Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:My już po, Adaś 3.525 kg, 10 pkt.
CC po odejściu wód. Nie próbowałam VBAC i to była dobra decyzja, bo Mlody twarzyczkowo się odginał (jak Miki) i pewnie mam coś z miednicą, że dzieci tak sie ustawiają, że bym ich nie urodziła SN.
Annia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Anniu, ogromne gratulacje! Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domu 💙
Annia lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Znieczulenie puszcza, mam leki przeciwbólowe, coś tam pobolewa, ale to nie to samo co bóle krzyżowe. Powiem Wam, że matka ma jakąś intuicję, oni mi nie proponowali VBAC, ja nic nie mówiłam, bo jak zaczęło napieprzać to wolałam CC, i jak widać była to dobra decyzja, bo to i tak nc by z PSN nie było, a tylko bym się umęczyła... cieszę się, ze już po.
Suszarka, Ounai, Lalia, MoTyLeK🦋, Zulugula, Ania81, Enigvaa, Wik89, emdar, patrycja92, KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu, gratulacje ❤ jesteś bardzo dzielna!
Edit człowiek ucina sobie niedzielną drzemkę, wstaje i tu taki news 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2023, 15:57
Annia, Lalia, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:My już po, Adaś 3.525 kg, 10 pkt.
CC po odejściu wód. Nie próbowałam VBAC i to była dobra decyzja, bo Mlody twarzyczkowo się odginał (jak Miki) i pewnie mam coś z miednicą, że dzieci tak sie ustawiają, że bym ich nie urodziła SN.
Pięknie! Gratulacje Ania ❤️Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Annia, wyszło super. Powiem Ci, że Tomus byl ułożony twarzyczkowo i w życiu bym drugi raz nie zafundowała 2h partych w takim ułożeniu, no ale ja o tym nie wiedzialam, nie wiem czy położna wiedziała, także nic tylko się cieszyć, że u Was poszło na cc:)
A jak Adaś? Podobny do Mikiego? 😃
Zulu ciekawe czy teraz Bobini też ustawi się twarzyczkowo u Ciebie, wiem że będziesz miała CC, ale powiedziały mi Panie dr że jak drugie dziecko tak samo robi to znaczy, że coś jest z miednicą.
Jak dzwonię do domu to Miki ciągle pyta "Mamusia gdzie jesteś?"... 😭
Zuli, Inga, a na który tydzień ciąży u Was wyznaczają CC?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023