Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja o sandałach jeszcze w ogóle nie myślę, teraz dobre buty dla Jagody skombinowałam w trzy dni, i to dwie pary w spoko cenie. Nie panikuję bo rok temu mieliśmy chrzest Jagody 29 maja i było tak zimno że chodziliśmy w płaszczach, a dwa tygodnie temu padal u nas śnieg. Dwa lata temu było to samo. Po górach dookoła miasta nadal jest sporo śniegu. Pozamawiam kilka par jak przyjdzie czas, zawsze się trafi coś w dobrej cenie, a jak nie to jeszcze zostaje tk Maxx. Ja mam podobne podejście jak Ounai, czyli nie wierzę dzieciom w to jak rosną 🤣
veritaa, Ounai, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Witam, dziewczyny mam ogromną prośbę o pomoc dla mojej koleżanki. Świetna dziewczyna ale co krok dostaje od życia kłody .
https://zrzutka.pl/mu39fjAZOOSPERMIA - > M-TESE 0 plemnikow - > decyzja o dawcy
2016: AID X 5 ;(
1. ICSI 4 komórki - 4 zarodki - mamy synka 😍 i ❄️❄️❄️
2019: zarodki się nie rozmroziły 😢
2020:
2.ICSI
4 komórki - > 4 zarodki ( wszystkie z fragmentacja) 😢😢😢😢
3.ICSI - > AMH 1,64, pozostałe badania OK - >mocna stymulacja
16 komórek - 6 zarodków - hodujemy do blastki - > mamy 4.A.A. Pozostałe maja przedłużona hodowle ale niestety nie mamy co mrozić😭
HCG <2 😭
03-04.2021
4 ICSI - Rekovelle 14
... Covid ... Przed punkcja!
06.2021
5 ICSI - Rekovelle 14-16,66j
2ladne blastki, w pozostałych sporą fragmentacja było 5zarodkow
Ostatni transfer i ciąża biochemiczna ( tutaj na własną rękę 20mg encorton)
03.2023
6 ICSI - 16j Rekovelle
6komorek- 6 zarodków
Blastki 2x5.1.1 ♥️ 4.1.1♥️ 2x4.3.3♥️
6dpt bhcg 35mlU/mL
8dpt bhcg 75mlU/mL próg 51ng/ml
11dpt bhcg 214 mlU/mL próg 63,62ng/ml
13dpt bhcg 460 mlU/mL próg 108ng/ml
15dpt bhcg 857 mlU/mL prog 93ng/ml -
Suszarka wrote:Ja o sandałach jeszcze w ogóle nie myślę, teraz dobre buty dla Jagody skombinowałam w trzy dni, i to dwie pary w spoko cenie. Nie panikuję bo rok temu mieliśmy chrzest Jagody 29 maja i było tak zimno że chodziliśmy w płaszczach, a dwa tygodnie temu padal u nas śnieg. Dwa lata temu było to samo. Po górach dookoła miasta nadal jest sporo śniegu. Pozamawiam kilka par jak przyjdzie czas, zawsze się trafi coś w dobrej cenie, a jak nie to jeszcze zostaje tk Maxx. Ja mam podobne podejście jak Ounai, czyli nie wierzę dzieciom w to jak rosną 🤣Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:W ogóle ta pogoda jest nieprzewidywalna, pamietam, że na początku maja 2021 jak mój tata miał operację było po 25 stopni... Ja już się poddaje i pojadę do specjalistycznego sklepu po buty i najwyżej przepłacę.
-
Ja też wstrzymuję się z zakupem sandałów do maja. Stopa dziecka jest nieobliczalna 🤯🦶 Matyldziowa zimą rosła dość wolno, a teraz w przeciągu 6 tygodni urosła ponad 0,5 cm i sneakersy z CCC, które kupiłam w lutym i nosiła od marca są już na styk. Nie przechodzi w nich całej wiosny 😩 w zeszłym roku kupiłam jej sandały jakoś w kwietniu, miała spory zapas ok. 1 cm niestety ten zapas na początku był za duży
nosiła je od maja i pamiętam, że na początku zakładałam jej skarpetki. Akurat w tamtym czasie stopa rosła jej dość wolno.
