Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania super, że też samo się zaczęło 😊 ja miałam tak z Gustawem, że właśnie odeszły mi wody
Z tego co wiem, to u mnie w szpitalu około 39 tc robią planowe cięcia. A po 36 tc można sie zgłosić ze skierowaniem i wtedy wyznaczają termin. Ale ostatnio na grupie o porodówkach czytałam, że to loteria - jednym wyznaczają innym mówią ze przyjechać jak akcja sie zacznie 🤷🏻♀️ -
Niby dla dziecka lepiej, że się zacznie samo, ale ja po tych bólach krzyżowych to zachwycona nie byłam. 🤣
Generalnie mamusie, które rodzilyscie PSN albo miałyście cięcie w II fazie porodu - jesteście moimi heroskami, serio was podziwiam. 🥺Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
KarolinaMaria wrote:Annia, tylko się cieszyć, że nie naciskali na sn! Czy junior ma już imię? 🤭 jak to teraz wygląda, są odwiedziny w szpitalu?
Tu nawet robią zdjecia z napisem i datą tuż po porodzie.
Odwiedziny są normalnie od 13 do 19, nikt nie robi problemów.
Przy przyjęciu robili mi wymaz z nosa na Covid - jakby był dodatni to wtedy po porodzie po prostu dali by taką pacjentkę na osobną salę, żeby innych pacjentek nie zarazić. Na razie wszyscy są bardzo mili.Wik89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulu, urodził się 10.45, pionizacja będzie o 23.00.
Tata mógł kangurować, ale nie zdążył,ze względów zawodowych... i zanim zamienił go kolega itp to już było po wszystkim. Do porodu wiózł mnie teść. 😅 szkoda bo od jutra mąź ma 3 tygodnie wolnego właśnie pod poród...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu życzę Ci bezbolesnej pionizacji
mnie po drugim CC pionizowali po 5 godzinach. Chyba położna sobie godziny pomyliła, bo nie słyszałam wcześniej o pionizacji wcześniej niż po 6h. Super że macie takie długie odwiedziny, u nas w szpitalu tylko godzina dziennie i niestety bardzo pilnują, punkt 17 łażą położne i wyganiają 🙈 wiem że jest Ci przykro z powodu Mikołaja, ale już niedługo będziecie wszyscy razem 😍
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ahhh teraz zobaczyłam stopkę Anni i poczułam mega wzrusz 😭❤️❤️❤️i w ogóle super są te porodowe emocje, za każdym razem jak któraś z Was rodzi, to się czuję jakby rodziła moja przyjaciółka 🤭 Inga, to teraz chyba Twoja kolej, prawda?
Annia, Wik89, patrycja92, emdar, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Aniu gratulacje!! Na dzień dziecka to napewno wyjdziesz i będziecie się mogli cieszyć razem we 4 😍😍
Suszarko to prawda jak któraś z Was opisuje poród to czytam to ze łzami w oczach (oczywiście te łzy są takimi pozytywnymi emocjami) bo od razu przypomina mi się ta „magia” porodu 😉
Teraz chyba Inga w kolejce 💪👏Annia, Wik89 lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Ania gratulacje i wszystkiego dobrego dla Adasia 😁
No wygląda na to, że ja w następnej kolejności ⏳Wik89, Enigvaa, emdar, Ounai lubią tę wiadomość