Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo, Olek od środy siedzi w domu 🥴 miał katar, pojawił się kaszel i już słychać było flegmę z lewej strony, ale to ponoć wirus więc mamy inhalacje, kropelki i może obejdzie się bez antybiotyku 👍
Patrycja, ja w drugiej ciąży przyjechałam z rozwarciem na 6 cm a oksytocyna przez godzinę nie ruszyła nic. Dopiero jak przebili wody płodowe to po 40 min już parłam 😅 -
patrycja92 wrote:Nic z tego dzis nie będzie.. jutro mam mieć ponowne badanie kwasów żółciowych czy nie rosną i pewnie znowu oksy.
Trochę jestem załamana ze to tak na zimno się zaczyna 😔 mogłabym chociaż po schodach pochodzić tylko ze tu schodów nie ma jest tylko winda w szpitalu.. co jeszcze mogę zrobić na rozwarcie? -
Ladyo, trzymam kciuki za mamę. Na pewno będzie w najlepszych rękach w trakcie operacji. Musi być dobrze?
Moti, spóźnione sto lat.
Patrycja, Kinusia jak u Was sytuacja?
Emdar, wracasz na pełen etat?MoTyLeK🦋, Ladyo lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
U mnie Iga też dziś została w domu, miała katar ale w nocy doszły ataki szczekającego kaszlu i duszności. Dopiero po nebbudzie zasnęła spokojnie. Jestem praktycznie pewna że to zapalenie krtani. Idziemy do lekarza bo potrzebuję i tak receptę, zresztą po tych dusznościach wolę ją osłuchać. Biedna rano płakała, że ona chce iść do przedszkolaIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
My już 4 tydzień czekamy na decyzje kredytową, strasznie wszystko nam się przeciąga. Ale niestety deweloper miał błąd w umowie i musieliśmy wszystkie dokumenty poprawiać
Także wizja że urządzimy się do końca roku legła w gruzach.
W ogóle pisze do różnych firm o wycenę kuchni i jak czytam 50 tysięcy za same meble to mi słabo 😅 -
Jestem na porodówce, badania dalej złe.. mam przebite wody i czekam na oxy..
dzisiaj w nocy pomagałam koleżance obok bo miała skurcze fest a rozwarcia wcale nie było. Tak mi dziękowała ze jestem w tym z nią ze jak ja zabrali już na porodówkę to sama się popłakałam bo wiedziałam co mnie czeka..
Będzie ciężki dzień albo i noc 😔starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Patrycja, dużo siły dla Ciebie 💪
Inga, ceny mebli na wymiar ( jak wszystkiego) też odjechały. Mi ostatnio firma wyceniła dwie proste szafki na prawie 18 tyś 😱😱😱. Ja naprawdę rozumiem wszystko, inflacja, wojna itp itd, ald kurwa bez jaj....Wik89 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Patrycja, dużo siły dla Ciebie 💪
Inga, ceny mebli na wymiar ( jak wszystkiego) też odjechały. Mi ostatnio firma wyceniła dwie proste szafki na prawie 18 tyś 😱😱😱. Ja naprawdę rozumiem wszystko, inflacja, wojna itp itd, ald kurwa bez jaj....
Wiesz u mnie duża cześć rodziny pracuje w meblach, i wiem że już dawno ceny większości materiałów wróciły do normy ale cen nikt nie obniża… -
Annia, tak, na cały etat, ale na zdalną w 100%( przed pandemią już tak pracowałam), do "starego" miejsca w pracy, więc jestem dobrej myśli, chociaż wiem,że powrót do zawodowej aktywności po tylu latach( w sumie po 4) nie będzie prosty. No ale kto jak nie ja da radę 💪🙂.
Wik89 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