Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecko ku mojej rozpaczy nie jest zainteresowane czytaniem książek. Ma gdzieś wszystkie Pucie, Jadzie, Kicie Kocie.... Jedynie przed snem czyta książkę pt. Co słychać w mieście i Opowiedz mi mamo co robią samoloty.
Ja już dawno nie kupuję mu książek bo nie ma sensu 😁 Zapisałam go do biblioteki i wypożyczam stamtąd. Obejrzy raz i potem książki leżą w kącie🙄12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
My mamy zestaw do makaronu i pizzy, tez jest fajny
Zulu, nie spotkałam się z tym, tzn i jeden i drugi gin w ten ciąży wypisywali mi te recepty „sami z siebie”, nie musiałam dopytywać. Moje wskazania to mutacje (ale te „lżejsze”) i nadciśnienie w I ciazyII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Motyl, kciuki za szpital ✊❤. Dawaj znać co tam Ci znajdą.
Irysko, u nas też przez naprawdę dłuuugi czas książki służyły do zbierania kurzu, ewentualnie do walenia nimi o podłogę. Totalna olewka, mimo zachęcania/proponowania/ namawiania po parę razy dziennie. Mój mąż ( największy miłośnik książek jakiego znam) był po prostu załamany. Zaczęło się to lekko zmieniać dosłownie parę miesięcy temu; nie jest tak,że sam z siebie podchodzi i mówi "poczytaj mi", ale jak proponujemy ( mąż naprawdę nie potrafił odpuścić 🙄), to chętnie posłucha,coś tam dopowiada itd..Potrafi też sam z siebie podejść do swojej półki z książkami, jakąś wziąć i udawać,że "czyta"( siada jak ja,lub mąż w fotelu, zapala sobie lampkę, i śmiesznie coś tam sobie mamrocze pod nosem).
Ja mam to szczęście, że masę książek dostaliśmy po starszych kuzynach, dzieciach przyjaciół; sama kupiłam dosłownie ze 3. Zapisałam nas już dawno do biblioteki, I wypożyczamy:)Iryska, Wik89, Lalia, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
My ostatnio "wypożyczyliśmy" dwie ksiazeczki w biedrze 🤣🙈 troche sie nagrzebalam zeby cos wynalezc ale leosiowi "doktor Dosia" bardzo się spodobała wiec w sumie dobrze wyszlo 😀 tylko nie wiem jak teraz oddamy skoro sa wałkowane co wieczór 😛
-
Dziewczyny wróciłam od lekarza 😁 wszystko dobrze , wyniki histo okey 😊 za min 3 miesiące możemy wrócić do starań o dzidzię 🥰
Zulugula, Lalia, MoTyLeK🦋, Nowastaraczka, Suszarka, asias86, emdar, edka85, dmg111 lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
👩🏼28l
👨🏼34l -
Zulugula wrote:Super:) wszystko się wyjaśniło. Co do starań to długo każe Wam odczekać
No on najpierw powiedział ,że pół roku 😐 ale ja wprost mu powiedziałam, że chce jak najszybciej i powiedział że w takim razie min 3 miesiące . I odrazu jak się uda mam dzwonić ,żeby obstawił mnie lekami
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
👩🏼28l
👨🏼34l -
Ja ostatnio kupiłam "Jadzia Pętelka czuje złość", bo pomyślałam że to idealnie pod bunt dwulatka 🤣 wypisz wymaluj są tam Igi zachowania (i pewnie każdego dwulatka), ale jak jej przeczytałam to zaczęła krzyczeć że to głupia książka i ona nie chce tego czytać. Zupełnie jakby identyfikacja z bohaterką wjechała za.mocno 😂😂 Pucio mnie wkurza, jedynie te małe są spoko i dwie duże - uczy się mówić i mówi pierwsze słowa. Pucio na wsi i Pucio umie opowiadać dla mnie już słabe, Iga na szczęście nie przepada za Puciem, więc sobie leży na półce. Nadal Kicia Kocia to życie, co wieczór jedna albo dwie przed snem + obowiązkowo oglądanie okładek i pytania "zamówiłaś mi już tą? A tą mi kupiłaś?" 😂
Nowastaraczka, Zulugula, Wik89, emdar lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszi, jak czytam jak Twoja Iga ogarnia, w sensie jak mówi i co, to mam wrażenie jakby mój Olek był od niej co najmniej rok młodszy 🙈
Ja nie wiem, czy jak dziecko mówi, już tak naprawdę dużo, to myślenie też wskakuje na jakiś wyższy poziom? 😅KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Melduję się po pierwszej czerwonej chemii 💊🩹. Póki co czuję się całkiem ok, zobaczymy jak będzie jutro....
Motyl, jakie u Ciebie wieści ze szpitalnego frontu?
Lalia, powiem Ci,że dla mnie przeskok jak Julek już zaczął normalnie mówić był mega szokiem. W sensie,że z takiego małego bobasa stał się człowiekiem z którym można normalnie się porozumieć 🤯🤯🤯( to,że szybko zaczęło mnie to męczyć to inna sprawa 😁).Lalia, Wik89, patrycja92, Zulugula, Annia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziewczyny wpadam szybko pochwalić się, że dzisiaj o 2.49 przyszła na świat nasza córeczka Gabrysia 🥰
1930g, 49cm i 10 punktów.
Jest jeszcze uznawana za wcześniaka, ale oddycha całkiem sama, ładnie je i ma super odruch ssania. Jedynie co, to muszą dogrzewać ją w inkubatorze, bo przez to, że ma mało tkanki tłuszczowej szybciej się wyziębia. Ale jutro max pojutrze juz będzie ze mną na sali ☺️
Iryska, patrycja92, Lalia, emdar, Ladyo, Zulugula, Ounai, KarolinaMaria, Tajka, Wik89, edka85, Annia, asias86, Nowastaraczka, Inga28, MoTyLeK🦋, Clover, Angie1985, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ulaaaa cudowne wieści ❤️❤️ jak się czujesz?
Ulaa lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Czuję się bardzo dobrze, o dziwo, bo myślałam, że po cesarce będzie dużo gorzej. Ale o 11 mnie spionizowali i od tej pory chodzę sama na coraz dłuższe dystanse ☺️
Zulugula, Annia, Lalia, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość