Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas wszystko ok.
Mam duży problem z wyborem rolet do domu. Wybrałam jedne, ale po otrzymaniu wyceny już wiem że ich nie wezmę. Niestety cena mnie przerosła 😂.
Wczoraj mieliśmy inną firmę, i nie podobało mi się nic. Mam jeszcze dwie firmy do sprawdzenia.
A tak poza tym szykuje się do wyjazdu. Lecę pod koniec maja do Montrealu na kilka dni z pracy.
Martwię się jak mój Haris to zniesie, bo on ma ostatnio totalną mamoze. Może mu przejdzie przed wylotem moim. -
Ounai wrote:Renatyslawa, przykra sytuacja Cię spotkała. Dobrze, że masz takie wsparcie w teściowej. A mąż płaci alimenty? Sąd podzielił majątek? Połowa pieniędzy powinna hyc Twoja zgodnie z prawem.
Zarabia 10000 a płaci 700 zł i w sądzie domagał się obniżenia alimentów.... Dramat co się stało z tym człowiekiem. Okazuje się że go nie znam, co więcej nikt go nie zna... To w jaki perfidny sposób potrafi się teraz zachować.
Majątku wspólnego nie mamy co dzielić, ponieważ mieszkaliśmy w domu który był na teściowa ponieważ jeszcze kredyt jest na niego, miał być przepisany po spłacie kredytu. Natomiast oszczędności były na koncie teściowej do którego on miał upoważnienie i wszystko wypłacił... Niestety adwokat powiedział że nie jestem w stanie tego wyegzekwować. Teściowa musiałaby coś z tym zrobić, jednak ona jest jego matka, poza tym nie ma już na to siły. Jest po nowotworze złośliwym, bardzo wiele przeszła i nie da rady...
Aby wziąć kredyt udało mi się że podpisałam rozdzielność majątkowa( miałam bardzo dobrą okazję na mieszkanie, drugiego w takiej cenie na pewno bym nie znalazła). W rozdzielności okazało się że w sumie nie mamy żadnego majątku. Szkoda gadać. -
Zulugula wrote:Mamasita, to chyba jakaś prapremiera, bo dziś czytałam, że 28kwietnia wychodzi🤔
Słuchaj, w M1 w piątek i sobotę od 12 do 18 jest też spotkanie z kicią kicia, obczajcie sobie też
Tak to jest przedpremiera xD najpierw sie czailam na bielsko bo bylo wlasnie ze w heliosie (28 mi nie pasowal) a dzis sie pojawilo info o multikinie w krakowie wiec zakupiłam bilety 😃😃😃 oo to jak wycieczka to jeszcze obczaję to spotkanie!
A jakiegos dziececego fryzjera masz moze do polecenia? 😍 -
Jestem już po operacji:) Nie taki diabeł straszny itd...Czuję się całkiem ok, mocno spiąca i lekko osłabiona, ale biedy nie ma. Dziękuję Wam za wszystkie dobre myśli ❤️🙏👍💪.
Lalia, Enigvaa, Ladyo, Ania81, Annia, Anet.kaa, KarolinaMaria, patrycja92, Zulugula, Ounai, Iryska, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋, Belie, Suszarka, dmg111, Tajka, asias86 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, jesteś niesamowita 😍 tak sobie to wszystko w głowie poukładałaś ❤️ meeeega, meeega Cię podziwiam za podejście 💪
emdar lubi tę wiadomość
-
Edmar aż mam ochotę Ciebie tak po ludzku przytulić! 😘🤗
Zulu trzymam kciuki za wizytę ale nie pamietam czy to dzis czy jutro? 💪emdar lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Dziewczyny dajcie znać czy Aasze dzieciaki wysiedzi w kinie bo ja chciałam ostatnio iść na Cezika dla dzieci ale zrezygnowałam bo doszłam do wniosku ze jak bawimy się tańcząc to nie trwa to długo 😁🙈starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Zulu, Gucio mial dokladnie tak ze zlobkiem rok temu na wiosne, ze nagle mial 2-3 tygodnie totalnej niecheci do zlobka. I tak jak nagle sie pojawilo tak nagle przeszlo, nie wiem do dzisiaj czy byla jakas przyczyna
Ale co ciekawe dzisiaj kilkoro rodzicow w grupie mojego dziecka napisalo, ze ich dzieci tez sie zrobily ostatnio takie niechetne i zastnawiaja sie nad przyczyna. Oczywiscie nie mozna wykluczyc, ze przyczyna lezy w zlobku, ale na jednych zajeciach z psychologiem i zlobkowa opiekunka na ktorych bylam tlumaczono nam, ze dzieci zlobkowe moga miec czasami taki przesyt i tak jak dorosly potrzebuje urlopu raz na jakis czas tak samo dziecko. I ze nie chodzi o urlop w postaci siedzenia w domu z powodu choroby, bo tego tez dzieci maja przesyt;)
Wiec fajnie ze zostal dzis Tomcio w domu jak mialas taka mozliwosc, moze to bedzie dla niego fajny relaksZulugula lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023