Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Casteam
co do małych ubranek to chyba się jedynie sprawdza przy małych dzieciach poniżej 2500, z tego co pamiętam Ty też takie miałaś małe jak ja, to idąc tym tropem wtedy tylko pasują pieluchy 0 bo w 1 dziecko się topiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 09:19
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dziewczyny ale sen!!!
Śniło mi się że byliśmy u męża na imprezie firmowej, ten mnie olewał na niej i przyłapałam go na obciąganiu dwóm innym facetom w wc, jakaś masakra, krzyknęłam że żądam rozwodu i uciekłam 😂🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 09:38
Anet.kaa, Edyciak, dmg111, kar_oliv, Stokrotka027, Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualnykic83 wrote:Casteam
co do mych ubranek to chyba się jedynie sprawdza przy małych dzieciach poniżej 2500, z tego co pamiętam Ty też takie miałaś małe jak ja, to idąc tym tropem wtedy tylko pasują pieluchy 0 bo w 1 dziecko się topi
Olek sie urodził 2180g to pampersy 0 bo 1 były pod sama szyje 🤣 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Casteam
co do małych ubranek to chyba się jedynie sprawdza przy małych dzieciach poniżej 2500, z tego co pamiętam Ty też takie miałaś małe jak ja, to idąc tym tropem wtedy tylko pasują pieluchy 0 bo w 1 dziecko się topi -
casteam wrote:https://www.facebook.com/bowls4pets/
Zapraszam Was na naszą stronę na fbjak macie psy lub koty
Od 3 lat zajmujemy się takimi gadżetami dla pupili domowych -
casteam wrote:Olek sie urodził 2180g to pampersy 0 bo 1 były pod sama szyje 🤣
U nas 2450Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Stokrotka027 wrote:Hahahaha dokładne, moja córka z grudnia, ja wiem co mnie czeka znowu.. A wyjdź do sklepu nagle płacz, ja piersią karmiłam , dogrzebac się dziecko rozebrać żeby wygodnie było i się nie spocilo ,karmisz lewa piersia a z prawej leci ciurkiem.Wkladka to na chwilkę cała mokra ile razy byłam mokra cała 🤩😬😬
Koleżanka właśnie urodzila 3 dziecko i córa jej ma 1.5 roku i wyjście z cała gromadka 3h jej zajęło jedno ubrala ,to drugie kupa 😅 Tyle ,że lato mniej ubrań trzeba naszczescie 😅
Ja bym dziewczyny sobie na listę dopisała szare mydło i sode no niezbędne dla mnie na takie plamy 💩💩, bo niestety pralka wam ich nie spierze i na świeżo trzeba szorowac i tak parę razy dziennie nawet zwłaszcza przy jasnych ciuszkach. A szare mydło nie ma chemi zbytnio i nie szkodzi małym 😁 i radzi sobie z plamami świetnie!
Moje dziecko jak ja ma AZS. Nie jakieś takie ciężkie typu rany na całym ciele, ale jak się urodził to musiałam go codziennie całego smarować emolientami bo od razu była wysypka która zamieniała się w stany zapalne i płakał boję go bolało. I my używaliśmy chusteczek Kindii fioletowe lub różowe. Trochę mniej nawilżone ale bardzo delikatne. Nie sprawdziły się ani dada, ani pampers ani Bambino ani jakieś tańsze. Te były najlepsze. -
kic83 wrote:Dzień dobry
Dziewczyny ale sen!!!
Śniło mi się że byliśmy u męża na imprezie firmowej, ten mnie olewał na niej i przyłapałam go na obciąganie dwóm innym facetom w wc, jakaś masakra, krzyknęłam że żądam rozwodu i uciekłam 😂🙈
Kicku te sny są niesamowite, ja ostatnio miałam sen lesbijski.... byłam taka napalona na tą laskę, że miałam orgazm senny.... 🙈🙈🙈🙈🙈
A dziś mi się śniło, że moje dziecko urodziło się z dwoma siusiakami....
