Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inga28 wrote:Nie, ja przez moją wąską miednice plus tą dziurę w macicy i dość brzydką bliznę muszę mieć drugie cc. A ty chcesz próbować?
Emdar, jesteś niesamowitą fajterką! 💪 Ile cykli jest tej czerwonej chemii? Też co tydzień?emdar lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia,co dwa tygodnie mam( 7 marca, 21 marca i 04 kwietnia). Potem ze 3-4 tygodnie przerwy i operacja. Chciałabym się wyrobić przed Majówką,ale zobaczymy jak będzie.
Annia, Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, mega dzielna jesteś 😍😍💪💪
Ja po dwóch ciążach z giga mdłościami kończę przygodę na dwóch ciążach 😂emdar lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Lalia, jakie masz plany na chrzciny? Chrzestni już wybrani? 😁
Jestem zawodowa Grażyna, więc zostawiłam strój z chrztu po Olku, a że on wtedy nosił 74 to Kacper też najwcześniej będzie miał chrzest jak do niego dorośnie, czyli gdzieś w czerwcu 🤣🤣🤣 hahahaha
A co do chrzestnych, to jakiś typ mam, ale szczerze przyznam to opcji naprawdę niewiele 😵Zulugula, KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny☺️
Przepraszam że zniknęłam prawie na 3 tyg.
Emdar jesteś kobietą rakieta. Bardzo się cieszę że tak dziada nie ma. Teraz już tylko będzie lepiej 🙏😘
Ula gratulacje pięknej i zdrowej córeczki. Już po strachu. W całe nie wygląda na malutką. Teraz dbajcie o siebie ❤️
Zulu widziałam że pytałaś o hematologa, ale już za późno, bo widziałam że masz zaświadczenie. Udało się u siebie na miejscu?
Motylku dawaj znać co i Ciebie. Tak to jest, że albo na obchód albo samey trzeba pod drzwi lekarza i się dopytywać.
Ania powodzenia na krzywej👍
Nie nadrobię wszystkich stron, przepraszam jak coś ważnego ominęłam.
Ja dzisiaj wychodzę że szpitala.
Miałam mieć zabieg 02.02 ale w dzień zabiegu, godzinę przed dostałam plamienia i mi przełożyli, byłam zła, zawiedzielona, że zawsze coś na przekór mi.
Miałam wczoraj.
Była to laparoskopia, histeroskopia, biopsja i drożność. Okazało się że mam macicę przyrośnięta do ściany brzucha i tak że ona znajduje się pod przepona, a powinna być 10cm niżej 🙈 takie zrosty były. Uwolniono mi macicę, jajowody się rozprostowaly i są wolne już. Płyn przeszedł bez problemu. Teraz mam 3 decydujące miesiące. Od razu działać mam jak tylko owulacja będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2023, 11:08
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Dziewczyny ogarniacie wyniki badania kupy? U Gabi wyszły ciała redukujące 1%, tłuszcze i śluz. To nietolerancja laktozy, alergia?
-
Zulugula wrote:Meggi cieszę się, że jestes:) musialas byc okropnie zawiedziona tym przelozeniem operacji, przykro mi że tak wypadło.
Fajnie że już jesteś po, a jak się czujesz? Boli Cię coś?
To mocno Cie przemaglowali, teraz musi się udać
Nie nam zaświadczenia jeszcze, musze się umowic. Ten hus ile bierze za konsultację online? Ona jest faktycznie online z kamerka czy tylko przez telefon? Bo ma godziny kiedy jestem w pracy i chce wiedzieć jak to wygląda.
A u Ciebie ta akcja z macicą to pokłosie cc?
Ja u husa byłam ostatnio 4 lata temu. Wtedy to była zwykła wizyta przez tel. Teraz nie wiem jak wygląda. A Twój gin bez zaświadczenia nie da Ci sam? Pytałaś go? Ostatnio byłam u tego drugiego, bo ja mam go w abonamencie.
Tak przez cc, cała przednia ściana macicy zrosla się z otrzewną. Opuścili ją mi w odpowiednie miejsce, czyli 10 cm nizej🙈 czuje się jak ufo.
Na razie jestem na p/bólowych więc znośnie jest. W domu pewnie będzie gorzej.O ❤️
Z ❤️ -
Meggi, no to teraz już możesz działać z czystą kartą. Coś czuję, że już lada moment zobaczysz dwie kreski.
-
Zulugula wrote:Nie powiedzial, kazal isc do hematologa ale pewnie nie zostawiłbym mnie na lodzie w razie w.
Niezłe jaja z tym zrosnieciem macicy.
Znajoma z kolei miala przyklejoną blizne do pecherza i był zonk podczas 2giego cc. Musieli ją mocno pociąć. Boję się takich akcji 😳Zulugula lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem, czy tak spierniczyli mi szycie czy co. Zawsze słyszałam że mam ładna, równa, szczelną bliznę, a tutaj takie coś. Już wiem że jak się zginalam i czułam taki wałek ponizej przepony to nie mięsień ani tłuszcz ( tak myślałam) tylko moja macica 🙈O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Ja nie wiem, czy tak spierniczyli mi szycie czy co. Zawsze słyszałam że mam ładna, równa, szczelną bliznę, a tutaj takie coś. Już wiem że jak się zginalam i czułam taki wałek ponizej przepony to nie mięsień ani tłuszcz ( tak myślałam) tylko moja macica 🙈
Suszarka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023