Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:Lalia wstawisz linka do tych clarksów? Zapisze sobie na zaś 😂
https://www.eobuwie.com.pl/sandaly-clarks-zora-nemo-t-261583886-blue-leather.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_PL_GMC_MAIN_HP&is_retargeting=true&pid=google&af_sub1=cpc&c=_PL_GMC_MAIN_HP&af_click_lookback=1d&af_reengagement_window=7d&cq_src=google_ads&cq_cmp=15291410055&cq_term=&cq_plac=&cq_net=g&cq_plt=gp&gclid=CjwKCAjw__ihBhADEiwAXEazJmt7yLvsA39aCC6uQcVJgT9m2SLga1_amoYFcW9cQ_qZQUxn7Z9ViRoC1LEQAvD_BwESuszarka lubi tę wiadomość
-
Edit.
Zamawiam jeszcze jednak dla porównania 23 😂
Bo wychodzi mi że na dzień dzisiejszy Olek w rozmiarze 24 ma 14 mm zapasu, a w tych 23 miałby 8 mm 🤣🤣
Dobrze że na eobuwie darmowa przesyłka i zwrot 🙈🙈🙈Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu, Ty wierna Nike Pico a my wierni Nike Star Runner 😂💙 na jesień na bank kupimy kolejną parę!
Zamówiłam te sandałki 23 i zobaczymy na żywo, właśnie przeczytałam że na eobuwie jest 100 dni zwrotu więc chyba się wstrzymam ze zwrotem i zobaczę 🤭
Ja się na nie zdecydowałam bo jako jedyne spełniały moje wymagania sandałów na codzień 😂 wygląd jakoś przełknę 🤣 a bałam się że bliżej sezonu nie będzie rozmiarów, bo te pomarańczowe (yes, jest jeszcze wersja pomarańczowa z Nemo 😅) zostały już tylko malutkie rozmiary -
Zulu, ja pierwsze Nike star runner kupiłam na 50style za 79 zł!! Gdybym wiedziała, to kupiłabym trzy pary każdą w coraz większym rozmiarze 😂
-
Zulugula wrote:Wow! Ale faktycznie, ja tez zamawiałam je rok temu za podobną cene. A teraz kupilam na 50style z rabatem 20% i wyszły ok 140zł.. Właśnie idę oddać 😃 są jakies zdeformowane no i wielkie, T w nich człapał, 23,5 ma wkładkę niby 15mm, a pico 14,8-9 , więc różnica prawie żadna a jednak dużo daje w nodze
O kurcze, Olek w nich mega lata (też mamy 23,5) , to są chyba jego ulubione buty 😁
W ogóle dla mnie to chore: Nike star runner 23,5 mają taką samą wkładkę jak Ricosty 23, trampki Cool club 24 i buty z H&M 24 🙈 wiem, bo Ricosty mają wyciąganą wkładkę i ją wkładałam do wszystkich tych butów po kolei 🙈 -
Zulu, jak tam Twoje samopoczucie?
Inga, moze faktycznie kwestia anemii, dostaniesz cos na to?
Ja dobrze, ale juz czuje bol kregoslupa i bole brzucha jak dluzej siedze w jednej pozycji, np w pracyII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Laski jak któraś chce sobie obczaić piankowe sandały to polecam się wybrać do TK Maxx. Są fajne z adidasa w trzech kolorach + kilka we wzory. Jeśli ktoś jest w stanie przełknąć brak zapiętka (jest szeroki pasek a nie pełna pięta), to naprawdę sensowne, zginają się elegancko, leciutkie. Cena 75-95 w zależności od dizajnu. Podejrzewam że jak na moim zadupiu jest taki wybór to w większych miastach tym bardziej. Były też crocsy - klapeczki i sandałki, ok. 85zł.
Lalia, Ona34 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Wik89 wrote:Zulu, jak tam Twoje samopoczucie?
Inga, moze faktycznie kwestia anemii, dostaniesz cos na to?
Ja dobrze, ale juz czuje bol kregoslupa i bole brzucha jak dluzej siedze w jednej pozycji, np w pracy
Tak, już mi mój ginekolog przepisał żelazo, mam nadzieje, że pomoże i odzyskam siły 😅Wik89 lubi tę wiadomość
-
Zulu, tez tak mialam, ze na poczatku mi tak dobrze szlo, a teraz mam wrazenie, ze bardziej boli i trudniej mi te zastrzyki robic (czasem pomijam
). Nie mam pojecia dlaczego, moze to tylko takie odczucie
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Cześć dziewczyny,
Bardzo dawno się nie udzielałam na forum ale ponad 2 lata temu bardzo intensywnie podczytywałam. Nie jestem osoba, która potrafi się uzewnętrzniać na forum, jakoś nie wiem nie potrafię.
