Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja trzymam kciuki ☺️
U mnie bez zmian, czekam na wyniki, pewnie będą dopiero w poniedziałek. Dostaje luteinę, robią raz na dobę KTG i 2 razy na dobę sprawdzają tętno Młodej. Na szczęście personel miły, jedzenie nie jest najgorsze 😅
Czekam na moich chłopaków ☺️ maja po 15 przyjechać w odwiedziny ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2023, 13:19
Zulugula, Wik89, Ounai, Maniaaa. lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Gaja cudna!!!🌸
Inga, o kurcze, nas czeka urzadzanie za 1,5 roku i juz sie boje. Ceny faktycznie juz teraz sa z kosmosu 😬
Patrycja, no to za chwile bedziemy sie zachwycac zdjeciem nowego bobaska 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2023, 16:43
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja już po wizycie, brak mutacji. Pani doktor zleciła poszerzone badania. Odbiór wyników w styczniu. Mam też robić usg piersi 2x do roku oraz 2x w roku cytologię z pełnym obrazem stanu jajników. Zalecenia dodatkowe: nie pić, nie palić, prowadzić zdrowy tryb życia 😂
Iryska, Wik89, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Ania może Ty masz do polecenia jakaś firmę od mebli na wymiar? 😊
Zulu, mój mąż kupował. To jest to samo co shoppee.
Patrycja, kciuki! -
Zulu, po pierwsze: wisisz mi 167 zł.. ja teraz dwoje się i troje żeby zachęcić Olka w zabawie do gadania, że jak się rozpędziłam to w koszyku miałam 21 rzeczy 🤣🤣 ale okiełznałam to wewnętrzne chciwe dziewczę i w końcu wyszło 11 produktów 🙈 tam można znaleźć tyle niesamowitych rzeczy za bezcen, a jeszcze gdyby mi tak z pracy powiedzieli "masz tu 1000zl i kup za to pomoce dydaktyczne" to chyba bym się popłakała! 😂
A co do Kacperka, to mój Bąbelek ma już 8 miesięcy i 17 dni i dzisiaj właśnie wymieniłam mu całą garderobę na rozmiar 80 😁
To moje Chłopaki Cudaki 😍😍😍
Maniaaa., Iryska, kiniusia270, Zulugula, Nowastaraczka, Inga28, Ladyo, patrycja92, Suszarka, Wik89, KarolinaMaria, Ounai, emdar, Ewa88 , Annia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ❤️ dawno mnie tu nie było a tu widzę nowe dzieciaczki się pojawiły 😍 ogromne gratulacje dla Was i dla tych w dwupaku również ❤️
Lalia, Iryska, Zulugula, Ladyo, Wik89 lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
Dziewczyny urodziłam 🥰
Franio wazy 2850 ma 50 cm i wyglada jak laleczka taka mała 🙈🥰
Poród totalnie inny niż pierwszy zdecydowanie szybszy, nie mniej bolesny ale mniej się nameczylam 🙈
Tak jak Wam pisałam wody przebite o 9.30, o 12 wjechała oxy, a pierwsze skurcze poczułam przed 13 i już były co 3-4 min.
Mały urodził się o 16.10 gdzie jeszcze miałam przerwę 2h bo poprosiłam o zzo.
Chyba o 16 przyszła Polozna i powiedziala ze zaraz będziemy zaczynać bo już rozwarcie na tyle duże ze już czas. Ja z mężem w szoku i mówię do niej ze jak to ze ja jeszcze takich mega nośnych skurczów nie mam a ta do mnie No już już prosze bardzo przeć! Jezu tak się przeraziłam ale parłam i na trzech skurczach partych wyszedł Franio 🙈🙈 a ja nie mogłam w to uwierzyć gdzie przy pierwszym porodzie parte miałam chyba z 1,5h 🤦♀️
Polozna zadowolona bardzo ze z nią współpracowałam i słuchałam ja kiedy mam przeć a kiedy brać długi wydech. I tak o to takim sposobem jestem tylko otarta i jest jeden malutki szew 🥰
Lalia, Suszarka, Wik89, Maniaaa., KarolinaMaria, Ounai, Ladyo, Inga28, emdar, Ewa88 , kiniusia270, Annia, MoTyLeK🦋, edka85, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Patrycja, gratulacje 😍😍😍🥳🥳🥳 mega dzielna byłaś! 💪💪💪 zobaczysz jakie to jest żyćko z takimi małymi "ranami" 🤭 ja po pierwszym porodzie dochodziłam do siebie kilka tygodni, a po drugim praktycznie od razu byłam jak sarenka 😁
Czekamy na zdjęcia Frania 💙Wik89, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Irysko, właśnie o tym samym dzisiaj dyskutowałam z moją teściową 🤭 mnie uczono na studiach (no ale to mogło być z 7 lat temu), że jeśli dziecko ma (i tu trochę nie pamiętam 😅): orzeczenie o potrzebie kształcenia specjalnego lub opinie o specjalnych potrzebach edukacyjnych lub o WWR to jeśli placówka, do której nie uczęszcza, nie ma możliwości prowadzenia tego, to (i tu też nie jestem pewna 😅) albo organ prowadzący albo gmina ma obowiązek to zorganizować gdzieś indziej. I np. mimo, że moja szkoła w której pracuję jest dla dzieci z umiarkowaną i znaczną niepełnosprawnością intelektualną, to wiem że rodzice ze wsi obok jeździli z dziećmi które były w normie intelektualnej ale miały WWR i ten WWR był realizowany u nas, co było bardzo logiczne bo przepraszam bardzo, ale nawet jeśli w danym przedszkolu publicznym/prywatnym jest logopeda, to raczej rzadko zdarza się rehabilitant, terapeuta SI a zwłaszcza sala dostosowana do terapii SI.
My też będziemy dla Olka starać się o WWR (chociaż moja teściowa jest bardzo sceptyczna bo uważa, że tu nie ma ani miejsc ani dobrych specjalistów a Olek w ciągu miesiąca, max dwóch zacznie Pana Tadeusza recytować 🥴) to ja właśnie mam zamiar zadzwonić do tutejszej szkoły specjalnej oraz przedszkola integracyjnego czy oni nie prowadzą WWR dla dzieci z zewnątrz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2023, 22:35