Lalia, słuszna uwaga, że nasze dzieci spędzają najwięcej czasu w butach 'na codzień' i tutaj akurat nie ma co kupować byle czego. Ja też będę celować w sandały z zapiętkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2023, 21:26
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ounai wrote:Ja co roku przepłacam. Najlepsze jest to, że chcę sobie kupić skórzane loardsy i już drugi miesiąc się zastanawiam czy mam tę 300zl wydać czy nie a Marcie wolną ręką kupuję buty za 250zł 🙈🤷♀️
-
Ja tez buty kupuje normalnie stacjonarnie w sklepie z butami dla dzieci, do tego jedne trampki „do piachu” ze smyka i ok. Ubran prawie Guciowi nie kupuje, wiekszosc ma uzywanych, reszta to prezenty, ale buty wole normalnie przymierzyc w sklepie jak juz jest na nie sezon
KarolinaMaria, Suszarka, Ounai, Annia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
edka85 wrote:Normalne. Ja sobie żałuję kasy na zakup czegoś, a w przypadku dzieci wydaje bez wahania milion monet.
-
Ostatnio też była rozmowa o ciapcisch żłobkowych / przedszkolnych.
Ja chyba się decyduje na te. Młoda mierzyła, są ok i wydaje się że będą przewiewne
https://www.eobuwie.com.pl/sandaly-superfit-1-000293-7010-grun.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_PL_GMC_MAIN_HP_CSS&is_retargeting=true&pid=google&af_sub1=cpc&c=_PL_GMC_MAIN_HP_CSS&af_click_lookback=1d&af_reengagement_window=7d&cq_src=google_ads&cq_cmp=19410838475&cq_term=&cq_plac=&cq_net=g&cq_plt=gp&gclid=CjwKCAjw3POhBhBQEiwAqTCuBm7GfIMlWg3Yzy41Id8TNL4-14kaaTUt3kQv7B5QnIgoZ3H-ta--7xoCRGYQAvD_BwEO ❤️
Z ❤️ -
Dzis Malwina mi mowi „mama Cipa”, wtf, ja wielkie oczy, skad ona zna takie slowo. No wiec cipa to pizza 🤣 Na klockach byla naklejka pizzy 😅
Ounai, Lalia, Nowastaraczka, KarolinaMaria, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
właśnie się zabieram za pakowanie, ostatnie zakupu już zrobione
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ladyo wrote:W czwartek
już nie mogę się doczekać, ciekawa jestem jak Mela zareaguje na samolot, plaże, morze itp
właśnie się zabieram za pakowanie, ostatnie zakupu już zrobione
Też już odliczam dniIryska lubi tę wiadomość
-
Qunai czy moge miec kilka pytań odnośnie tej chostelazy? Nie wiem czy moge tutaj zaśmiecać tablice moimi problemami..starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Kochane, ja już spakowana. Jutro o 7:00 stawiam się w szpitalu. Operacja w środę( nie wiem o której). Proszę Was o dobre myśli, modlitwę, energię, fluidy i co tam kto może:) Odezwę się jak będę w stanie. Ściskam Was mocno❤️.
Ounai, KarolinaMaria, Suszarka, Zulugula, Enigvaa, patrycja92, Wik89, Belie, edka85, Ania81, dmg111, Annia, MoTyLeK🦋, Lalia, Inga28, Nowastaraczka, Tajka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dobra to napisze tutaj.. może nie tylko Qunai się odniesie albo ktoś może coś wie 😁 zrobiłam te badania kwasy żółciowe wyszły mi 1,2 norma od 0-10, ALT 22 U/I norma od o do 33, a AST 16 U/I norma od 0-32 wiec niby w normy labu się mieszczę a czy tez są normy dla ciężarnych?
Ogólnie to zmian skórnych nie mam tylko to uciążliwe swędzenie 😞starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
KarolinaMaria wrote:Ounai, kiedy lecicie?
Patrycja, coś Ci wyszło w badaniach?
Marta w drodze do domu zarzygała nam samochód. Nie wiedziałam, że jej fotelik da się rozmontować aż tak bardzo 😂
W sumie i tak myślałam o tym, ze pasowałoby jej wyprać tapicerkę 😂KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
patrycja92 wrote:Dobra to napisze tutaj.. może nie tylko Qunai się odniesie albo ktoś może coś wie 😁 zrobiłam te badania kwasy żółciowe wyszły mi 1,2 norma od 0-10, ALT 22 U/I norma od o do 33, a AST 16 U/I norma od 0-32 wiec niby w normy labu się mieszczę a czy tez są normy dla ciężarnych?
Ogólnie to zmian skórnych nie mam tylko to uciążliwe swędzenie 😞
ALT 369 U/l. To może być alergia albo osutka. Masz jakieś zmiany skórne? Nawilżasz skórę? Zmieniałaś proszek do prania, płyń do płukania, jadłaś coś innego niż zwykle? Czy skóra jest sucha w dotyku?