My właśnie jesteśmy w trasie nad morze
U nas sex był dwa razy, raz mega słabo, raz fajnie. Pierwszy raz mąż był mocno napalony i średnio kumał że musi być delikatny:P
Dzięki za odpowiedź na.moje pytania. Ja chyba kupię rożek ten który mi się podoba + jakiś tani do Szpitala, kocyk gruby z tej firmy którą podawałam i kocyk cieniutki oraz otulacz, do spania śpiworek mam od przyjaciółki.
A kupujecie kokon? Ja się zastanawiam czy jest sens skoro chce mieć Chicco baby hug 4 in 1.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 09:44
kic83 lubi tę wiadomość
-
casteam wrote:https://www.facebook.com/bowls4pets/
Zapraszam Was na naszą stronę na fbjak macie psy lub koty
Od 3 lat zajmujemy się takimi gadżetami dla pupili domowychmam dwa szalone koty
Piękne miski! Chyba muszę sprawić im prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 09:44
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Hahahahaha! Umarłam!!!
Kicku te sny są niesamowite, ja ostatnio miałam sen lesbijski.... byłam taka spalona na tą laskę, że miałam orgazm senny.... 🙈🙈🙈🙈🙈
A dziś mi się śniło, że moje dziecko urodziło się z dwoma siusiakami....
My właśnie jesteśmy w trasie nad morze
U nas sex był dwa razy, raz mega słabo, raz fajnie. Pierwszy raz mąż był mocno napalony i średnio kumał że musi być delikatny:P
Dzięki za odpowiedź na.moje pytania. Ja chyba kupię rożek ten który mi się podoba + jakiś tani do Szpitala, kocyk grupy i kocyk cieniutki oraz otulacz, do spania śpiworek mam od przyjaciółki.
A kupujecie kokon? Ja się zastanawiam czy jest sens skoro chce mieć Chicco baby hug 4 in 1.
Ja sobie sama szylam kokon. 8h mi to zajęło! Ale przydal się. Teraz nie szyje. Kupuje tez to Chicco i nie będę cudować -
Casteam, ja mogłabym radzić dziewczynom w druga stronę i powiedzieć "Dziewczyny, na 44 nie kupujcie w ogóle, w razie czego dokupicie sobie, na 50 też, na 56 mało a najwięcej na 62, bo np mój syn rodząc się miał 4,64kg i 62cm i wszystko poniżej 62cm od razu poszło do kartonu".
A tak poważnie, ok 30 tygodnia ciąży lekarz jest mniej więcej w stanie oszacować wielkość dziecka i wtedy wiadomo mniej więcej jak się nastawiać. A zawsze można sobie złożyć koszyk w Smyku czy innym sklepie z małymi rozmiarami i jak dzidzia się urodzi mała to tylko kliknąć "kup" i zanim wrócicie do domu ubranka już dojdą jeśli któraś się boi że mąż nie ogarnie.Edyciak, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Haha 😂😂😂😂 z życia wziete 😂😂😂
Rodzimy w zimę. Wyjście na dwór = wyprawa życia. Ubieranie pół godziny, karmienie, przewijanie. Kombinezon, śpiwór. Po czym i tak widzisz, że poszła druga kupa 😂😂😂 i od poczatku😂SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycasteam wrote:Co do tej listy wyprawkowej to się nie wczytywałam aż tak bardzo ale.. Kupcie kilka ciuszków na rozmiar 50. Moze sie wydawać małe ale jak urodzicie małe dziecko to w 56 będzie pływać. My na porod mieliśmy przygotowane 50 a na drugi dzień chłopak leciał do sklepu kupować rozmiar 44! Bo synek pływał w tym. Tzn staralismy zakładać body rozm 44 i np pajaca 50, bo takie małe pajacyki po 15euro to kieszeń bolała. Moje dziecko miało pół roku jak nosil dopiero 56 rozmiar.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny