Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu o ile bóle bym uznała za normalne, bo może dziecko rośnie i robi sobie miejsce, tak plamienie na pewno bym skonsultowała z lekarzem, dla spokoju sumienia.
Tajka, może faktycznie to zęby, u mnie Jagoda bardzo ciężko ząbkuje i jest tak że chwilę ma ciężkie dni, potem przerwa, potem znowu i tak w kółko aż zęby się przebiją.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, no właśnie nie wiem kurde ale jest masakra, bo ciągle krzyczy, nawet jak ją sadzam do blw to krzyczy i nie chce... Ciągle jest wkurzona. I te noce ciężkie. Spacery też płacz.
Z Mają tak nie było, jakoś bezboleśnie te ząbki jej wyszły... -
Tajka wrote:Asia, Gabi ok, słodzinka z niej, ale już nosić nie jest łatwo , bo waży ponad 8kg i wyrywa się z rąk, bo woli pełzać po mieszkaniu 😊 ogólnie dużo krzyczy znowu, chyba zęby. Jeszcze nie wyszedł żaden. Przymierza się do czworaków albo siadu, bo tylek ciągle do góry bierze. Wolalabym siad, bo rd na kolanach jest niewygodne 😊
No u nas Bartek już w takim polsiadzie. I też ciągle krzyczyKuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Ounai wrote:Dziewczyny, czy reklamowalyscie kiedyś usługę fryzjerską?
Ja osobiście nigdy,ale na jakiejś grupie FB włosowej wydaje mi się że dziewczyny reklamowały farbowanie, że coś nie tak z kolorem było 🤨 -
Lalia wrote:Ja osobiście nigdy,ale na jakiejś grupie FB włosowej wydaje mi się że dziewczyny reklamowały farbowanie, że coś nie tak z kolorem było 🤨
-
PozdrawiamyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2023, 22:22
MoTyLeK🦋, Annia, Iryska, Inga28, Zulugula, Ounai, Lalia, Suszarka, Enigvaa, edka85, dmg111, kiniusia270, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ounai, ja kiedyś byłam niezadowolona z maincure i żałuję, że nie zareklamowałam usługi. Wydałam 85 zł za niedomalowaną hybrydę z pęcherzykami powietrza. Ja bym próbowała reklamować to farbowanie. Może Ladyo lub Wik podpowiedzą na jakie przepisy można się powołać?
Inga, jak Gucio w przedszkolu?
Dmg, kciuki za zabieg!
Irysko, w niedzielę i wczoraj był chłodny wiatr, ale słonecznie i dało się posiedzieć na plaży i pobawić. Dziś pogoda idealna, 20 st., słońce w pełni bez wiatru, takie polskie lato. Zrobiliśmy dłuższy spacer po plaży. Tak ma być do weekendu. Matylda bardzo zadowolona, mówi, że 'mozie jest Etyndy!!!'. Nie wiem co na to Szwedzi i reszta krajów nadbałtyckich 🤭
Jedynie z wieczornym zasypianiem problem jeszcze większy niż w domu 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2023, 12:13
dmg111 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina dziękuje, że pytasz😊 Całe szczęście Gucio szybko się zaaklimatyzował, idzie chętnie i mówi, że mu się podoba. Dzisiaj został już na drzemkę, Pani jeszcze nic nie pisała, więc chyba się udało.
W ogóle utworzyli jakąś nową grupę i na razie jest ich aż 6 😅 a wczoraj było ich tylko 3. Od września ma być już trochę więcej dzieci. Ale w sumie dla mnie to plus, bo raz że mniej chorób na początku, to jednak Gustaw nie lubi jak jest duży chaos, więc pewnie łatwiej mu jest gdy jest ich tylko kilku i Pani ma dla niego więcej czasu. Myślałam, że będzie trudniej, ale chyba jednak to, że chodził do żłobka sprawiło że adaptacja przebiega bardzo łatwo 😊
KarolinaMaria lubi tę wiadomość