Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
My się dostaliśmy do przedszkola drugiego wyboru. Nie ma biedy, bo od początku to przedszkole podobało nam się najbardziej, pierwszego wyboru "wygrało"tylko odległością, więc w sumie to się cieszę że wyszło jak wyszło ( to "nasze" przedszkole jest 10 min dalej niż to pierwszego wyboru,więc naprawdę bez tragedii). U nas ceny prywatnych to kosmos. W mojej okolicy ceny zaczynają się od 2 tyś( z tego co wiem to dość ciężko znaleźć naprawdę spoko placówkę za 2 tyś) plus wyżywienie pewnie teraz koło 20 PLN za dzień.
Ja z każdym dniem czuję się lepiej, dochodzę pomału do siebie.Wik89, Iryska, veritaa, Suszarka, asias86, Belie lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
U nas też są przedszkola Montessori gdzie czesne to 1000zl a wyżywienie 20zl dziennie, ale my takiego nie wybraliśmy. Ja nie mam świra w tym temacie. Dla mnie panie maja byc miłe, ma być wlasna kuchnia i ma być blisko. Chcę, żeby moje dziecko o 16:00 mówiło "mamo, czemu tak wcześnie przyszłaś?" - to jest dla mnie dobre przedszkole 😁
Suszarka lubi tę wiadomość
-
U nas żłobek 1300 plus 16 wyzywienie a przedszkole 1000...i to jedne z tańszych na osiedlu... 🤦♀️
-
veritaa, emdar, Ounai, Suszarka, Zulugula, Ania81, Inga28, patrycja92, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Wik89, Enigvaa, asias86, edka85, Belie, MoTyLeK🦋, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas prywatne przedszkole to koszt od 1500-2000 niestety to Wawa wiec cena sama mówi za siebie plus ok 20 zł za wyżywienie. Aktualnie płacimy 2 tys za zlobek z wyżywieniem..
Moj synek również dostał się do przedszkola publicznego pierwszego wyboru wiec jestem mega mega zadowolona 😎 cenowo nie wiem jak to wyglada ale zapewne jakieś „grosze” w porównaniu co teraz płacimy 🙈starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Dziękujemy 🥰
Dzisiaj skromna babeczka z fasoli 😀 a za tydzień imprezka dla najbliższej rodziny. Imprezkę dla znajomuch i dzieci w tym roku odpuszczamy, bo nie ogarniemy dwóch. -
Dziewczyny co wam sie sprawdziło przy zabkowaniu? Z Mają jakoś mnie to obeszło a z Gabi zwariować idzie xd ciągle krzyczy... Mam nadzieję, że to zęby a nie bolący brzuszek po nowym mm....
Mam anaftin baby ale nie działa. -
Maju, wszystkiego najlepszego! Uśmiechu, radości, dużo zabawy i spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń 🥳
A jak już jesteśmy przy imprezach... Suszi jak po roczku? Pochwal się, czy wypieki się udały (ofc pytanie retoryczne 🤭)'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Wszystkiego najlepszego Maju !
A ja wpadłam się pochwalić bo rano z wrażenia zapomniałam. Po niespełna tygodniu od odstawienia kp mamy pierwsza przespana noc 😅😅Enigvaa, Zulugula, KarolinaMaria, Ounai, Iryska, asias86, Nowastaraczka, Ania81, Suszarka, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Wszystkiego najlepszego Maju !
A ja wpadłam się pochwalić bo rano z wrażenia zapomniałam. Po niespełna tygodniu od odstawienia kp mamy pierwsza przespana noc 😅😅
Wow! U nas 3 tygodnie zaraz od odstawienia kp w nocy a nadal sie budzi na cycka i jest mala aferka, ale co raz krotsze na szczescie 🙈🔸28 lat
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Wszystkiego najlepszego Maju !
A ja wpadłam się pochwalić bo rano z wrażenia zapomniałam. Po niespełna tygodniu od odstawienia kp mamy pierwsza przespana noc 😅😅42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