias86, Clover, Tajka, Nowastaraczka, Wik89 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar ❤❤❤
Ounai, jak zareagował szef? Jak się czujesz?
Suszarko, a duży masz ten ubytek? Ja też miałam na wizycie popołogowej, ale był niewielki i kazano mi się nim w ogóle nie przejmować, po roku jak byłam to niemal cały zarósł. To chyba bardzo częsta sprawa. Wtedy też mi doktor powiedział, że te histeroksopowe naprawy to raczej słaby efekt dają (ale to taka rozmowa była jakby niedotycząca mojego przypadku).emdar lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
KarolinaMaria, będziemy wynajmować. Mam ogromny stres z tym związany ze względu na prawo w polsce chroniące tylko najemcę a nie wynajmującego... Dlatego na razie wynajmiemy znajomym wracającym z zagranicy do Polski, my zejdziemy z ceny rynkowej, ale będziemy mieć zaufanych ludzi. Nie wiem co potem...
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
KarolinaMaria wrote:Co na to Twój szef?
Annia, emdar, Zulugula, patrycja92, KarolinaMaria, Clover lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Kochane, jestem po usg. Guza...nie ma🙏🤯. Są jakieś mgliste pasma; zdaniem lekarki czerwona chemia całkowicie go wytłucze. Jej zdaniem taka świetna odpowiedź organizmu to zasługa tego,że tak szybko dostałam leczenie. Popłakałam się tam jak głupia, nie byłam w stanie zejść z tej kozetki 🥺😉. Dziękuję Wam za ogrom dobrych myśli. Jesteście cudowne❤.
emdar lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ch..jek sobie pomyślał " ja pdole, spadam stąd, ta kobita mnie wykończyła"😄😘 💪
Zulugula, Clover lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, ty to twarda babka jesteś. Aż strach ci podpaść 😉
emdar lubi tę wiadomość