Niestety znalazłam się w takiej sytuacji, ze muszę poprosić o pomoc. Nie jest to dla mnie łatwe, ponieważ do tej pory kombinowałam i próbowałam sama sobie radzić jednak nie jestem w stanie sama już więcej zdziałać…
Wstyd mi jest trochę, ale próbuje się przekonywać, że krzywdy nikomu nie robię tylko próbuję walczyć o przyszłość mojej córeczki i moją.
Nadszedł moment, w którym musze stać się silna i odważna, żeby pokazać mojej córce, że poradzimy sobie z przeciwnościami losu. Chcę być dla niej wzorem silnej kobiety.
Mianowicie, przejdę do sedna. I troszkę opowiem o mojej sytuacji.
Wszystko było pięknie ładnie, poznałam mojego przyszłego męża, wzięliśmy ślub i zamieszkaliśmy w jego rodzinnym domu z jego mamą ( ponieważ, była wdową), a on powiedział ze nie zostawi mamy samej i tego domu.
Wiadomo ja, młoda żona średnio mi pasowało mieszkanie z teściową, ale stwierdziłam ze jeśli dla mojego męża to ważne i w ogóle to ja nie mam nic przeciwko, przegryzę pewne różnice zdań, bo ważne żebyśmy byli razem itd.
W planach mieliśmy dzieci. Było to naszym marzeniem. Niestety na oczątku był duży problem z zajściem. Udało się po roku. Niestety poroniła, kolejną ciążę również… Podłamałam się, ale nie przestałam walczyć i w końcu 6 lipca 2020r ujrzałam 2 kreski. Byłam szczęśliwa i jednocześnie przerażona. Ale udało się. Mam wspaniałą cudowną istotkę.
Niestety najprawdopodobniej w czasie kiedy ja byłam w ciąży i każdego dnia drżałam o życie mojego dziecka, mój mąż jeździł sobie na jednodniowe „delegacje” z pracownicą….
Urodziłam w marcu, pół roku później przyszedł do mnie i mi oświadczył: „ Widzisz nie dogadujemy się, musimy się rozstać” ( byłam w szoku, bo nic nikt nie zauważył, żeby było nie tak). Oczywiście wypierał się, ze nie ma nikogo itd.
Po moim śledztwie wiele się dowiedziałam….
Sytuacja w tym momencie wygląda tak, że wyniósł się i zamieszkał z kochanką i jej dziećmi, zabrał wszystkie oszczędności. Ja musiałam wrócić do pracy i Kalinka poszła do żłobka. Koszt żłobka to około 1200-1300 zł miesięcznie (niestety nie ma w naszym mieście państwowego). Nadal mieszkam z teściową,( która naprawdę okazała się cudowną kobietą, na którą mogę liczyć i w której mam wsparcie. Trzymamy się razem i się wspieramy wzajemnie), ale chcę się usamodzielnić i zacząć żyć. Udało się z pomocą rodziny wziąć kredyt i kupić mieszkanie. Powoli je remontuję ale niestety nie wystarczy mi już na wyposażenie. Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc.
Jeśli któraś z Was chciałaby pomóc to proszę o wsparcie. Założyłam zrzutkę na stronie zrzutka.pl : https://zrzutka.pl/vfsrpt
W ramach odwdzięczenia się mogę zaproponować lekcje matematyki online, ponieważ jestem nauczycielem.
-
Ja dziś po wizycie, szyjka znowu trochę się skróciła ma 2,75cm, na razie zalecona luteina i 8 maja kontrola. Jeżeli skróci się mocniej to założy mi pesser.
Po za tym Gaja rośnie jak szalona, już 1470g 😅 brzuszek większy o ponad tydzień. Czyli dokładnie tak samo jak z Gustawem, on tez brzuch miał dużo większy i faktycznie do tej pory ma okrąglutki 😅
Na zdjęciach z usg wyglada identycznie jak brat 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2023, 10:36
Zulugula, Suszarka, Enigvaa, KarolinaMaria, Wik89, Ania81, Annia, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋, emdar, patrycja92, dmg111 lubią tę wiadomość