Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
emdar wrote:Kochane, ja już spakowana. Jutro o 7:00 stawiam się w szpitalu. Operacja w środę( nie wiem o której). Proszę Was o dobre myśli, modlitwę, energię, fluidy i co tam kto może:) Odezwę się jak będę w stanie. Ściskam Was mocno❤️.
emdar lubi tę wiadomość
-
Edmar bardzo się cieszę ze to juz ostatni etap Waszej „wspólnej” drogi! Dzielna babka z Ciebie!! 💪 dużo dużo zdrówka dla Ciebie i obys jak najszybciej wróciła do dawnego życia 😘
Qunai nie przypominam sobie znam płyn od x czasu kupuje ten sam tylko zapachy zmieniam i ostatni raz zmieniłam miesiąc temu wiec może to to?
Skóra nie ma zmian/plam/ krostek wiec to tez chyba nie osutka, nie jest sucha - no może na trochę na piszczelach ale to zawsze tam miałam trochę sucha ale ogólnie to nic się nie zmieniło.. dieta tak samo dopiero teraz wracam do dawnego jedzenia bo nie obrzydza mnie a raczej jadłam to na co miałam ochotę tak jak w pierwszej ciąży wiec nie wiem skad takie akcje.. w sumie co kilka dni robią mi się na plecach jak nigdy jakieś takie bolące krostki.. hmm nie powiązałam tego ze świądem może powinnam?emdar lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
patrycja92 wrote:Edmar bardzo się cieszę ze to juz ostatni etap Waszej „wspólnej” drogi! Dzielna babka z Ciebie!! 💪 dużo dużo zdrówka dla Ciebie i obys jak najszybciej wróciła do dawnego życia 😘
Qunai nie przypominam sobie znam płyn od x czasu kupuje ten sam tylko zapachy zmieniam i ostatni raz zmieniłam miesiąc temu wiec może to to?
Skóra nie ma zmian/plam/ krostek wiec to tez chyba nie osutka, nie jest sucha - no może na trochę na piszczelach ale to zawsze tam miałam trochę sucha ale ogólnie to nic się nie zmieniło.. dieta tak samo dopiero teraz wracam do dawnego jedzenia bo nie obrzydza mnie a raczej jadłam to na co miałam ochotę tak jak w pierwszej ciąży wiec nie wiem skad takie akcje.. w sumie co kilka dni robią mi się na plecach jak nigdy jakieś takie bolące krostki.. hmm nie powiązałam tego ze świądem może powinnam? -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Chyba najlepiej umówić się do dermatologa w tej sytuacji
Dzięki chyba w takim razie tak zrobię nie mniej jednak trochę jestem spokojniejsza ze jednak to nie chostelaza 😊Ounai lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Emdar, trzymaj się dzielnie, patrz przed siebie z wysoko uniesioną głową i szerokim uśmiechem, bo na horyzoncie widać już nowy rozdział Twojego życia 💙 jesteś Kobieta Rakieta 🚀
emdar lubi tę wiadomość
-
Zulu szczerze jak nie spojrzę na aplikacje to nie wiem jaki to tydzień.. trochę czuje ze ta drugą ciąże traktuje po macoszemu bo już tak „nie przezywam” tego wszystkiego 😔 aktualnie kończę 15 tydzień wiec leci ta ciąża mi totalnie przez palce.. tak jestem po prenatalnych wszystko ok dzidzius zdrowy ale co do płci to taka trocha niewiadoma wiec czekam do połówkowych. Chociaż przy pierwszej ciąży lekarz mi stwierdził chłopca i tak zostało 😊
Ogólnie to ciąża taka sama jak pierwsza bezobjawowa totalnie tylko teraz ten świąd doszedł 🤷♀️ w czwartek planuje powiedzieć w pracy o ciąży 🙈 trochę się cykam ale w sumie mi od jakiegoś czasu ludzie dogadują ze powinnam myśleć o drugim😡 wiec głupio się uśmiecham i w sumie głupio tez odpowiadam ale nie powiem ludzie nie maja za grosz wstydu bo gdybysmy się starali a nic by nie wychodziło to byłoby mi napewno przykro przy takim dogadywaniu..Zulugula, Wik89 lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Dziewczynki, przyszły mi te niebieskie sandałki Clarks z Dori dla Olka i zostają 🥳
Lekkie, elastyczne, fajnie trzymają nogę 👌 jedyny minus to ten "styl" 😂 ale jak się zdejmie Dori to już całkiem fajne 👍 a i zdecydowanie zostawiam 24 , bo ma na tyle zapasu, że powinien spokojnie nawet do końca lata pochodzić 🙂 (zdjęcia robione w locie więc ten zapas na każdym zdjęciu i na każdej stopie wygląda inaczej 🤣)
Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość